Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κανω νεο λογαριασμο για να εκμεταλλευτω την προσφορα και εχω ηδη εγκατεστημενο καποιο game στο pc μου μεσω του game pass με αλλο email address, γνωριζει κανεις αν θα πρεπει να ξανακατεβασω το παιχνιδι ή θα μπορω να μπω κατευθειαν και να το τρεξω;

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, merkon είπε

Αν κανω νεο λογαριασμο για να εκμεταλλευτω την προσφορα και εχω ηδη εγκατεστημενο καποιο game στο pc μου μεσω του game pass με αλλο email address, γνωριζει κανεις αν θα πρεπει να ξανακατεβασω το παιχνιδι ή θα μπορω να μπω κατευθειαν και να το τρεξω;

σε xbox πάντως συνεχίζει και παίζει. Χάνεις τα saves ομως. Τα saves πανε με το λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που με 6 ευρω εχω απο τον δεκεμβριο game pass το απλο τι να πω😅

Επεξ/σία από Nik1239
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, k_dinos είπε

Και πάλι συμφέρει όμως, με 13,99 έχεις 4 μήνες Ultimate

Κατι δεν καταλαβες. Ειναι η κανονικη τιμη, 12.99 για εναν μηνα. Για 2 μηνες 25.98 κλπ. 

Εκτος αν εννοεις να βαλει κανεις πρωτα το απλο και μετα να πληρωσει και 12.99 για να μετατρεψει το υπαρχον υπολοιπο σε ultimate + 1 μηνα. Ειναι πολυ πιο ακριβο ομως απο την προσφορα του τιτλου, καπου 1200%. Ειναι ενα κολπακι που ειχα κανει τελευταια φορα, αλλα δεν συγκρινεται με το 1 ευρω οι 3 μηνες που ειναι διαθεσιμο σε πολλους. Τωρα δεν τα δινω, θα το εβαζα ομως στο 1€.

Ερωτηση, οσοι το εχετε διαθεσιμο, μηπως δεν εχετε xbox ή δεν το εχετε ανοιξει για μηνες;

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως δεν είναι διαθέσιμο σε 2 accounts που έχω πάρει την προσφορά σχετικά πρόσφατα  Ultimate (κάπου Γενάρη για 3 μήνες με 1 ευρώ)

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ερωτηση, οσοι το εχετε διαθεσιμο, μηπως δεν εχετε xbox ή δεν το εχετε ανοιξει για μηνες;

Ναι, εγώ είχα να το ανοίξω για μήνες .

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Δεν έχω Xbox. Καθημερινά χρησιμοποιώ το PC και είμαι συνδεμένος στην εφαρμογή Xbox. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Εκτος αν εννοεις να βαλει κανεις πρωτα το απλο και μετα να πληρωσει και 12.99 για να μετατρεψει το υπαρχον υπολοιπο σε ultimate + 1 μηνα. Ειναι πολυ πιο ακριβο ομως απο την προσφορα του τιτλου, καπου 1200%. Ειναι ενα κολπακι που ειχα κανει τελευταια φορα, αλλα δεν συγκρινεται με το 1 ευρω οι 3 μηνες που ειναι διαθεσιμο σε πολλους. Τωρα δεν τα δινω, θα το εβαζα ομως στο 1€.

Αυτό εννοώ, παίρνουμε τους 3 μήνες για PC με 1€ και το μετατρέπουμε σε Ultimate σε επιπλέον 12.99€.

Σύνολο 13,99 για 4 μήνες και αν δεν κάνω λάθος, μας δίνει και 1 μήνα δώρο αν αφήσουμε την αυτόματη ανανέωση, την οποία φυσικά ακυρώνουμε πριν να έρθει η ώρα της χρέωσης.

Άρα μιλάμε για περίπου 3,5€ κάθε μήνα ή 2,8€ αν ισχύει το κόλπο με τον έξτρα μήνα και δεν προπληρώνεις και κανένα τεράστιο ποσό.

Η προσφορά του τίτλου λέει για  PC - only, τώρα σε μερικούς τυχερούς βγάζει και το ultimate αλλά δεν είναι ο κανόνας.

Μακάρι να το έβγαζε και σε εμάς, αλλά και πάλι όπως είπα πριν αξίζει σε σχέση με την κλασική διαδικασία  (χωρίς VPN) με  φόρτωμα 2-3 χρόνια live Gold και μετά μετατροπή σε Ultimate.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, matrixxx είπε

Κι εγώ δεν έχω Xbox (κονσόλα), αλλά στο pc την έχω πάρει την προσφορά αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια...

Δημοσ.

To τσίμπησα κι εγώ το ultimate, είχα να βάλω gamepass από το χειμώνα που είχα στο pc για 3 μήνες πάλι με 1 euro. Απ΄ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι ανενεργός για 1 μήνα + για να στη βγάλει την προσφορά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tselakosss είπε

To τσίμπησα κι εγώ το ultimate, είχα να βάλω gamepass από το χειμώνα που είχα στο pc για 3 μήνες πάλι με 1 euro. Απ΄ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι ανενεργός για 1 μήνα + για να στη βγάλει την προσφορά.

Εμένα χθες έληξε η συνδρομή μου και μου εβγαλε και τις 2 εκδόσεις με 1€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οντως! Δεν ειχε μηνα που τελειωσε η προηγουμενη συνδρομη μου!

Μια χαρα βολευει για το pc μιας και δεν εχω xbox 

Επεξ/σία από yansta
Δημοσ.
17 ώρες πριν, k_dinos είπε

Αυτό εννοώ, παίρνουμε τους 3 μήνες για PC με 1€ και το μετατρέπουμε σε Ultimate σε επιπλέον 12.99€.

Σύνολο 13,99 για 4 μήνες και αν δεν κάνω λάθος, μας δίνει και 1 μήνα δώρο αν αφήσουμε την αυτόματη ανανέωση, την οποία φυσικά ακυρώνουμε πριν να έρθει η ώρα της χρέωσης.

Άρα μιλάμε για περίπου 3,5€ κάθε μήνα ή 2,8€ αν ισχύει το κόλπο με τον έξτρα μήνα και δεν προπληρώνεις και κανένα τεράστιο ποσό.

Η προσφορά του τίτλου λέει για  PC - only, τώρα σε μερικούς τυχερούς βγάζει και το ultimate αλλά δεν είναι ο κανόνας.

Μακάρι να το έβγαζε και σε εμάς, αλλά και πάλι όπως είπα πριν αξίζει σε σχέση με την κλασική διαδικασία  (χωρίς VPN) με  φόρτωμα 2-3 χρόνια live Gold και μετά μετατροπή σε Ultimate.

Περισυ που ειχα κανει το τεχνασμα με κωδικο απο κλειδαδικο και το 1ευρω τον μηνα δεν μου εδωσε αλλο ενα μηνα για την αυτοματη ανανεωση. Ισως να το εχουν σταματησει πλεον αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, blazexX23Xx είπε

Εμένα χθες έληξε η συνδρομή μου και μου εβγαλε και τις 2 εκδόσεις με 1€.

PC μόνο είχες ή Ultimate?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...