KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 8:54 ΜΜ, makis269 είπε μια χαρά και εγώ με ένα ευρώ μέχρι 30 Αυγούστου το ultimate . θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε την περιοδική χρέωση αν δεν θέλετε να χρεωθείτε μετά το τέλος του τρίμηνου τα 12,99 ευρώ. * χαλάλι το νησάκι .............. την αυτοματη χρεωση την απενεργοποιουμε τωρα, η λιγο πριν την ληξη της συνδρομης; μην κανω την απενεργοποιηση τωρα και χασω την συνδρομη..
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, KilliK είπε την αυτοματη χρεωση την απενεργοποιουμε τωρα, η λιγο πριν την ληξη της συνδρομης; μην κανω την απενεργοποιηση τωρα και χασω την συνδρομη.. όποτε θες εσύ. Εγω την απενεργοποιήσα με το που πλήρωσα και ενεργοποιήθηκε το 3μηνο. Μόνο προσοχή, γιατί σου λέει θες ακύρωση και επιστροφή χρημάτων η απλή ακύρωση ( να μην χρεωθείς το τάδε ποσο απο την τάδε του μήνα) Προφανώς πατάς την 2η επιλογή. 2
1988panos2171 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Εγώ την κάνω κατευθείαν γιατί όταν δε το έκανα φυσικά το ξέχασα. 1
naturegodtm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 αχ σας ζηλεύω, εμένα επεσε το ρευμα και χαλασε (xbox scorpio)
niar71 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 2:17 ΜΜ, Nick64 είπε Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία που ακολούθησα χωρίς τη χρήση κάποιου vpn για εξαργύρωση από Τουρκία κτλ Σε έναν λογαριασμό που δεν έχει ενεργό ultimate/gamepass, αγοράζεις κάρτες xbox live gold. Εγώ προσωπικά αγόρασα από grey market στυλ cdkeys, eneba 9x3 Months Xbox Live Gold αλλά αυτές που αναγράφουν Global και όχι κάτι άλλο. (Δεν γνωρίζω αν επιτρέπονται τα link σε τέτοια marketplace για αυτό δεν βάζω κάτι αλλά με ένα google search εύκολα τα βρίσκεις) Κάθε φορά που έβαζα την μια τρίμηνη η Microsoft έδινε δώρο ακόμα έναν μήνα αν ενεργοποιούσα το recurring bill για την αυτόματη περιοδική χρέωση. Το έκανα και μετά το απενεργοποιούσα. Αυτό έγινε συνολικά 9 φορές για να πάρω στο σύνολο 36 μήνες στη τιμή των 27. Στο τέλος ενεργοποίησα τη προσφορά του θέματος με το 1€ και αυτόματα έγιναν όλα Ultimate πληρώνοντας περίπου 60€ για 39 μήνες Ισχύει να μην έχει ενεργοποιημένο το απλό game pass η εννοείς το ultimate gamepass? Γιατί κάποια βίντεο στο youtube λένε να μην είναι ενεργοποιημένη ultimate συνδρομή .....
Nick64 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, niar71 είπε Ισχύει να μην έχει ενεργοποιημένο το απλό game pass η εννοείς το ultimate gamepass? Γιατί κάποια βίντεο στο youtube λένε να μην είναι ενεργοποιημένη ultimate συνδρομή ..... Ξέρω ότι σίγουρα δεν θέλει να έχεις ενεργοποιημένη Ultimate αλλά να πω την αλήθεια δεν ξέρω κάτι για την απλή συνδρομή και δεν βρήκα κάτι στο site της microsoft.
niar71 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Nick64 είπε Ξέρω ότι σίγουρα δεν θέλει να έχεις ενεργοποιημένη Ultimate αλλά να πω την αλήθεια δεν ξέρω κάτι για την απλή συνδρομή και δεν βρήκα κάτι στο site της microsoft. Να σου πω την αλήθεια δεν το διακινδύνευσα έφτιαξα έναν καινουριο λογαριασμό και με 50 ευρω έφτιαξα Ultimate μέχρι τον Μάιο του 25 1
MontzOlee Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευτυχης κάτοχος xbox series X , μεταχειρισμενο με εξτρα εγγυηση 2 χρονια απο public σε συνδιασμο με την προσφορα και 3 μηνες για 1 ευρω σε ultimate... ονειρο ζω μην με ξυπνααατεεεε! 14 first class παιχνιδια στην βιβλιοθηκη μου & δεν φτανει το 24ωρο μαγκες... χαχαχ😂 +1 για την προσφορά , για το ινσομνια και την microsoft , ευχαριστούμε! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από MontzOlee 1
giorginho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Αν δεν είναι κανένα κρατικό μυστικό, θα μπορούσε κάποιος να μου πει (ή να μου υποδείξει πού να διαβάσω, έστω με πμ) πώς γίνεται με 30-50 ευρω με χρήση της παρούσας προσφοράς να φτιάξω ultimate για το ΧΒΟΧ για 3 χρονια; δεν καταλαβα ουτε τι ακριβως πρέπει να αγοράσω ουτε με τι σειρα (πρώτα κάτι άλλο φθηνό και μετα τελικα η δηθεν 3μηνη προσφορα μετατρεπει σε ουλτιμέιτ ολοκληρα τα 3 χρονια??) Μου δείχνει ότι δικαιούμαι το ultimate 3 μήνες για 1€, δεν έχω ξαναβάλει ποτέ τίποτα premium services σε ό,τι αφορά Xbox. Μένι θενξ ιν αντβάνς 😉.
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, giorginho είπε Αν δεν είναι κανένα κρατικό μυστικό, θα μπορούσε κάποιος να μου πει (ή να μου υποδείξει πού να διαβάσω, έστω με πμ) πώς γίνεται με 30-50 ευρω με χρήση της παρούσας προσφοράς να φτιάξω ultimate για το ΧΒΟΧ για 3 χρονια; δεν καταλαβα ουτε τι ακριβως πρέπει να αγοράσω ουτε με τι σειρα (πρώτα κάτι άλλο φθηνό και μετα τελικα η δηθεν 3μηνη προσφορα μετατρεπει σε ουλτιμέιτ ολοκληρα τα 3 χρονια??) Μου δείχνει ότι δικαιούμαι το ultimate 3 μήνες για 1€, δεν έχω ξαναβάλει ποτέ τίποτα premium services σε ό,τι αφορά Xbox. Μένι θενξ ιν αντβάνς 😉.
giorginho Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 @SabotazNic thanks, οπότε αν καταλαβα καλα το καλυτερο δυνατο ειναι 12+12+6 μηνες "χρυσο" και μετα με το 1€ θα γινουν ολα ουλτιμεϊτ και θα προστεθουν και 3 μηνες, συνολο 33 μηνες (και αν αγοραστει ακομα ενα 6μηνο γκολντ μπορω να το εξαργυρωσω αργοτερα για 139 μερες ουλτιμεϊτ επιπλεον, οταν το υπολοιπομενο χρονικο διαστημα πεσει μετα απο κανα 2μηνο καπου στους 31 μηνες ας πουμε), σωστα; Απλά απο οτι βλεπω προς το παρον οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες σε σχεση με οσα αναφερθηκαν, πχ το παραπανω σεναριο δηλαδη ακομα και "στο εξωτερικο να ενεργοποιηθει" κοστιζει για συνολικα 33 + 5 μηνες καπου 127 ευρω (βεβαια μπορεις να "ταξιδεψεις" απο οτι βλεπω και ανατολικα αντι δυτικα και να βγει λιγοτερο). Θα μου πεις ειναι μονο 3,34€ το μηνα, αλλά απο την αλλη ξερω σιγουρα οτι θα πανε παρα πολλοι απο αυτους τους μηνες χαμενοι, με αποτελεσμα το πραγματικο κοστος ανα μηνα να ειναι αρκετα παραπανω... ισως βαλω ειτε μονο το 3μηνο με το 1€ για δοκιμη και βλεπουμε αν ξαναπαιξει προσφορα ή μια αλλη σκεψη ειναι το 12μηνο +3μηνο ωστε να υπαρχουν και 2 καλοκαιρια μεσα και μια καλυτερη καπως τιμη ανα μηνα και γενικα χαμηλοτερη (~33-35€). Γιατι το αλλο σεναριο ειναι οπως το πηρα το series X ετσι να το δωσω 😂😳.
MakisCE Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) για όσους πήραμε ήδη το Ultimate Pass με 1€ για 3 μήνες, μπορούμε κάπως να "φορτώσουμε" Gold/κλπ για παραπάνω μήνες Ultimate, στον ΙΔΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή πρέπει να κάνουμε καινούριο; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από MakisCE
sphinxgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, MakisCE είπε για όσους πήραμε ήδη το Ultimate Pass με 1€ για 3 μήνες, μπορούμε κάπως να "φορτώσουμε" Gold/κλπ για παραπάνω μήνες Ultimate, στον ΙΔΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή πρέπει να κάνουμε καινούριο; Ultimate Τουρκίας με το free VPN Windscribe και κόστος 3,2€/μήνα. Βάλτα κάτω αν σε συμφέρει να προσθέσεις μήνες ή να φτιάξεις νέο λογαριασμό και να βάλεις 3μηνες Gold με 6,8€ / 4 μήνες. (1,7€/μηνα) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από sphinxgr 1 1
MasterX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 προσπαθω να ακυρωσω τo PC Game Pass της προσφορας.. απο την εφαρμογη του Xbox στο PC παω Settings/Account/Manage, εκει φαινεται η συνδρομη (πρωτη φωτο) και με πεταει στο browser στα Services & subscriptions του λογαριασμου μου. Εκει δεν βλεπω την ενεργη συνδρομη για να μπορεσω να την ακυρωσω παρα μονο αυτα που βλεπετε στη δευτερη φωτο.. τι να κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα