Hasta La Vista Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Καλησπέρα , αισθάνομαι οτι έχει πέσει πολύ ο αριθμός κόσμου που πλέον ψάχνεται σε xda για να "πειράξει" το κινητό του. Είναι υπαρκτή η απώλεια ενδιαφέροντος απο χρήστες πλέον; Ποιοι οι λόγοι πιστεύετε;
GATE123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Οι εποχές άλλαξαν. Τώρα ότι θες μπορείς να κάνεις στο κινητό.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Θα μιλησω για μενα μονο (duh!). Παλιοτερα, απο εποχες samsung Omnia και HTC Leo, μεχρι εποχες Νοte5, ελιωνα στους xda και περνουσα ο,τι custom rom, tweaks, recoveries κλπ εβρισκα μπροστα μου. Σε φαση να βαζω την rom στην καρτα μνημης, να την περναω στη διαδρομη για τη δουλεια, να το στηνω στη δουλεια (στον ελευθερο χρονο 😛 ) και το βραδυ να την βγαζω και να περναω αλλη. Ο κυριος λογος ηταν στην αρχη η ταχυτητα και το bloatware της samsung και επειτα τα eye candy features που εκαναν port απο αλλες συσκευς. Ειδικα τις rom ενος τρομακτικα σαρκαστικου moderator εκει, τις εβαζα με το που εβγαιναν. (Παρεμπιπτοντως αν θυμαται κανεις σε ποιον αναφερομαι ας μου πει λιγο, πρακτικα ελεγε αναλφαβητο και σκουπιδι οποιον δεν διαβαζε τα ποστ λολ). Πλεον δεν πειραζω τιποτα ουτε κατα διανοια, κυριως επειδη συνειδητοποιησα πως δεν υπαρχει πλεον λογος, θελω να πω οι περισσοτερες συσκευες πανε σφαιρα και εχουν αρκετα visual customization features, γιατι να μπεις στη διαδικασια να φλασαρεις, να χασεις το Knox (για sammy παντα) που προσωπικα μου χρειαζεται, με σκοπο να κερδισεις ενα μιλισεκοντ αποκρισης (και αν) ή 5% εξτρα μπαταρια? Ασε που παντα ολο και κατι πηγαινε στραβα και εσπαγε κατα το compile τους και στο τελος κατι δυσλειτουργουσε και ο developer εβγαζε new version πανω στη new version κ.ο.κ 1
chios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Καλησπέρα , αισθάνομαι οτι έχει πέσει πολύ ο αριθμός κόσμου που πλέον ψάχνεται σε xda για να "πειράξει" το κινητό του. Είναι υπαρκτή η απώλεια ενδιαφέροντος απο χρήστες πλέον; Ποιοι οι λόγοι πιστεύετε; Πλέον όλο το παιχνίδι γίνεται στο telegram λίγοι ασχολούνται με το XDA. Εκεί θα βρεις τα πάντα από ρομ για όλα τα κινητά.
Dantε Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Και εγω το παρατησα.Εφοσον μεσω adguard dns μπορω να ξεφορτωθω διαφημισεις που ηταν ο βασικος λογος να βαζω custom rom,δεν υπαρχει κατι αλλο να με βαζει στη διαδικασια. Μικρες διαφορες σε ταχυτητα και αυτονομια,αλλα μεγαλη ταλαιπωρια με bugs συν οτι εχανα τα κλειδωματα που πλεον στο κινητο εχω ebanking και γενικα αρκετα προσωπικα δεδομενα, τα θελω οπωσδηποτε. Ασε που ειχα brickαρει και καμια δυο φορες συσκευες.
Hasta La Vista Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Dantε είπε Και εγω το παρατησα.Εφοσον μεσω adguard dns μπορω να ξεφορτωθω διαφημισεις που ηταν ο βασικος λογος να βαζω custom rom,δεν υπαρχει κατι αλλο να με βαζει στη διαδικασια. Μικρες διαφορες σε ταχυτητα και αυτονομια,αλλα μεγαλη ταλαιπωρια με bugs συν οτι εχανα τα κλειδωματα που πλεον στο κινητο εχω ebanking και γενικα αρκετα προσωπικα δεδομενα, τα θελω οπωσδηποτε. Ασε που ειχα brickαρει και καμια δυο φορες συσκευες. Φιλικά τσέκαρε και το NextDNS , έχεις καλύτερο έλεγχο απο Adguard DNS. 10 ώρες πριν, chios είπε Πλέον όλο το παιχνίδι γίνεται στο telegram λίγοι ασχολούνται με το XDA. Εκεί θα βρεις τα πάντα από ρομ για όλα τα κινητά. Υπάρχουν τέτοια telegram ;Για στείλε κανένα ; Πόσο έμπειστα είναι; Με το XDA είχαμε και ένα source code . Προσωπικά συνεχίζω και ασχολούμαι για αυτό το 5% μπαταρίας και όλο το blotware του κινητού και είμαι απολύτως ευχαριστημένος με https://lineageos.org/ 1
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πλεον ολες σχεδον οι συσκευες ερχονται με κλειδωμενο bootloader, που δεν ξεκλειδωνει ουτε με ταμα στην εκαστοτε εταιρια, οποτε οποιαδηποτε βλεψη ακομα και για custom recovery μονο, που εινια το πρωτο βημα για root και custom rom, παει περιπατο. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από jim_p
Hasta La Vista Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, jim_p είπε Πλεον ολες σχεδον οι συσκευες ερχονται με κλειδωμενο bootloader, που δεν ξεκλειδωνει ουτε με ταμα στην εκαστοτε εταιρια, οποτε οποιαδηποτε βλεψη ακομα και για custom recovery μονο, που εινια το πρωτο βημα για root και custom rom, παει περιπατο. Ισχύει , οτι mediatek CPU υπάρχει δεν ξεκλειδώνει. Αντιθέτως όλοι οι snapdragon ξεκλειδώνουν και υπάρχει κόσμος που ασχολείται. 1
chios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Υπάρχουν τέτοια telegram ;Για στείλε κανένα ; Πόσο έμπειστα είναι; Με το XDA είχαμε και ένα source code . Πρέπει να μπεις στο telegram και να ψάξεις για την συσκευή που σε ενδιαφέρει.
nutron Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 καλημερα!! ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να κανεις την καρτα μνημης ως κυρια μνημη χωρις να γινει root στη συσκευη?
GATE123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, nutron είπε καλημερα!! ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να κανεις την καρτα μνημης ως κυρια μνημη χωρις να γινει root στη συσκευη? https://www.kwr.gr/2018/10/sd-android.html?m=1 1
Hasta La Vista Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένα μικρό update. Σε κάποια στατιστικά : https://stats.lineageos.org/country/GR Φαίνονται 9 χιλιάδες ελληνικά active installs αποκλειστικά στο LineageOS, μιας και είμαι fan. Φαίνονται ακόμα κάποια ενδιαφέρονται στατιστικά ελληνικών παρόχων. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Hasta La Vista 2
Nik1239 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 7:46 ΜΜ, Hasta La Vista είπε Ένα μικρό update. Σε κάποια στατιστικά : https://stats.lineageos.org/country/GR Φαίνονται 9 χιλιάδες ελληνικά active installs αποκλειστικά στο LineageOS, μιας και είμαι fan. Φαίνονται ακόμα κάποια ενδιαφέρονται στατιστικά ελληνικών παρόχων. Και εγώ φαν του lineage os , ανασταίνει κυριολεκτικά παλιές συσκευές και όχι μόνο. Προσωπικά κρατάω την στοκ ρομ μέχρι να αρχίσει τα πολλά κολλήματα κλπ , μετά περνάω μια lineage και ξαναγίνεται καινούργιο το κινητο. 2
Basilhs1982 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Στις 8/6/2022 στις 10:55 ΜΜ, Nik1239 είπε Και εγώ φαν του lineage os , ανασταίνει κυριολεκτικά παλιές συσκευές και όχι μόνο. Προσωπικά κρατάω την στοκ ρομ μέχρι να αρχίσει τα πολλά κολλήματα κλπ , μετά περνάω μια lineage και ξαναγίνεται καινούργιο το κινητο. Προσυπογράφω. Ανέστησα ένα Sumsung Galaxy A5 (2016) με Lineage 17.1 (android 10), κυριολεκτικά άλλο τηλέφωνο. Είχα να ασχοληθώ με custom roms από εποχές HTC desire Cκάτι... Σχετικά εύκολη διαδικασία και σίγουρα άξιζε τον κόπο, θα με βγάλει σίγουρα κάνα δύο χρονάκια ακόμα μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός.
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε Προσυπογράφω. Ανέστησα ένα Sumsung Galaxy A5 (2016) με Lineage 17.1 (android 10), κυριολεκτικά άλλο τηλέφωνο. Είχα να ασχοληθώ με custom roms από εποχές HTC desire Cκάτι... Σχετικά εύκολη διαδικασία και σίγουρα άξιζε τον κόπο, θα με βγάλει σίγουρα κάνα δύο χρονάκια ακόμα μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός. Εγώ ανέστησα ένα Samsung note 3 με a11 , ένα j5 2015 με A10 , ένα redmi note 7 με a11 , και τώρα προσπαθώ και ενα tablet Lenovo για A10/11 πάντα lineage os 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα