Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός oled tv

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από billdanos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Παιδιά κατοχος oled cx lg θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει τρόπο να καθαρίσω με ασφάλεια την τηλεόραση μου μην πάθουμε κάποιο κακό! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

• Super Moderators
  • Λύση
Δημοσ.
On 01/06/2022 at 00:46, Pantaz said:

Καλησπέρα! Παιδιά κατοχος oled cx lg θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει τρόπο να καθαρίσω με ασφάλεια την τηλεόραση μου μην πάθουμε κάποιο κακό! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Με τον ίδιο τρόπο που θα καθάριζες και ένα pc monitor ή την οθόνη του laptop σου. Πρώτα την ξεσκονίζεις με κάτι τύπου swiffer για να μαζέψεις τη σκόνη και μετά ψεκάζεις ένα πανάκι με ένα ειδικό καθαριστικό για οθόνες και την σκουπίζεις προσεκτικά. ΔΕΝ ψεκάζεις απευθείας πάνω της και προφανώς ΔΕΝ χρησιμοποιείς καθαριστικά τύπου Αζαξ... :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/6/2022 στις 12:46 ΠΜ, Pantaz είπε

Να αποφευγεις οσα εχουν αμμωνια...εγω χρησιμοποιω αυτο και ειναι παρα πολυ καλο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Απιονισμένο νερό αν θέλεις βα βγάλεις κάποιο λεκέ με πανάκι γυαλιών. Κανένα είδους καθαριστικό οθονών.

1 φορά την εβδομάδα με το σκονοσκουπάκι kitten του Σκλαβενίτη. Το μοναδικό που δεν αφήνει υπολείμματα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...