Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Woot και σε μένα δίνει Ultimate με 1 ευρώ, nice, thnx! 1
alexmpl Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Για only pc users υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ ultimate και pc game pass;
safridia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Υπαρχει και προσφορα για ενα μηνα game pass xbox κανονικα με κωδικο απο πατατακια pringles
Dr4In Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Οσοι εχουν ηδη συνδρομη δυστυχως δεν μπορουν να εχουν οφελος.
blazexX23Xx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Xristaras12 είπε μάλλον χαζή ερώτηση, τα saves απο τα παιχνίδια ακολουθουν τον λογαριασμό σωστά; κοινώς θα μπορέσω να συνεχίσω το forza 5 όπως το είχα αφήσει; μην το κατεβάζω άδικα δεν παίζει να ασχοληθώ απο την αρχή. Μόλις μπεις στο παιχνιδι θα κάνει sync τα δεδομένα σου και θα το συνεχίσεις εκεί που το είχες αφήσει. 2 ώρες πριν, alexmpl είπε Για only pc users υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ ultimate και pc game pass; Τα Perks είναι μόνο για ultimate συνδρομές.
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dr4In είπε Οσοι εχουν ηδη συνδρομη δυστυχως δεν μπορουν να εχουν οφελος. Προφανώς. Λέει join for 1 euro Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από SabotazNic
kate23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Λυπάμαι που θα γίνω γραφική αλλά... Ευχαριστώ TS! ❤️
valantis123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Εγώ έβαλα το απλό και μετά είδα οτι και το ultimate είναι με 1€ και έβαλα με 2ο λογαριασμό το ultimate (ειχα στο μυαλό μου να δοκιμάσω να παίξω με το κινητό) τελικά δεν έχει cloud gaming στην Ελλάδα.... Νιώθω ότι μου έφαγε 1€.. 😂
nikx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Εκανα και εγω την Ultimate μεχρι 30 αυγουστου, νομιζα με βαση τον τιτλο οτι θα ηταν μονο για PC αλλα ολα καλα.
giorginho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, valantis123 είπε ... τελικά δεν έχει cloud gaming στην Ελλάδα.... Νιώθω ότι μου έφαγε 1€.. 😂 Επειδή με ενδιαφέρει, εννοείς ότι παρά το ultimate δεν μπορείς να παίξεις κανενα από τα 100-πόσα παιχνίδια λέει ότι έχεις πρόσβαση μέσω της online βιβλιοθήκης/παιχνιδοθηκης τους; τι νόημα έχει τότε; μόνο για online gaming για παιχνίδια που ήδη κατέχεις σε φυσική μορφή (που μεταξύ μας έπρεπε να είναι ούτως ή άλλως δωρεάν)?
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Απλά να θυμίσω πως ναι μεν καλό το 1€, αλλά με 60€ μπορεί κάποιος να έχει 25 μήνες ultimate. 5 λεπτά πριν, giorginho είπε Επειδή με ενδιαφέρει, εννοείς ότι παρά το ultimate δεν μπορείς να παίξεις κανενα από τα 100-πόσα παιχνίδια λέει ότι έχεις πρόσβαση μέσω της online βιβλιοθήκης/παιχνιδοθηκης τους; τι νόημα έχει τότε; μόνο για online gaming για παιχνίδια που ήδη κατέχεις σε φυσική μορφή (που μεταξύ μας έπρεπε να είναι ούτως ή άλλως δωρεάν)? To cloud ειναι διαφορετικό. Είναι να παίζεις σε Android / IOS κλπ Σαφως με το Ultimate παιζεις τα πάντα. Διάβασε εδώ Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από sphinxgr 3
giorginho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 @sphinxgrthanks, αυτό με το cloud όντως το μπέρδεψα, κάπου κάτι είχε πάρει το μάτι μου, αρκετά καλό πιστεύω αφού δε σε δεσμεύει καθόλου σε ένα μέρος (εκεί όπου βρίσκεται πχ η κονσόλα, την οποία δε χρειάζεται πλέον ούτε να σέρνεις μαζί σου όπου πας), κρίμα που η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν το υποστηρίζουν ☹️ 1
barman_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 καταφερε καποιος να δει μεχρι ποτε ειναι η διαρκεια της προσφορας?
XghosT7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 49 λεπτά πριν, barman_ είπε καταφερε καποιος να δει μεχρι ποτε ειναι η διαρκεια της προσφορας? Δεν το αναφέρει κάπου. Στο παρελθών είχα την ίδια προσφορά και δεν την είχα πάρει. Μόλις περάσαν ~15 μέρες είχε εξαφανιστεί οπότε βάση με αυτό δεν έχει και μεγάλη διάρκεια.
k_dinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, matrixxx είπε Χαρηκα απο το screenshot σου, αλλα δεν. Δυστυχως δεν δινει σε ολους το ultimate στο 1€ τρεις μηνες οπως στην εικονα σου, αλλα μονο το απλο του PC : Και πάλι συμφέρει όμως, με 13,99 έχεις 4 μήνες Ultimate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα