Mrsmoke95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας , είμαι παντελώς άσχετος σε ότι αφορά drone . Λέω αυτές τις μέρες να παραγγείλω το dji mini 2 , διότι είμαι λάτρεις τις φωτογραφίας και του βίντεο . Υπάρχει κάποιος εμπειρος πάνω σε drone στην Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να μου δείξει κάποια πράγματα και να το πετάξουμε μαζί ?( εννοείται με αμοιβή ) .
soundou Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Καλησπέρα σας , είμαι παντελώς άσχετος σε ότι αφορά drone . Λέω αυτές τις μέρες να παραγγείλω το dji mini 2 , διότι είμαι λάτρεις τις φωτογραφίας και του βίντεο . Υπάρχει κάποιος εμπειρος πάνω σε drone στην Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να μου δείξει κάποια πράγματα και να το πετάξουμε μαζί ?( εννοείται με αμοιβή ) . με το που το σηκωσεις πρωτη φορα θα το μαθεις.παιχνιδακι ειναι
Mrsmoke95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Το πιστεύω . Απλα να μου πει κάποια tips , να μου πει κάποια πράγματα στα custom .
cumulus Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Εγω παντως κατεστρεψα 2 αλλα στο τελος εμαθα. Περα της πλακας κανε ενα care refresh να εισαι σιγουρος.
aggelos87 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέχρι να το αγοράσεις κατέβασε και διάβασε το μανουαλ και όταν το πάρεις τραβά σε μια αλάνα, σήκωσε το σε ύψος που δεν θα έχει εμπόδια δένδρα, τοίχους καλώδια κλπ και ξεκίνα. Για απορίες που θα αποκτήσεις μπορείς εκτός από εδώ να μπεις και σε σχετικά γκρουπ στο φβ. 1
thanasis00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Πραγματικά, ότι είπαν και τα παιδιά από πάνω. Το Μινι 2 είναι τόσο απλό σαν drone, που μέσα σε 5 λεπτάκια έχεις βρει όλα τα βασικά για να το πετάξεις. Σίγουρα και ένα care refresh μη πάθει κάτι, και βγες έξω να το ευχαριστηθείς. 1
GeorgeGK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Επισης υπαρχουν απειρα βιντεακια στα αγγλικα στο youtube, αλλα και σε περιπτωση που δεν ξερεις αγγλικα εχει και στα ελληνικα μερικα. Συγκεκριμενα για το mini 2. 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ πολύ . Μήπως γνωρίζετε νομικά το μίνι 2 τι χρειάζεται ; Επιδει θέλω να το πάρω σε νησί για πλάνα θα έχω κάποιο θέμα ;
cumulus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Οχι γιατι ειναι κατω απο 250γρ. Προσπαθησε να το πετας ομως μακρια απο κοσμο,γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται και πολλα ατομα ενοχλουνται απο την παρουσια του. 1 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, cumulus είπε Οχι γιατι ειναι κατω απο 250γρ. Προσπαθησε να το πετας ομως μακρια απο κοσμο,γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται και πολλα ατομα ενοχλουνται απο την παρουσια του. Διάβασα πως θέλει μια εγγραφή ότι το κατέχεις εσυ σαν χειριστείς δεν ισχύει ;
cumulus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Διάβασα πως θέλει μια εγγραφή ότι το κατέχεις εσυ σαν χειριστείς δεν ισχύει ; Νομιζω οτι απο τον Ιανουαριο του 21 δε χρειαζεται.
Mrsmoke95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Νομιζω οτι απο τον Ιανουαριο του 21 δε χρειαζεται. Πως μπορούμε αυτό να το μάθουμε με σίγουρα ότι δεν ισχύει ;
gorge18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Mrsmoke95 είπε Πως μπορούμε αυτό να το μάθουμε με σίγουρα ότι δεν ισχύει ; ENNOEITE οτι χεριάζετε να κανεις εγγραφη εκμεταλλευμένου και να αποκτήσεις αδεια χειριστή για να το πετάξεις. Συμβουλέψου αυτο για αρχη. https://uas.hcaa.gr/Faq Μετα βρες μια εταιρια να κανεις λιγα μαθηματα (ειναι online) και με ενα 50€ περιπου θα εισαι νομιμος... Το οτι ειναι κατω απο 250γρ δεν λεει κατι. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος. Οτι φερει καμερα δεν ειναι παιχνιδι... 2
GeorgeGK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Για το διπλωμα αν θες να μην πληρωνεις αν το εχεις με τα αγγλικα μπορεις να το κανεις απο εξωτερικο δωρεαν. Αν θυμαμαι καλα στο Λουξεμβουργο ειναι ακομα δωρεαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα