Doubt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε την επομένη να πάρει αυτός και να σε κεράσει.
Aias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο efood δεν υπαρχει πλεον προσφορα 1+1 δωρο και πιθανον να υπαρχει στο BOX αλλα σε μενα που μενω στην πανορμου και εχει 2 καταστηματα κοντα ,ενα κατεχακη και ενα πανορμου και στα 2 βγαζει συνεχεια και καθε φορα που δοκιμαζω οτι ειναι προσωρινα κλειστα. Ωραια προσφορα χωρις να μπορεις να παραγγειλεις Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Aias 2
zero13cool Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, Aias είπε Στο efood δεν υπαρχει πλεον προσφορα 1+1 δωρο και πιθανον να υπαρχει στο BOX αλλα σε μενα που μενω στην πανορμου και εχει 2 καταστηματα κοντα ,ενα κατεχακη και ενα πανορμου και στα 2 βγαζει συνεχεια και καθε φορα που δοκιμαζω οτι ειναι προσωρινα κλειστα. Ωραια προσφορα χωρις να μπορεις να παραγγειλεις Όντως, ανάλογα την περιοχή και το κατάστημα, αλλού ισχύει box/efood/coffee island app και αλλού όχι. Μπορείς να πάρεις όμως μέσω του coffee island app takeaway από το κατάστημα της Πάνορμου και χωρίς ελάχιστη χρέωση. Της Κατεχάκη δεν συμμετέχει πουθενά. Το έχω τσεκάρει λόγω δουλειάς. 1
Aias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, zero13cool είπε Όντως, ανάλογα την περιοχή και το κατάστημα, αλλού ισχύει box/efood/coffee island app και αλλού όχι. Μπορείς να πάρεις όμως μέσω του coffee island app takeaway από το κατάστημα της Πάνορμου και χωρίς ελάχιστη χρέωση. Της Κατεχάκη δεν συμμετέχει πουθενά. Το έχω τσεκάρει λόγω δουλειάς. απο την εφαρμογη το βγαζει κανονικα αλλα τελικα εφτιαξα μονος μου τοσες ωρες να ψαχνω.Την αλλη φορα 1
chocorello Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες προσπαθώ είτε από web είτε από το app και δε βλέπω κάποια έκπτωση στο καλάθι. Δοκίμασα διάφορα προιόντα 1+1 (καφέδες ή ροφήματα) αλλά και πάλι δεν. Καμιά ιδέα; Μηπως απλως παραγγελνω 1 και μου φερνουν 2; εγω που το βλεπω αυτο ομως στη παραγγελια; Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από chocorello
Basilisc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Εγώ πάντως από Web, μόλις βάλω ένα γλυκό και ένα σκέτο φρεντο βγάζει κανονικά στο καλάθι τον πρώτο δωρεάν.
enrique19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Να ρωτησω..μπορω να κανω σπιτι μου λάτε μετριο οπως τον εχουν στα coffee island να εχει ιδια σχεδον γευση γινεται αραγε. καλη προσφορα παντως σε οποιοα περιοχη ισχυει.
elpenor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, enrique19 είπε Να ρωτησω..μπορω να κανω σπιτι μου λάτε μετριο οπως τον εχουν στα coffee island να εχει ιδια σχεδον γευση γινεται αραγε. καλη προσφορα παντως σε οποιοα περιοχη ισχυει. Αν πάρεις μία μηχανή χωρίς pressurized basket, ένα μύλο graef και φρεσκοκαβουρδισμένο specialty καφέ από micro roaster πιθανότατα μετά θα αναρωτιέσαι πως γίνεται να έπινες τους καφέδες από έξω. Άσε που μετά μπορεί να καταλήξεις να πίνεις σκέτο espresso και να μην επιβαρύνεις την υγεία σου με τις ζάχαρες και τα ειδικά γάλατα... 3
murcielago580 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το οτι ανεβασαν τιμες σας λεει κατι? ο freddo espresso 2.10 απο 1.90 και ο freddo cappuccino 2.30 απο 2.10! Μαλλον εβαλαν την προσφορα για να περασει ψιλο απαρατηρητη η αυξηση... 2
Sandslash Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, murcielago580 είπε Το οτι ανεβασαν τιμες σας λεει κατι? ο freddo espresso 2.10 απο 1.90 και ο freddo cappuccino 2.30 απο 2.10! Μαλλον εβαλαν την προσφορα για να περασει ψιλο απαρατηρητη η αυξηση... τι να τους πεις και τι να καταλαβουν.
james01gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, Basilisc είπε Εγώ πάντως από Web, μόλις βάλω ένα γλυκό και ένα σκέτο φρεντο βγάζει κανονικά στο καλάθι τον πρώτο δωρεάν. από efood πάντως 2 καταστήματα που έχω στην περιοχή μου (Ελευσίνα) μου τα βγάζει και τα δύο κλειστά. μόνο το Σάββατο το πρωί κατάφερα και παρήγγειλα μέσω από το efood. τις υπόλοιπες ημέρες κλειστά. από το web εκτελέστηκε η παραγγελία μόλις τώρα. άρα για κάποιο λόγο βάζουν τα καταστήματα κλειστά στο efood... εκτός και ένα έχουν όριο στις παραγγελίες.
Wayward Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, murcielago580 είπε Το οτι ανεβασαν τιμες σας λεει κατι? ο freddo espresso 2.10 απο 1.90 και ο freddo cappuccino 2.30 απο 2.10! Μαλλον εβαλαν την προσφορα για να περασει ψιλο απαρατηρητη η αυξηση... 1.90 έχει ο freddo ακόμα, που τον είδες 2,10? Στην πλατφόρμα 1,90 και πριν μια ώρα πήρα από κατάστημα και εκεί 1,90 τον πλήρωσα 1
murcielago580 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Wayward είπε 1.90 έχει ο freddo ακόμα, που τον είδες 2,10? Στην πλατφόρμα 1,90 και πριν μια ώρα πήρα από κατάστημα και εκεί 1,90 τον πλήρωσα Στις τιμες που ειπα πληρωσα τους συγκεκριμενους 2 καφεδες στο coffe island λαγονησιου. Αλλαζουν οι τιμες αν παρεις την προσφορα 2 σε 1?
Wayward Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, murcielago580 είπε Στις τιμες που ειπα πληρωσα τους συγκεκριμενους 2 καφεδες στο coffe island λαγονησιου. Αλλαζουν οι τιμες αν παρεις την προσφορα 2 σε 1? Να είναι η διαφορά στην εισφορά περιβάλλοντος? Στο online πιθανώς να σου βάζει +10 λεπτά ανά καφέ για την εισφορά οπότε δείχνει ο ένας να έχει 2,10, οπότε ίσως αυτό είδες. Στο κατάστημα πάντως το πρωί τον πήρα κανονικά 1,90. Έχουν ανεβάσει τιμές σε άλλα προιόντα καταλόγου πάντως, ειδικά στα φαγώσιμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα