washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, soteras είπε Πες μου οτι αγοραδες φιδακι απο τα λιντ χωρις να μου πεις οτι ειναι απο τα λιντ ...πες μου ότι αγόρασες πληκτρολόγιο από τα Λιντλ ενώ δεν θα αγόραζες φιδάκια από τα Λιντλ... 2 ώρες πριν, DionGard είπε πιο φιδάκι???? τα δικά μου έχουν ανοσία !!!!! φωτό από το μπαλκόνι μου.
paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ψεκασα προσφατα για μυγες κτλ αλλα παλι εχουμε (ελαχιστες βεβαια). Κλασικη αξια το k othrine. Το βρισκετε σε συσκευασια με 2 φακελακια. Ριχνετε το 1 σε ενα μπουκαλι αζαξ με νερο και ψεκαζετε περιμετρικα σε παραθυρα, πορτες κτλ.. Οσο ημουν Συρο το επαιρνα γτ ειχα θεμα και με κατσαριδες. Για 4 μηνες δεν εμπαινε τπτ στο σπιτι, και δεν ειχα καν σιτες. Σε δυνατες βροχες ξανα ψεκαζα τα σημεια που τα επιανε. Επισης λογω εστιατοριου παιρνουμε και αυτα απο την Hygiene service. Σε καθε περιοχη εχει εναν αντιπροσωπο, δειτε αν μπορειτε να τα παρετε λιανικη, αλλιως βρειτε φιλο για να τα κοψει τιμολογιο. Ο συνδυασμός του φεντονα με kothrin είναι το ιδανικό 1
armagedwnn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Αν σκεφτείς λίγο out of the box, και θα κοιμάσαι και φυτικό είναι. https://www.pharmakeio-online.gr/dormeasan-upnotiko-iremistiko-50ml-a.vogel.html 1 1
Lanike71 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Πρώτη φορά ακούω να μην τα πιάνουν οι κλασικές ταμπλέτες. Ναι, διαρκούν λίγες ώρες σχετικά, αλλά κάνουν δουλειά νομίζω.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Απλά πρέπει να βρεις από που μπαίνουν, διότι από τα σιφώνια και τις αποχετεύσεις σίγουρα δεν μπαίνουν. Δεν δικαιολογείται να κοιμάσαι με κλειστά παράθυρα και να μπαίνουν και άλλα, οπότε είτε είναι από την καμινάδα είτε από κάπου αλλού, πρέπει να ψάξεις να το βρεις. Και μετά απλά βάλε σίτες στα παράθυρα διότι το καλοκαίρι μην μου πεις ότι θα κοιμάσαι με όλα κλειστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα