paulJ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Επηστρεφο με νέο update , καθώς δοκίμασα, έκανα ένα battery test με τα λειτουργικά και τα εκάστοτε κινητά που έχω POCO X3 NFC Stock Rom MIUI 12.0.4.0 VS Mi Max 2 Pixel Experience Android 13, μάγκες καμία σχέση η απόδοση τής μπαταρίας με το μαπα λειτουργικό της Xiaomi το Pilex Experience εκατό χιλιάδες φορές καλύτερο από το στοκ λειτουργικό τής Xiaomi , και τουλάχιστον, τελικά εφτεγαι εφαρμογή, το Χ3 είναι κληστω και τελειώνει η μπαταρία, και από όσο έχω ψάξει είναι bug τού MIUI , μου φαίνεται πως θα το ξεφορτωθώ και θα τού κουμπώσο καστομ ρομ
paulJ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα καi πάλι,, δυστυχώς οσες ευκαιριες να έδωσε στο Pixel Experience αυτο με προδωσε επανελημμένα στο Mi Max 2, καθώς στα σοσιαλ μιντια εχει πάρα πολλά κωλήμματα, σκοτώνει την μνήμη ραμ, και το χείροτερο χθες σταμάτησε να φορτιζει το κινητό μου, το Pixel Experience πολλά πολλά bugs, επήσεις δεν λειτουργουσαν τα δεδομένα συν οτι οταν πατουσα το κουμπί της επανεκινησεις ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΣΤΑΡΤ αλλά εκληνε το κινητό, δεν ξέρω η εκάστωτε εμπειρία μου με την συγκεκριμένη ρομ ηταν πλήρως απογοητευτικη, επήσεις προσπαθησα να βάλω αλλές ρομ μεσω orange fox & TWRP και έτρωγα σε ΟΛΕΣ της ρομ πριν την κάνω φλασ, error, εν τέλει εβαλα στοκ ρομ που ειχε :(, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί καλά χωρίς προβλήματα Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2024 από paulJ
koutsis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, paulJ είπε Καλησπέρα καi πάλι,, δυστυχώς οσες ευκαιριες να έδωσε στο Pixel Experience αυτο με προδωσε επανελημμένα στο Mi Max 2, καθώς στα σοσιαλ μιντια εχει πάρα πολλά κωλήμματα, σκοτώνει την μνήμη ραμ, και το χείροτερο χθες σταμάτησε να φορτιζει το κινητό μου, το Pixel Experience πολλά πολλά bugs, επήσεις δεν λειτουργουσαν τα δεδομένα συν οτι οταν πατουσα το κουμπί της επανεκινησεις ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΣΤΑΡΤ αλλά εκληνε το κινητό, δεν ξέρω η εκάστωτε εμπειρία μου με την συγκεκριμένη ρομ ηταν πλήρως απογοητευτικη, επήσεις προσπαθησα να βάλω αλλές ρομ μεσω orange fox & TWRP και έτρωγα σε ΟΛΕΣ της ρομ πριν την κάνω φλασ, error, εν τέλει εβαλα στοκ ρομ που ειχε :(, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί καλά χωρίς προβλήματα Χαρά στο κουράγιο σου που ασχολείσαι ακόμα με αυτά 😉 1
paulJ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Στις 24/12/2024 στις 6:32 ΜΜ, koutsis είπε Χαρά στο κουράγιο σου που ασχολείσαι ακόμα με αυτά 😉 Καλησπέρα και καλή χρονιά ! Σε ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα