Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας , είμαι κάτοχος MacBook Air mid 2012 το οποίο ως πριν λίγες μέρες λειτουργούσε τέλεια . Τον τελευταίο καιρό ( εκτός απο την μπαταρια η οποία είναι για αλλαγή και είμαι στην αναμονή για να την αλλάξω ) , έχω λοιπόν και θέματα ξαφνικά όπως : Αρχικά το άνοιγα και κολλούσε αρκετά μετά απο λιγη ωρα ξεκολλούσε και έτρεχε κανονικά . Απο χτες , το ανοίγω ξεκινάει να κολλάει και τελικά δεν τρέχει ποτέ κανονικά . Καθυστερούν πολυ οι εντολές που δίνω με το ποντίκι και επίσης πλέον δεν φορτώνει και καρτέλες στο Google κανονικά τις αργεί υπερβολικά ! Να πω ότι δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή αναβάθμιση ή κάτι τετοιο .

Υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω της μπαταρίας ;  

Επεξ/σία από ParaskeviR
Δημοσ.

Ναι είναι φυσιολογική συμπεριφορά όταν τα έχει φτύσει η μπαταρία 

Το επόμενο στάδιο ειναι να μην ανάβει ούτε όταν είναι στο ρεύμα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να παίζουν πάρα πολλά πράγματα ρόλο. Από τη στιγμή που η μπαταρία θα αλλαχτεί, ξεκινάς με αυτό, βλέπεις αν υπάρχει βελτίωση στο performance και προχωράς βήμα βήμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ που έχω το ίδιο μοντέλο μου το κάνει όταν η μπαταρία είναι στο 5-10%. Επίσης, πολλές φορές κολλάει, ενώ είναι πλήρες φορτισμένο, γιατί φαίνεται ότι το capacity της μπαταρίας στο coconut battery είναι στο 5%. Σε αυτή την περίπτωση, αποσυνδέω τον φορτιστή για 1 δευτερόλεπτο και τον συνδέω πάλι, το capacity που δείχνει το coconut πάει κοντά στο 30% και το Mac συμπεριφέρεται κανονικά πάλι. 

Λογικά με την μπαταρία θα σου λυθεί το θέμα. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...