Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεμιστήρας και κλιματιστικό τα διώχνει σίγουρα. 

Επίσης το κλασικό κουνουπελαιο είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό.

Δημοσ.

Όπως σου είπε και από πάνω δοκιμασμένο,  κοιμήσου με ερ κοντισιον ή ανεμιστήρα ανοιχτό.  Επίσης δοκίμασε με κλειστό το δωμάτιο να κάψεις ελληνικό καφέ (βαλε σε ενα πιατο 4-5 κουταλιές  και προσπάθησε να τον κάψεις με έναν αναπτήρα) για τη λάμπα με το ρεύμα εχε την απο πριν ανοιχτή και το δωμάτιο θεοσκοτεινο και όταν πέσεις για ύπνο αλλαξε της θέση.  Και ναι οι σίτες βοηθούν.  Αυτά τα οικολογικά από εμένα !

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Eddy_Gordo said:

Όπως σου είπε και από πάνω δοκιμασμένο,  κοιμήσου με ερ κοντισιον ή ανεμιστήρα ανοιχτό.  Επίσης δοκίμασε με κλειστό το δωμάτιο να κάψεις ελληνικό καφέ (βαλε σε ενα πιατο 4-5 κουταλιές  και προσπάθησε να τον κάψεις με έναν αναπτήρα) για τη λάμπα με το ρεύμα εχε την απο πριν ανοιχτή και το δωμάτιο θεοσκοτεινο και όταν πέσεις για ύπνο αλλαξε της θέση.  Και ναι οι σίτες βοηθούν.  Αυτά τα οικολογικά από εμένα !

Ναι και μετά θα μείνει άυπνος από τη μπόχα του καμένου καφέ που δεν κάνει και τίποτα μιας και διώχνει ...τους ανθρώπους και όχι τα κουνούπια! 😛 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, The_Other_One είπε

Έχετε φλωρέψει λίγο, ή ιδέα μου είναι;

Alpha male με τρίχες και στα νύχια που δεν τις διαπερνά τίποτα;

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να μην βάλεις ταμπλέτες κλπ υγρά.Ισως κάποιο απωθητικό να βοηθήσει, πχ κερί σιτρονέλας.

Βάλε ανεμιστήρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, therock είπε

γεμισει ο χωρος κουνουπια  τη νυχτα οργιαζουν.

δεν ανοιγω παραθυρα με το φοβο οτι θα μπουν

με εχουν διαλυσει. 

σφυριγμα με ξυπναει συνεχεια ακομα και που κοιμαμαι με ωτοασπιδες

spacer.png

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.

Ενα ΣΚ που θα λειπεις ψεκαζεις παντου, τοιχους(μεσακαι εξω),σιφωνια και σημεια που θεωρεις πως μπαινουν με FENDONA. Μια επαναληψη 20 μερες μετα και για την σεζον σχεδον ξενοιασες

Δημοσ.
23 ώρες πριν, therock είπε

Φετος περισσοτερο απο ποτε εχει γεμισει ο χωρος μου με κουνουπια και τη νυχτα οργιαζουν. Εν τω μεταξυ δεν ανοιγω παραθυρα με το φοβο οτι θα μπουν και αλλα, και απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να μπαινουν μεσα στο σπιτι απο τις αποχετευσεις του μπανιου, καθως και απο ενα βοθρακι που εχει φτιαχτει στο μπανιο του υπογειου.

Λαδια-Ταμπλετες και σχετικα δε κανουν τιποτα. Εβαλα και λαμπα χθες που σκανε πανω και τιναζονται αλλα τοση ωρα που καθομουν σαλονι δεν ακουσα ουτε ενα να σκαει πανω λες και εχουν εκπαιδευτει. Αλλα και παλι δε μπορω να κοιμηθω με τη λαμπα και να σκανε πανω σα κροτιδες και να πεταγομαι απο τον υπνο.

Μηπως υπαρχει καποιο φαρμακο που να μην ειναι επιβλαβες για εσωτερικους χωρους που να τα εξοντωνει-απωθει τελειως

Απο λιγο ψαξιμο, αυτο εδω μου βγαζει και ως φυτικο

https://www.skroutz.gr/s/19669475/Gemma-Draker-10-2-Υγρό-για-Μύγες-Ψύλλους-Κουνούπια-Κατσαρίδες-Μυρμήγκια-50ml.html

Μη μου πειτε για σιτες και τετοια, καθως ξαναλεω πρεπει να μπαινουν απο αποχετευση και εχω φωναξει εργλαβω να ρθει να ριξει μια ματια να δουμε εκει τι θα γινει

Καθε βραδυ σηκωνομαι και σκοτωνω 4-5 κουνουπια μες στον υπνο μου, και με εχουν διαλυσει. Εν τω μεταξυ δε με ενχολουν τοσο τα τσιμπηματα, αλλα αυτο τα μαμουνισιο σφυριγμα που ακουγεται γυρω απ οτα αυτια μου που με ξυπναει συνεχεια ακομα και που κοιμαμαι με ωτοασπιδες

Πειτε καμια μαγκια ρε αλανια μου να το ληξω το θεμα με τα κωλοκουνουπια

Αυτό που περνάς είναι τραγικό να μη μπορείς να κοιμηθείς . Πρέπει να βρεις την αιτία . Να σου προτείνω το repel είναι προϊόν που τα απωθεί (ψεκάζεσαι ) κάνει πολύ καλή δουλειά  . Αλλά φυσικά δε μπορεί να είναι μόνιμη λύση . Μέχρι να βρεις από που μπαίνουν . 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, washcloud είπε

για λίγη ώρα εξαφανίστηκαν, μετά ξανά-μανά (βασικά μόνο "φιδάκι" τα "πιάνει

πιο φιδάκι???? τα δικά μου έχουν ανοσία !!!!!

φωτό από το μπαλκόνι μου.

image.jpeg.c6e615646a2d6d924044e5d8c84f9275.jpeg

image.jpeg

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, paylidis είπε

Ψεκασα προσφατα για μυγες κτλ αλλα παλι εχουμε (ελαχιστες βεβαια). Κλασικη αξια το k othrine. Το βρισκετε σε συσκευασια με 2 φακελακια. Ριχνετε το 1 σε ενα μπουκαλι αζαξ με νερο και ψεκαζετε περιμετρικα σε παραθυρα, πορτες κτλ.. Οσο ημουν Συρο το επαιρνα γτ ειχα θεμα και με κατσαριδες. Για 4 μηνες δεν εμπαινε τπτ στο σπιτι, και δεν ειχα καν σιτες. Σε δυνατες βροχες ξανα ψεκαζα τα σημεια που τα επιανε.

Επισης λογω εστιατοριου παιρνουμε και αυτα απο την Hygiene service. Σε καθε περιοχη εχει εναν αντιπροσωπο, δειτε αν μπορειτε να τα παρετε λιανικη, αλλιως βρειτε φιλο για να τα κοψει τιμολογιο.

20220601_185623.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DionGard είπε

πιο φιδάκι???? τα δικά μου έχουν ανοσία !!!!!

φωτό από το μπαλκόνι μου.

image.jpeg.c6e615646a2d6d924044e5d8c84f9275.jpeg

image.jpeg

Πες μου οτι αγοραδες φιδακι απο τα λιντ χωρις να μου πεις οτι ειναι απο τα λιντ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...