Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καφές 1+1 Coffee Island μέσω app ή web

Ισχύει και για παραγγελίες μέσω e-food και box.gr ανάλογα την περιοχή που είναι διαθέσιμα καταστήματα μέσω της εκάστοτε πλατφόρμας.

δεν είναι προσφορά τεχνολογίας αλλά πάνω στην τεχνολογία χρειαζόμαστε και ένα καφέ.

Δεν ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες.

Ισχύει για ένα μήνα

καλό μήνα και καλό καλοκαίρι

Screenshot_20220601_093727.jpg

• Like 3
  • Thanks 9
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα κεράσω ένα δροσερό καφεδάκι στην μανούλα που έχει σκάσει από την ζέστη σήμερα. Ευχαριστούμε.

• Like 10
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο υπαρχει εδω και καιρο (ενα μηνα ισως και περισσοτερο), δεν νομιζω να ειναι κατι νεο, απλα ανανεωθηκε. Εχει αναφερθει στην ενοτητα αρκετες φορες μεσα σε σχετικα (box κλπ) θεματα θυμαμαι.

Δημοσ.

Για εμένα και τους συναδέλφους που τριγύρω δεν υπάρχει καφετέρια με αξιοπρεπείς ποιότητα και παραγγέλνουμε καθημερινά 10 καφέδες... 

Κάτι τέτοιο μας συμφέρει αρκετά και μειώνουμε τα έξοδα .

Ευχαριστουμε coffee island.

Επίσης μέσω efood , μαζεύεις rubbies , όπου στις 5 παραγγελίες, κερδίζεις 2€ . Άρα ο 6ος είναι δωρεάν .

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Θα κεράσω ένα δροσερό καφεδάκι στην μανούλα που έχει σκάσει από την ζέστη σήμερα. Ευχαριστούμε.

Την μανουλα την κερνας και χωρις προσφορα.

• Like 9
Δημοσ.
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αυτο υπαρχει εδω και καιρο (ενα μηνα ισως και περισσοτερο), δεν νομιζω να ειναι κατι νεο, απλα ανανεωθηκε. Εχει αναφερθει στην ενοτητα αρκετες φορες μεσα σε σχετικα (box κλπ) θεματα θυμαμαι.

Υπηρχε στο box τον προηγούμενο μηνα, οταν ξεκινησε και η συνεργασία με το coffee island (εδινε και x3 τους ποντους αν θυμάμαι καλα), αλλα ειχε ληξει εδω και αρκετες μερες. Τωρα μας δινουν αλλον ενα μηνα, και εχεις και επιλογη στις πλατφορμες, οποτε ειναι ακομα καλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ, με την έναρξη της προσφοράς κάποια κατάστημα έβαλαν ελάχιστη 2,80€ μέσω BOX/EFOOD ενώ παρατήρησα ότι μέσω του BOX ενώ δείχνει σε κάποια την προσφορά "1+1" στο εικονίδιο, μόλις μπεις στο μαγαζί δεν υπάρχει προσφορά 

Δημοσ.

Εβαλα στην εφαρμογη και μου εμφανιζει τους καφεδες με μοναδα μετρησης εχει την ουγγια. το oz και οχι το διεθνες απο το SΙ λιτρο και τα υποπολαπλασια του.
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

285028101_446219447314990_4481296958450691072_n.jpg

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Angelos19 είπε

Αν πάρω 2 και βάλω τον ένα στο ψυγείο, μετά απο 24 ώρες πίνεται? Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

Έχω δοκιμάσει μετά από κάποιες ώρες και μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα,24ωρο δεν μπορώ να πω ότι το έχω κάνει. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και δεν διευκρινιζει αν μιλαμε για καφε που πινεται κρυος ή ζεστος, εγώ πχ εχω δοκιμασει (μια φορά 😄 ) 1 ωρα μετα την 'παραγωγη' να ξαναζεστανω καπουτσινο και αστα βραστα... 🤢

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorginho είπε

Και δεν διευκρινιζει αν μιλαμε για καφε που πινεται κρυος ή ζεστος, εγώ πχ εχω δοκιμασει (μια φορά 😄 ) 1 ωρα μετα την 'παραγωγη' να ξαναζεστανω καπουτσινο και αστα βραστα... 🤢

Σόρι για κρύο εννοώ... Νομίζω με τέτοιες ζέστες ήταν ευνόητο...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Angelos19 είπε

Αν πάρω 2 και βάλω τον ένα στο ψυγείο, μετά απο 24 ώρες πίνεται? Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

Καλύτερα κέρνα ένα άλλο άτομο, και την επομένη να πάρει αυτός και να σε κεράσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...