Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Καλημέρα παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχω αγοράσει το mate pad 5 και θέλω να αγοράσω ένα gamepad για να παίζω emulators on the go. Μετά από ψάξιμο βρήκα τα εξής δύο το ipega 9083 και το ipega 9167. Ποιο από τα δύο προτείνετε εσείς ή έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο.
GATE123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Αν θες σοβαρό gamepad και να σου παίζει τα πάντα (τουλάχιστον όσα είναι συμβατά) και να σου κράτηση χρόνια κοιτάς αυτό https://www.skroutz.gr/s/23788200/Gamesir-T4-Pro-Ασύρματο-Gamepad-για-Android-Switch-iOS-PC-Μαύρο.html Έχω πολλά χρόνια το gamesir g3s και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης τα ipega δεν υποστηρίζουν επεξεργαστή MTK(εσένα δεν σε πιάνει έχεις Snapdragon).
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, GATE123 είπε Αν θες σοβαρό gamepad και να σου παίζει τα πάντα (τουλάχιστον όσα είναι συμβατά) και να σου κράτηση χρόνια κοιτάς αυτό https://www.skroutz.gr/s/23788200/Gamesir-T4-Pro-Ασύρματο-Gamepad-για-Android-Switch-iOS-PC-Μαύρο.html Έχω πολλά χρόνια το gamesir g3s και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης τα ipega δεν υποστηρίζουν επεξεργαστή MTK(εσένα δεν σε πιάνει έχεις Snapdragon). Ευχαριστώ πολύ καταρχήν για την απάντηση έχω Xbox one controller κοιτάω κάτι για να κουμπώνει πάνω στο Tablet και να υπάρχει φορητότητα
GATE123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Το gamesir που έχω έχει με καλώδιο να συνδεθεί όπως και με WiFi ή Bluetooth. Το Xbox one controller που έχεις δεν είναι συμβατό με Android.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το gamesir που έχω έχει με καλώδιο να συνδεθεί όπως και με WiFi ή Bluetooth. Το Xbox one controller που έχεις δεν είναι συμβατό με Android. Θέλω να τι παίρνω στα χέρια μαζί με το tablet. Με το κινητό που δοκίμασα να παίξω remote xbox one x μια χαρά έπαιζε .
GATE123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι τώρα κατάλαβα τι θες. Κοίτα το ipega 9083s . Λόγο μεγέθους νομίζω είναι η μόνη εταιρεία που έχει για μεγάλα τάμπλετ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από GATE123
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Ναι τώρα κατάλαβα τι θες. Κοίτα το ipega 9083s . Λόγο μεγέθους νομίζω είναι η μόνη εταιρεία που έχει για μεγάλα τάμπλετ. Ναι από ότι είναι η μόνη που έχει για μεγάλα tablet. Tο 9083s είναι καλύτερο από το 9167 ??
GATE123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω. Επειδή το 9083 έχει τις πιο καλές αξιολογήσεις οι περισσότεροι λένε ότι το 9083s είναι ποιο καλώ. Εγώ όπως σου είπα έχω το gamesir που για εκείνη την εποχή το πήρα 50€ και τέλος,δεν ξανά ασχολήθηκα γιατί είπα ότι θα τα "στάξω" μία φορά για κάτι που να μου κρατήσει.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, GATE123 είπε Να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω. Επειδή το 9083 έχει τις πιο καλές αξιολογήσεις οι περισσότεροι λένε ότι το 9083s είναι ποιο καλώ. Εγώ όπως σου είπα έχω το gamesir που για εκείνη την εποχή το πήρα 50€ και τέλος,δεν ξανά ασχολήθηκα γιατί είπα ότι θα τα "στάξω" μία φορά για κάτι που να μου κρατήσει. Ναι το gamesir είναι τούμπανο αν τελικά έπαιρνα κινητό αυτό θα έπαιρνα αλλά τελικά πήρε ταμπλέτα γιατί έχει μεγάλη οθόνη και είναι ποιο καλά για gaming και multiple. Το 9083 είναι καλύτερο αλλά κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζει τα πολύ καινούργια παιχνίδια
GATE123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ναι το gamesir είναι τούμπανο αν τελικά έπαιρνα κινητό αυτό θα έπαιρνα αλλά τελικά πήρε ταμπλέτα γιατί έχει μεγάλη οθόνη και είναι ποιο καλά για gaming και multiple. Το 9083 είναι καλύτερο αλλά κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζει τα πολύ καινούργια παιχνίδια Εγώ ξέρω για τον επεξεργαστή mtk ότι δεν τον υποστηρίζει. Για παιχνίδια δεν ξέρω. Με το gamesir δεν έχω τέτοια θέματα είτε είναι από παιχνίδια ή από επεξεργαστή. Για δες και αυτό αν σε βολεύει https://safesales.gr/proionta/gaming/aksesouar-gia-konsoles/Gamesir-F7-Game-Triggers-gia-Tablet?gclid=CjwKCAjwv-GUBhAzEiwASUMm4vAi5xyn3vXUib-WrO08nO_CyA0QK_z7ou17tHc-hx6ldPK86KzkphoCXkwQAvD_BwE Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα