Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

μάλλον χαζή ερώτηση, τα saves απο τα παιχνίδια ακολουθουν τον λογαριασμό σωστά;

κοινώς θα μπορέσω να συνεχίσω το forza 5 όπως το είχα αφήσει;

μην το κατεβάζω άδικα δεν παίζει να ασχοληθώ απο την αρχή.

Μόλις μπεις στο παιχνιδι θα κάνει sync τα δεδομένα σου και θα το συνεχίσεις εκεί που το είχες αφήσει.

2 ώρες πριν, alexmpl είπε

Για only pc users υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ ultimate και pc game pass;

Τα Perks είναι μόνο για ultimate συνδρομές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dr4In είπε

Οσοι εχουν ηδη συνδρομη δυστυχως δεν μπορουν να εχουν οφελος.

Προφανώς. Λέει join for 1 euro

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Εγώ έβαλα το απλό και μετά είδα οτι και το ultimate είναι με 1€ και έβαλα με 2ο λογαριασμό το ultimate (ειχα στο μυαλό μου να δοκιμάσω να παίξω με το κινητό) τελικά δεν έχει cloud gaming στην Ελλάδα....

Νιώθω ότι μου έφαγε 1€.. 😂

Δημοσ.

Εκανα και εγω την Ultimate μεχρι 30 αυγουστου, νομιζα με βαση τον τιτλο οτι θα ηταν μονο για PC αλλα ολα καλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valantis123 είπε

... τελικά δεν έχει cloud gaming στην Ελλάδα....

Νιώθω ότι μου έφαγε 1€.. 😂

Επειδή με ενδιαφέρει, εννοείς ότι παρά το ultimate δεν μπορείς να παίξεις κανενα από τα 100-πόσα παιχνίδια λέει ότι έχεις πρόσβαση μέσω της online βιβλιοθήκης/παιχνιδοθηκης τους; τι νόημα έχει τότε; μόνο για online gaming για παιχνίδια που ήδη κατέχεις σε φυσική μορφή (που μεταξύ μας έπρεπε να είναι ούτως ή άλλως δωρεάν)? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά να θυμίσω πως ναι μεν καλό το 1€, αλλά με 60€ μπορεί κάποιος να έχει 25 μήνες ultimate. 

5 λεπτά πριν, giorginho είπε

Επειδή με ενδιαφέρει, εννοείς ότι παρά το ultimate δεν μπορείς να παίξεις κανενα από τα 100-πόσα παιχνίδια λέει ότι έχεις πρόσβαση μέσω της online βιβλιοθήκης/παιχνιδοθηκης τους; τι νόημα έχει τότε; μόνο για online gaming για παιχνίδια που ήδη κατέχεις σε φυσική μορφή (που μεταξύ μας έπρεπε να είναι ούτως ή άλλως δωρεάν)? 

To cloud ειναι διαφορετικό. Είναι να παίζεις σε Android / IOS κλπ

Σαφως με το Ultimate παιζεις τα πάντα. Διάβασε εδώ

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3
Δημοσ.

@sphinxgrthanks, αυτό με το cloud όντως το μπέρδεψα, κάπου κάτι είχε πάρει το μάτι μου, αρκετά καλό πιστεύω αφού δε σε δεσμεύει καθόλου σε ένα μέρος (εκεί όπου βρίσκεται πχ η κονσόλα, την οποία δε χρειάζεται πλέον ούτε να σέρνεις μαζί σου όπου πας), κρίμα που η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν το υποστηρίζουν ☹️

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, barman_ είπε

καταφερε καποιος να δει μεχρι ποτε ειναι η διαρκεια της προσφορας?

Δεν το αναφέρει κάπου. Στο παρελθών είχα την ίδια προσφορά και δεν την είχα πάρει. Μόλις περάσαν ~15 μέρες είχε εξαφανιστεί οπότε βάση με αυτό δεν έχει και μεγάλη διάρκεια.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, matrixxx είπε

Χαρηκα απο το screenshot σου, αλλα δεν. Δυστυχως δεν δινει σε ολους το  ultimate στο 1€ τρεις μηνες οπως στην εικονα σου, αλλα μονο το απλο του PC :

image.png.f93c0eea5bd410b1d71e1423fc541158.png

Και πάλι συμφέρει όμως, με 13,99 έχεις 4 μήνες Ultimate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...