therock Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Φετος περισσοτερο απο ποτε εχει γεμισει ο χωρος μου με κουνουπια και τη νυχτα οργιαζουν. Εν τω μεταξυ δεν ανοιγω παραθυρα με το φοβο οτι θα μπουν και αλλα, και απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να μπαινουν μεσα στο σπιτι απο τις αποχετευσεις του μπανιου, καθως και απο ενα βοθρακι που εχει φτιαχτει στο μπανιο του υπογειου. Λαδια-Ταμπλετες και σχετικα δε κανουν τιποτα. Εβαλα και λαμπα χθες που σκανε πανω και τιναζονται αλλα τοση ωρα που καθομουν σαλονι δεν ακουσα ουτε ενα να σκαει πανω λες και εχουν εκπαιδευτει. Αλλα και παλι δε μπορω να κοιμηθω με τη λαμπα και να σκανε πανω σα κροτιδες και να πεταγομαι απο τον υπνο. Μηπως υπαρχει καποιο φαρμακο που να μην ειναι επιβλαβες για εσωτερικους χωρους που να τα εξοντωνει-απωθει τελειως Απο λιγο ψαξιμο, αυτο εδω μου βγαζει και ως φυτικο https://www.skroutz.gr/s/19669475/Gemma-Draker-10-2-Υγρό-για-Μύγες-Ψύλλους-Κουνούπια-Κατσαρίδες-Μυρμήγκια-50ml.html Μη μου πειτε για σιτες και τετοια, καθως ξαναλεω πρεπει να μπαινουν απο αποχετευση και εχω φωναξει εργλαβω να ρθει να ριξει μια ματια να δουμε εκει τι θα γινει Καθε βραδυ σηκωνομαι και σκοτωνω 4-5 κουνουπια μες στον υπνο μου, και με εχουν διαλυσει. Εν τω μεταξυ δε με ενχολουν τοσο τα τσιμπηματα, αλλα αυτο τα μαμουνισιο σφυριγμα που ακουγεται γυρω απ οτα αυτια μου που με ξυπναει συνεχεια ακομα και που κοιμαμαι με ωτοασπιδες Πειτε καμια μαγκια ρε αλανια μου να το ληξω το θεμα με τα κωλοκουνουπια 3
Swimmer21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Πρέπει να λύσεις το πρόβλημα και το πρόβλημα είναι ότι μπαίνουν. Βάλε τάπες σε σιφώνια κλπ Εμένα έμπαιναν από το τζάκι φαντάσου.
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε Εμένα έμπαιναν από το τζάκι φαντάσου. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Εάν έχεις δοκιμάσει τα κλασσικά αντικουνουπικα που μπαίνουν στην πρίζα μαζί με λαμπες ηλεκτρικού τόξου και δεν έκαναν τίποτα. Η προτελευταία λύση είναι να αγοράσεις το kotherine και να ψεκάσεις ένα πρωί διάφορα σημεία του σπιτιού μέσα η έξω, τοίχους κτλ, άσε τα παράθυρα ανοιχτά για κάποιες ώρες, προσοχή που θα ρίξεις, όχι σε μέρη με τρόφιμα σε σημεία που μπορείς να τα ακουμπισεις και να έρθεις σε επαφή. Αν ούτε αυτό δεν δουλέψει, ψάξε συνεργείο ειδικό για θέματα κουνουπιών.
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Έχουμε σίτες, αλλά έχουμε και κουνούπια. Ψεκάζω με σπρέι προχθές, για λίγη ώρα εξαφανίστηκαν, μετά ξανά-μανά (βασικά μόνο "φιδάκι" τα "πιάνει", δηλαδή τα απωθεί, δεν τα ξεπαστρεύει). Ειδικά την δικιά μου την ρημάζουν (και είναι και πολύ δύσκολη με τα έντομα - κλασσικά ως γυναίκα δεν τα χωνεύει μία - ακούει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, με συνέπεια το βούισμα των κουνουπιών να την σαλταίρνει). Ξετρύπωσα τις προάλλες ένα σκατουλάκι του Τζάμπο (σαν "πουράκι" είναι - εννοώ το γλυκό, παίρνει μία ΑΑ μπαταρία και έχει και κλιπ να το πιάσεις σα στιλό πχ σε τσέπη πουκαμίσου/μπλούζας) που βγάζει υψηλές συχνότητες (νομίζω 2€ το είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια), της το άφησα δίπλα της και καμμιά ώρα, την ξαναρωτάω και μου λέει "εξαφανίστηκαν". Ούτε κι όταν κοιμήθηκε την ενόχλησαν, παρόλο που δεν το πήρε κοντά της αλλά το άφησε στα 2-3 μέτρα. ΔΕΝ το περίμενα, κι επειδή η δικιά μου είναι είπαμε δύσκολη, είπα θα μου πει "σιγά μην έκανε κάτι το φτηνιάρικο σκατουλάκι του Τζάμπο". Για να λέει αυτή ότι είναι κομπλέ, έκανε δουλίτσα "το σκατουλάκι"...) Τί να σε πω, άμα βγαίνει ο δρόμος σου από Τζάμπο, δοκίμασε την τύχη σου (αν τα διαθέτουν ακόμα, γιατί κάτι είχα διαβάσει πριν μήνες ότι αποσύρουν "τα μισά τους προϊόντα"...). edit : μόλις την ξαναρώτησα, και 2 μέρες τώρα, κουνούπια γιοκ μου λέει (στο δωμάτιο με τον υπολογιστή της έστω). Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από washcloud 1
xsterg Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Swimmer21 είπε Πρέπει να λύσεις το πρόβλημα και το πρόβλημα είναι ότι μπαίνουν. Βάλε τάπες σε σιφώνια κλπ Εμένα έμπαιναν από το τζάκι φαντάσου. να αναβεις το τζακι το καλοκαιρι!
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 ^...μήπως απλά να κλείνει το κλαπέτο, για να μην του φύγει το δικό του...;
chaosmaster Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Εγώ πήρα αυτο και φαίνεται να κάνει δουλειά μέχρι στιγμής. Αν νομίζετε ότι κάνω διαφήμιση ας διαγραφεί. Από κει και πέρα φυδακι
G.TH. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Τα τραβάει και η υγρασία οπότε μάλλον θα έπρεπε να ανοίγεις το παράθυρο να αεριστεί το δωμάτιο, τα απογεύματα τουλάχιστον.
The_Other_One Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Έχετε φλωρέψει λίγο, ή ιδέα μου είναι; 1 1 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, The_Other_One είπε Έχετε φλωρέψει λίγο, ή ιδέα μου είναι; woke λεγεται 1 1 1
marios32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Η λύση είναι σίτες παντού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επίσης όπως είπε και πιο πάνω άλλος, σίτα οροφής που κρέμεται από το κρεβάτι. Υπάρχουν μέχρι και σκέτα custom ρολά που τα κόβεις σε ότι μέγεθος θες και κάνεις σίτες και για μικρά παραθυράκια, οπές, τζάκια, ότι γουστάρεις, αρκεί λίγο να πιάνουν τα χέρια σου. Μπορείς να τα βρεις και σκρουτζ και τζάμπο όλα αυτά.
gbras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Κανε μια απολυμανση στο σπιτι , ειναι και για τα κουνουπια. Παρε και μια ηλεκτρικη ρακετα, κανει δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα