ParaskeviR Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας , είμαι κάτοχος MacBook Air mid 2012 το οποίο ως πριν λίγες μέρες λειτουργούσε τέλεια . Τον τελευταίο καιρό ( εκτός απο την μπαταρια η οποία είναι για αλλαγή και είμαι στην αναμονή για να την αλλάξω ) , έχω λοιπόν και θέματα ξαφνικά όπως : Αρχικά το άνοιγα και κολλούσε αρκετά μετά απο λιγη ωρα ξεκολλούσε και έτρεχε κανονικά . Απο χτες , το ανοίγω ξεκινάει να κολλάει και τελικά δεν τρέχει ποτέ κανονικά . Καθυστερούν πολυ οι εντολές που δίνω με το ποντίκι και επίσης πλέον δεν φορτώνει και καρτέλες στο Google κανονικά τις αργεί υπερβολικά ! Να πω ότι δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή αναβάθμιση ή κάτι τετοιο . Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω της μπαταρίας ; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από ParaskeviR
zourman1981 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ναι είναι φυσιολογική συμπεριφορά όταν τα έχει φτύσει η μπαταρία Το επόμενο στάδιο ειναι να μην ανάβει ούτε όταν είναι στο ρεύμα 1
M A T R I X Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μπορεί να παίζουν πάρα πολλά πράγματα ρόλο. Από τη στιγμή που η μπαταρία θα αλλαχτεί, ξεκινάς με αυτό, βλέπεις αν υπάρχει βελτίωση στο performance και προχωράς βήμα βήμα. 1
eklad Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Και εγώ που έχω το ίδιο μοντέλο μου το κάνει όταν η μπαταρία είναι στο 5-10%. Επίσης, πολλές φορές κολλάει, ενώ είναι πλήρες φορτισμένο, γιατί φαίνεται ότι το capacity της μπαταρίας στο coconut battery είναι στο 5%. Σε αυτή την περίπτωση, αποσυνδέω τον φορτιστή για 1 δευτερόλεπτο και τον συνδέω πάλι, το capacity που δείχνει το coconut πάει κοντά στο 30% και το Mac συμπεριφέρεται κανονικά πάλι. Λογικά με την μπαταρία θα σου λυθεί το θέμα. 1
StamTheMan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 8:25 ΜΜ, ParaskeviR είπε Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω της μπαταρίας ; Υγεια δισκου εχεις κοιταξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα