Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

εχω Vodafone 100 fiber (μεχρι το Καφαο), δεν υπαρχει δυνατοτητα για FTTH προς το παρον στον δρομο μου.

Το συμβολαιο σε 20 μερες ληγει και πληρωνα μεχρι τωρα γυρω στα 38€.

Μεχρι τωρα εχω προβληματα με lag σε παιχνιδια, spikes, βυθισεις, κοβεται η συνδεση σε PC Που εχω αλλαξει DNS (του pc και οχι στο ρουτερ) γενικοτερα δεν ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Η χρηση που γινεται ειναι ταινιες gaming, παρακολουθηση live απο box ή απο streaming, netflix Κλπ.

Με πηραν και μου εκαναν προταση για 27€ το ιδιο προγραμμα για 24 μηνες.

Η cosmote απ την αλλη για ιδια ταχυτητα μου ειπε 32,90€. Το καφαο ειναι Cosmote απ οτι εχω μαθει.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης.

Να αλλαξω και να παω σε cosmote ή να παραμεινω vodafone και δεν θα δω μεγαλες διαφορες απο την αλλαγη?

Επισης με αγορα Fritzbox 7530 θα δω μεγαλυτερες αλλαγες? Αξιζει η αγορα και η παραμονη στη vodafone με χαμηλοτερη τιμη(ξερω οτι πρεπει να βρω κωδικους voip)?

ή παω σε cosmote και αγορα ρουτερ?

Ποια θα ηταν η καλυτερη επιλογη?

Οριστε και ενα SS απο τη συνδεση τωρα

2022-05-31 21_29_07-Window.png

Επεξ/σία από s3lin1
Δημοσ.

Η σύνδεση σου καλή φαίνεται πάντως.. 

Το fritz είναι κορυφή από όσα διαβάζω σε γραμμές που έχουν αποσυνδεσεις και γενικά είναι ασταθείς κάνει πολύ καλή δουλειά.. 

Αν είναι η καμπινα του ΟΤΕ θα έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση λογικά γιατί δεν θα μεσολαβεί άλλος πάροχος είναι ένα + αυτό. 

Στα games πάντα με καλώδιο έχει καλύτερη απόδοση αν είσαι με wifi τότε σε 5ghz.. Παίζει και μεγάλο ρόλο και το ρουτερ φυσικα.. 

Αν είναι τόσο χάλια οι υπηρεσίες τις Vodafone που λες πήγαινε στον ΟΤΕ να ξεμπερδέψεις χειρότερα δεν νομίζω να είναι από τώρα.. 

Εκτός αν θες να πάρεις το fritz και να δεις αν πάει καλύτερα η γραμμή με αυτό να γλιτώσεις και 5 ευρώ στο πάγιο.. 

Εγώ θα το αγόραζα το fritz χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί και ΟΤΕ να πας πάλι τα ίδια μπορεί να κάνει η γραμμή και με το fritz να στρώσει.. Αξίζει η αγορά! 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Η σύνδεση σου καλή φαίνεται πάντως.. 

Το fritz είναι κορυφή από όσα διαβάζω σε γραμμές που έχουν αποσυνδεσεις και γενικά είναι ασταθείς κάνει πολύ καλή δουλειά.. 

Αν είναι η καμπινα του ΟΤΕ θα έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση λογικά γιατί δεν θα μεσολαβεί άλλος πάροχος είναι ένα + αυτό. 

Στα games πάντα με καλώδιο έχει καλύτερη απόδοση αν είσαι με wifi τότε σε 5ghz.. Παίζει και μεγάλο ρόλο και το ρουτερ φυσικα.. 

Αν είναι τόσο χάλια οι υπηρεσίες τις Vodafone που λες πήγαινε στον ΟΤΕ να ξεμπερδέψεις χειρότερα δεν νομίζω να είναι από τώρα.. 

Εκτός αν θες να πάρεις το fritz και να δεις αν πάει καλύτερα η γραμμή με αυτό να γλιτώσεις και 5 ευρώ στο πάγιο.. 

Εγώ θα το αγόραζα το fritz χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί και ΟΤΕ να πας πάλι τα ίδια μπορεί να κάνει η γραμμή και με το fritz να στρώσει.. Αξίζει η αγορά! 

Καλωδιο ειναι τα παντα στο σπιτι εκτος απο τα κινητα και τα ταμπλετ. Το Fritz ξερω θα βοηθησει και με αυτα οπως επισης και με τις αλλες επιλογες που εχει π.χ. QoS κλπ.

Το συμβολαιο ληγει στις 19/06 οποτε πρεπει να αποφασισω γρηγορα.

αυτα τα 6-8€ το μηνα δεν ξερω αν αξιζουν να παω cosmote, οχι οτι ειναι κανα ποσο αλλα επειδη ετυχε και ειμαι στην περιοδο που ληγει το συμβολαιο μετα απο 24 μηνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...