Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, safridia είπε

Περισυ που ειχα κανει το τεχνασμα με κωδικο απο κλειδαδικο και το 1ευρω τον μηνα δεν μου εδωσε αλλο ενα μηνα για την αυτοματη ανανεωση. Ισως να το εχουν σταματησει πλεον αυτο.

Πανω απο χρονο εχει που το εχουν κοψει , την ιδια εμπειρια εχω και εγω. 

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και υπενθυμίζω. Μπορείς να έχεις παραπάνω από έναν λογαριασμό xbox/microsoft. Το λέω κυρίως για όσους τρέχουν 1 μήνα με 1 ευρώ  και δεν τους βγάζει την προσφορά του 3μηνου (και θέλουν να προλάβουν και να μη χάσουν το 3μηνο με 1 ευρώ).

Προσωπικά με 2 λογαριασμούς, τους τελευταίους 24 μήνες μου έχει βγει κανά 10μηνο gamepass με ~ €5.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι τo gears 5 και το halo infinite τα εμφανίζει (κάποιες φορές) στον έναν από τους 2 λογαριασμούς μου σα να μου ανήκουν. Μπορώ να τα παίξω και όταν δεν έχω ενεργό gamepass. Ουδέποτε τα αγόρασα.

Επεξ/σία από zaratustra
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zaratustra είπε

Και υπενθυμίζω. Μπορείς να έχεις παραπάνω από έναν λογαριασμό xbox/microsoft. Το λέω κυρίως για όσους τρέχουν 1 μήνα με 1 ευρώ  και δεν τους βγάζει την προσφορά του 3μηνου (και θέλουν να προλάβουν και να μη χάσουν το 3μηνο με 1 ευρώ).

Προσωπικά με 2 λογαριασμούς, τους τελευταίους 24 μήνες μου έχει βγει κανά 10μηνο gamepass με ~ €5.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι τo gears 5 και το halo infinite τα εμφανίζει (κάποιες φορές) στον έναν από τους 2 λογαριασμούς μου σα να μου ανήκουν. Μπορώ να τα παίξω και όταν δεν έχω ενεργό gamepass. Ουδέποτε τα αγόρασα.

Κατά καιρούς τα βάζει free για μερικές μέρες.

Καλό το κόλπο με τους 2 λογαριασμούς, αλλά τα παιχνίδια του Gold που σου δίνει κάθε μήνα δεν θα ξέρεις που τα έχεις.

Και αν μοιράζεσαι την συνδρομή με κάποιο γνωστό με το κόλπο Home Console, είναι μπέρδεμα...

Δημοσ.

Ερώτηση που μπορεί να ακουστεί λίγο αφελή αλλά δεν έχω ξαναασχοληθεί με αυτό.

Μετά την λήξη της συνδρομής αυτά που έχεις κατεβάσει μπορείς να συνεχίσεις να τα παίζεις ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kastoria74 είπε

Μετά την λήξη της συνδρομής αυτά που έχεις κατεβάσει μπορείς να συνεχίσεις να τα παίζεις ;

Οχι, η λογική του game pass είναι να μπορείς να παίζεις χωρίς να τα αγοράσεις, αλλά μόνο για όσο έχεις ενεργή συνδρομή.

• Moderators
Δημοσ.

Ενοικιαση παιχνιδιων ειναι στην ουσια. Οπως ηταν παλια τα video clubs και τωρα netflix κλπ, αλλα στον τομεα του gaming.

• Like 6
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kastoria74 είπε

To ultimate είναι συνδυασμός Game Pass + Gold συνδρομή.

Για το Game Pass ισχύει ότι σου είπαν, παίζεις όσο έχεις συνδρομή και για όσο υπάρχουν στο Game Pass

Στο Gold πρέπει να πάρεις κάθε μήνα τα παιχνίδια όσο υπάρχουν στο Gold και τα παίζεις όποτε θες για όσο καιρό θες και ας βγουν από το Gold αρκεί να έχεις ενεργή συνδρομή.

Εξαίρεση είναι τα παιχνίδια που δίνει το Gold για Xbox 360 τα οποία τα έχεις για πάντα, και τα παίζεις χωρίς ενεργή συνδρομή.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με την προσφορά που έβγαλε με το 1€, αγόρασα κάρτες live gold και πλέον έχω ultimate μέχρι τον Αύγουστο του 2025 με 60€! Καλή ευκαιρία

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Nick64 είπε

Εγώ πάντως με την προσφορά που έβγαλε με το 1€, αγόρασα κάρτες live gold και πλέον έχω ultimate μέχρι τον Αύγουστο του 2025 με 60€! Καλή ευκαιρία

Δώσε μερικές οδηγίες, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο πρόσφατα με τούρκικες κάρτες αλλά θα ήθελα να το κάνω ακόμα πιο φτηνά για δώρο σε φίλους...

• Like 3
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

μέχρι πότε είναι η προσφορά με το 1 ευρώ = 3 μήνες? Με ενδιαφέρει να τη βάλω μετά τα σχολεία..

Εγώ θα σου έλεγα βάλτην από τώρα γιατί κανείς δεν ξέρει να σου πει σίγουρα μέχρι πότε θα τρέχει η προσφορά

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2022 στις 8:58 ΠΜ, elpenor είπε

Δώσε μερικές οδηγίες, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο πρόσφατα με τούρκικες κάρτες αλλά θα ήθελα να το κάνω ακόμα πιο φτηνά για δώρο σε φίλους...

Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία που ακολούθησα χωρίς τη χρήση κάποιου vpn για εξαργύρωση από Τουρκία κτλ

Σε έναν λογαριασμό που δεν έχει ενεργό ultimate/gamepass, αγοράζεις κάρτες xbox live gold. 

Εγώ προσωπικά αγόρασα από grey market (στυλ cdkeys, eneba)  9x3 Months Xbox Live Gold αλλά αυτές που αναγράφουν Global και όχι κάτι άλλο. (Δεν γνωρίζω αν επιτρέπονται τα link σε τέτοια marketplace για αυτό δεν βάζω κάτι αλλά με ένα google search εύκολα τα βρίσκεις)

Κάθε φορά που έβαζα την μια τρίμηνη η Microsoft έδινε δώρο ακόμα έναν μήνα αν ενεργοποιούσα το recurring bill για την αυτόματη περιοδική χρέωση. Το έκανα και μετά το απενεργοποιούσα. Αυτό έγινε συνολικά 9 φορές για να πάρω στο σύνολο 36 μήνες στη τιμή των 27.

Στο τέλος ενεργοποίησα τη προσφορά του θέματος με το 1€ και αυτόματα έγιναν όλα Ultimate πληρώνοντας περίπου 60€ για 36 μήνες 

Επεξ/σία από Nick64
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nick64 είπε

Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία που ακολούθησα χωρίς τη χρήση κάποιου vpn για εξαργύρωση από Τουρκία κτλ

Σε έναν λογαριασμό που δεν έχει ενεργό ultimate/gamepass, αγοράζεις κάρτες xbox live gold. 

Εγώ προσωπικά αγόρασα από grey market στυλ cdkeys, eneba  9x3 Months Xbox Live Gold αλλά αυτές που αναγράφουν Global και όχι κάτι άλλο. (Δεν γνωρίζω αν επιτρέπονται τα link σε τέτοια marketplace για αυτό δεν βάζω κάτι αλλά με ένα google search εύκολα τα βρίσκεις)

Κάθε φορά που έβαζα την μια τρίμηνη η Microsoft έδινε δώρο ακόμα έναν μήνα αν ενεργοποιούσα το recurring bill για την αυτόματη περιοδική χρέωση. Το έκανα και μετά το απενεργοποιούσα. Αυτό έγινε συνολικά 9 φορές για να πάρω στο σύνολο 36 μήνες στη τιμή των 27.

Στο τέλος ενεργοποίησα τη προσφορά του θέματος με το 1€ και αυτόματα έγιναν όλα Ultimate πληρώνοντας περίπου 60€ για 39 μήνες 

Με 36 μήνες όριο στο gold/ultimate λίγο δύσκολο να έβαλες 39 μήνες πάντως...

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Με 36 μήνες όριο στο gold/ultimate λίγο δύσκολο να έβαλες 39 μήνες πάντως...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Χωρίς να το ελέγξω ξανά θεώρησα ότι οι 3 μήνες με το 1€ προστίθενται στους 36. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο τελικά άρα μόνο 36 μήνες έχω Ultimate

Screenshot_8.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...