Apostol. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Ουσιαστικά παίζουν απέναντι στην G2 σειρά κι όχι στην C2. Ετσι ειναι, και την πατανε την LG ακομα και με τα evo panel της, fan της LG πολλα χρονια αλλα δεν την βλεπω να τα παει καλα απο εδω και περα, μεγαλο leap τα πανελ της sammy ειδικα σε peak brightness και color space. Το μονο αρνητικο για εμενα απο οτι εχω δει σε reviews για την tv ειναι το gui, χαλια μαυρα. Δεν ξερω αν εχω εγω συνηθισει το WebOS, αλλά ειναι μακραν το καλυτερο interface που εχω συναντησει σε tv. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 1 minute ago, HALF EVIL said: Με εκείνο το Dolby Vision τι γίνεται; Δυστυχώς τίποτα, πράγμα απαράδεκτο. 2 minutes ago, Apostol. said: Δεν ξερω αν εχω εγω συνηθισει το WebOS, αλλά ειναι μακραν το καλυτερο interface που εχω συναντησει σε tv. Από v.6 και μετά ναι, τα προηγούμενα δεν μου άρεσαν. 1
Apostol. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Με εκείνο το Dolby Vision τι γίνεται; Οτι ειπε ο @Thresh, επιεικως απαραδεκτο, τοσα χρηματα και δεν μπορουν να κανουν licensing dolby vision, για γελια 2
shadowlike Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Thresh είπε Μόνο 55 και 65 δυστυχώς (1η χρονιά) κι επειδή είναι ακόμα νωρίς (Ιούνιος) οι τιμές είναι στο θεό, από Νοέμβριο και μετά θα δούμε ποσο θα πέσουν. Samsung Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD QE55S95BATXXH HDR 55" | Skroutz.gr Samsung Smart Τηλεόραση OLED 4K UHD QE65S95BATXXH HDR 65" | Skroutz.gr γιατί όμως τις κάνουν list σαν OLED και όχι QD-OLED ; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από shadowlike
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 3 hours ago, shadowlike said: γιατί όμως τις κάνουν list σαν OLED και όχι QD-OLED ; Γιατί ούτε εγώ θα έκανα το κόπο να φτιάξω νέα κατηγορία στο skroutz για μόνο 2 προϊόντα. 😛 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Όταν η C1 έχει 1000 ευρώ και η σαμσουγκ 2500 δεν χωράει καν συζήτηση για το ποια πρέπει να αγοράσει κάποιος. Οι διαφορές που υπάρχουν ούτε κατά διάνοια αξίζουν την διαφορά των 1500 ευρώ. Άσε που δεν έχει και Dolby Vision 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 3 minutes ago, HALF EVIL said: Όταν η C1 έχει 1000 ευρώ και η σαμσουγκ 2500 δεν χωράει καν συζήτηση για το ποια πρέπει να αγοράσει κάποιος. Οι διαφορές που υπάρχουν ούτε κατά διάνοια αξίζουν την διαφορά των 1500 ευρώ. Άσε που δεν έχει και Dolby Vision Λίγο πιο πάνω από την αρχική τιμή της G2 της LG κοστίζει, λογικά θα πέσει σε αντίστοιχα επίπεδα, αλλά προφανώς δεν πρόκειται να φτάσει τη C2.
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Thresh είπε Λίγο πιο πάνω από την αρχική τιμή της G2 της LG κοστίζει, λογικά θα πέσει σε αντίστοιχα επίπεδα, αλλά προφανώς δεν πρόκειται να φτάσει τη C2. Εννοώ σήμερα, πριν βγει η C2 και αποσυρθεί η C1. Εδώ ούτε η αγορά της C2 έναντι της C1 αξίζει. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από HALF EVIL 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 On 03/06/2022 at 00:47, HALF EVIL said: Εννοώ σήμερα, πριν βγει η C2 και αποσυρθεί η C1. Εδώ ούτε η αγορά της C2 έναντι της C1 αξίζει. Είναι άδικη η σύγκριση καλώς ή κακώς.
Doubt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στις 1/6/2022 στις 10:00 ΜΜ, Arkin είπε Εχω μεινει με 3D τηλεοραση του 2014 ακομα βγαινουν 3D ταινιες αλλα οι εταιριες που παραγουν τηλεορασεις την εχουν εγκαταλειψει. Καλά είναι... Κάποιοι θα έχουν ξεμείνει και με curved.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα