Pantaz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Παιδιά κατοχος oled cx lg θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει τρόπο να καθαρίσω με ασφάλεια την τηλεόραση μου μην πάθουμε κάποιο κακό! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Super Moderators Λύση Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 On 01/06/2022 at 00:46, Pantaz said: Καλησπέρα! Παιδιά κατοχος oled cx lg θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει τρόπο να καθαρίσω με ασφάλεια την τηλεόραση μου μην πάθουμε κάποιο κακό! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Με τον ίδιο τρόπο που θα καθάριζες και ένα pc monitor ή την οθόνη του laptop σου. Πρώτα την ξεσκονίζεις με κάτι τύπου swiffer για να μαζέψεις τη σκόνη και μετά ψεκάζεις ένα πανάκι με ένα ειδικό καθαριστικό για οθόνες και την σκουπίζεις προσεκτικά. ΔΕΝ ψεκάζεις απευθείας πάνω της και προφανώς ΔΕΝ χρησιμοποιείς καθαριστικά τύπου Αζαξ... 1
ScorpioX777 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στις 1/6/2022 στις 12:46 ΠΜ, Pantaz είπε Καλησπέρα! Παιδιά κατοχος oled cx lg θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει τρόπο να καθαρίσω με ασφάλεια την τηλεόραση μου μην πάθουμε κάποιο κακό! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Να αποφευγεις οσα εχουν αμμωνια...εγω χρησιμοποιω αυτο και ειναι παρα πολυ καλο. 1
Lobo10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Απιονισμένο νερό αν θέλεις βα βγάλεις κάποιο λεκέ με πανάκι γυαλιών. Κανένα είδους καθαριστικό οθονών. 1 φορά την εβδομάδα με το σκονοσκουπάκι kitten του Σκλαβενίτη. Το μοναδικό που δεν αφήνει υπολείμματα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα