Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, chios είπε

Το 10s φοράει mtk οπότε ξεχνάς  τις  custom ROM. 

Κριμα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Τύφλα να'χει ο Χριστός λεμε που ανεστησε τον Λαζαρο... Εσυ τον ξεπερασες κατα ποδας.... Τα a10 11 δεν καταλαβαίνω μιας και δεν μιλας για apple αλλα ουτε για arm

Android 10 και 11 εννοώ

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Son^Goku είπε

Παλιά εποχές moto razr και note 4 αρκετά. Τώρα με το web banking και τις μετοχές και κρυπτο, ούτε unknown sources δεν παίζει.

Πέρνανε όλα πάντως σε μένα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hasta La Vista είπε

Πέρνανε όλα πάντως σε μένα.

Βρε και σε μένα περνάνε. Το θέμα είναι πως δεν ρισκάρω να βάλω τα λεφτά μου σε κάτι τρύπιο που έχει φτιάξει ένας άγνωστος

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεκτή η άποψη σου.

Αυτό με τους αγνώστους δεν ισχύει πάντως αν το ψάξεις.Πριν περάσουν οι μετατροπές του εκάστοτε "'άγνωστου" dev , γίνονται reviews για να περάσει.

Συμπτωματικά υπάρχουν πολλοί έλληνες dev στο LineageOS με τεράστιο έργο.

Αυτή είναι η μαγεία του Open-Source.

Όσο για το τρύπιο ,με 1000 bloat και άλλα τόσα wake alarms στο stock δεν τίθεται ποιό είναι τρύπιο.(άλλωστε είναι και οικονομική στρατηγική κάποιων εταιριών βλ. Xiaomi να πουλάει φτηνά κινητά και να τα φορτώνει στις διαφημίσεις και τα apps.).Αναρωτιέμαι πόσα requests σε κινέζικους server θα στέλνει την ώρα. 🤣

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Son^Goku είπε

Βρε και σε μένα περνάνε. Το θέμα είναι πως δεν ρισκάρω να βάλω τα λεφτά μου σε κάτι τρύπιο που έχει φτιάξει ένας άγνωστος

Το ανάποδο μπορεί να ισχύει, πολλές φορές καλύτερα καλύτερα μια σοβαρή custom rom παρά τα σάπια κινέζικα μιουι σαουι κλπ

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 4/6/2022 στις 7:46 ΜΜ, Hasta La Vista είπε

Ένα μικρό update.

Σε κάποια στατιστικά : https://stats.lineageos.org/country/GR

Φαίνονται 9 χιλιάδες ελληνικά active installs αποκλειστικά στο LineageOS, μιας και είμαι fan.

Φαίνονται ακόμα κάποια ενδιαφέρονται στατιστικά ελληνικών παρόχων.

Απο την ημέρα του post έχουν προστεθεί περίπου 1800 συσκευές με ελληνικό πάροχο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί πλέον έχουν αφαιρέσει τη σαβούρα, τα λογισμικά τους είναι σταθερά χωρίς προβλήματα και επομένως δεν χρειάζεσαι custom rom.

Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο custom roms από το 2009 μέχρι σήμερα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CyberKid είπε

Γιατί πλέον έχουν αφαιρέσει τη σαβούρα, τα λογισμικά τους είναι σταθερά χωρίς προβλήματα και επομένως δεν χρειάζεσαι custom rom.

Μην το πεις αυτό σε κάποιον power user , θα σε θάψει.

2 ώρες πριν, CyberKid είπε

Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο custom roms από το 2009 μέχρι σήμερα.

Σήμερα που έβαλα lineage os στο mi a2 γνωστού παρατήρησα αρκετά μεγάλη διαφορά από το android one που φορούσε κυρίως στην ταχύτητα γιατί τα άλλα είναι πάνω κάτω ίδια 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε

Φουλ στο bloat είναι όλα.

Αυτό που ενθουσίασε πιο πολύ είναι η χαμηλή καταναλωση μπαταρίας .

Να αναλύσουμε λίγο την φράση "φουλ στο bloat είναι όλα " ; Της Xiaomi ναι θα συμφωνήσω έχει κάμποσο αλλά τα υπόλοιπα; Πχ realme που έχω κοιτάξει δεν βλέπω κάτι που να μην χρειάζεται και να μην βγαίνει με ένα απλό uninstall πέρα από κάνα δυο εφαρμογές Google. Σε Samsung που χρησιμοποιώ το τελευταίο εξάμηνο δεν έχω δει επίσης κάποια εφαρμογή πέρα από την Bixby και την ζώνη AR και κάνα δυο της Google που να είναι άχρηστα για κάποιους και να μην βγαίνουν απλά , ενώ μπορούν να απενεργοποιηθουν. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Να αναλύσουμε λίγο την φράση "φουλ στο bloat είναι όλα " ; Της Xiaomi ναι θα συμφωνήσω έχει κάμποσο αλλά τα υπόλοιπα; Πχ realme που έχω κοιτάξει δεν βλέπω κάτι που να μην χρειάζεται και να μην βγαίνει με ένα απλό uninstall πέρα από κάνα δυο εφαρμογές Google. Σε Samsung που χρησιμοποιώ το τελευταίο εξάμηνο δεν έχω δει επίσης κάποια εφαρμογή πέρα από την Bixby και την ζώνη AR και κάνα δυο της Google που να είναι άχρηστα για κάποιους και να μην βγαίνουν απλά , ενώ μπορούν να απενεργοποιηθουν. 

Προσωπικά έχω την τάση να χρησιμοποιώ αποκλειστικά open source εφαρμογές και για τα basic tools μέχρι το Google maps.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καλησπέρα μιας και μειλάτε για καστομ ρομς.δωκήμασα pixelexperience OS A13 στο Mi Max 2 και η επειδώσεις ήταν σκατα και αποσκατα, συν οτι λάγκαρε στα ρεελς του ινσταγράμ και ηταν ενοχλητικό αυτό, επήσεις η απόδοση της μπαταρίας, ήταν τραγική, οποτε αν ξέρετε μια αξιόπιστη το τονίζω αυτο και ελαφρυά ρομ για το μι μαξ 2 πείτε μου, μπαι δε γουει το LineageOS δεν υποστηρίζει την εκάστοτε συσκευή, η εμπειριά μου με το Pixel Os ηταν απογοητευτική δεν το περιμενα, αλλιως το παρουσιάζαν στο YouTube, ηταν σαν ενα νόστιμο γλυκο εμφανισιάκα, αλλά απέσιο στην γέυση, και έτσι ξανα γύρισα στο παιθάμενω αλλά ΣΤΑΘΕΡΟ Android 7 με MIUI 11 

Και το άστειο είναι οτι την καστομ ρομ pixel experience την κατέβασα απο το εκάστοτε λινκ, οχι απο καναν τυχαίο στο YouTube, θα έπρεπε να πάει καλά οχι να είναι εκατο φορές χειρότερα και απο την στοκ ρομ

https://get.pixelexperience.org/oxygen

Επεξ/σία από paulJ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...