MasterX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2022 στις 8:14 ΠΜ, Γιαν10 είπε ναι το ξερω το MANAGE.. εγραψα πιο πανω, οτι μολις το παταω με πεταει στο browser στα Services & subscriptions του λογαριασμου μου. ΑΛΛΑ εκει δεν βλεπω την ενεργη συνδρομη για να μπορεσω να την ακυρωσω παρα μονο αυτα που βλεπετε στη δευτερη φωτο.. Βασικα μια μου κανει αυτο και με παει στις Συνδρομες αλλα δεν τη βλεπω καποια τη συγκεκριμενη.. Και τις υπολοιπες φορες μου ζηταει Verify email address.. και στελνει email σε μια δευτερευουσα διευθυνση που εχω και οχι στο email που ειναι συνδεδεμενο το MS account. και πατωντας το κουμπι για verification μεσα στο email Incorrect email address Φαινεται να υπαρχει ενα μπερδεμα με αυτο.. Το κακο ειναι δεν μπορω να επικοινωνησω καπως και με την Microsoft να βρω μια ακρη.. καποιοι τροποι επικοινωνιας που δοκιμασα εχουν θεμα. Και μια διυθυνση email δεν βρισκω για αν τους στειλω. ps1: Παντα μισουσα τα MS accounts γιατι ειναι μια μπερδεμενη κατασταση. ps2: Τελικα πριν απο λιγο με χρεωσε 9.99ε μεσω Paypal.. δεν ειχα σκεφτει απο πριν να μπω να ακυρωσω τις αυτοματες χρεωσεις. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από MasterX
nek4d Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) (για δοκιμασε με αλλον browser, αν και φαινεται οτι ειναι θεμα πολλαπλων λογαριασμων, αλλον εχεις στην συνδρομη και αλλον στο app/windows. Δοκιμασε και σε mobile app αλλα προφανως στον λογαριασμο που γινεται η χρεωση της συνδρομης) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από nek4d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα