fonsde Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Έχω μια υπόθεση με τον Δήμο , όπου υπάρχει κύρωση της ΠΕ από το 2002, αλλά δεν την εκτελεί. Εμένα με επηρεάζει άμεσα γιατί έχω ένα τυφλό οικόπεδο με πρόσοψη σε χώρο πρασίνου, που όμως δεν έχει παραχωρηθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και είναι περιφραγμένο. Επίσης να προσθέσω πως στο εν λόγω οικόπεδο έχει γίνει απαλλοτρίωση όταν ο άνοιξε δρόμος που το έκοψε στην μέση και έχουν γίνει κανονικά πεζοδρόμια. Αλλά το κομμάτι που προορίζετε για ΧΠ παραμένει με ιδιωτική περίφραξη. Στο κτηματολόγιο, την κυριότητα του οικοπέδου την έχει ο Δήμος, οπού έχει μεταγραφεί στο υποθηκοφυλακείο. Τέλος ο Δήμος λέει ότι εκκρεμούν αποζημιώσεις, για επικείμενα συστατικά, καθώς και ο καθορισμός τιμής μονάδας αποζημίωσης, χωρίς να γίνετε κάτι.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, fonsde είπε Έχω μια υπόθεση με τον Δήμο , όπου υπάρχει κύρωση της ΠΕ από το 2002, αλλά δεν την εκτελεί. Εμένα με επηρεάζει άμεσα γιατί έχω ένα τυφλό οικόπεδο με πρόσοψη σε χώρο πρασίνου, που όμως δεν έχει παραχωρηθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και είναι περιφραγμένο. Επίσης να προσθέσω πως στο εν λόγω οικόπεδο έχει γίνει απαλλοτρίωση όταν ο άνοιξε δρόμος που το έκοψε στην μέση και έχουν γίνει κανονικά πεζοδρόμια. Αλλά το κομμάτι που προορίζετε για ΧΠ παραμένει με ιδιωτική περίφραξη. Στο κτηματολόγιο, την κυριότητα του οικοπέδου την έχει ο Δήμος, οπού έχει μεταγραφεί στο υποθηκοφυλακείο. Τέλος ο Δήμος λέει ότι εκκρεμούν αποζημιώσεις, για επικείμενα συστατικά, καθώς και ο καθορισμός τιμής μονάδας αποζημίωσης, χωρίς να γίνετε κάτι. Σε δικια μου παρόμοια περίπτωση μετα απο 40 χρόνια με πραξεις, νομοθετιματα, πλατειες, διαμορφώσεις και λοιπά πολιτικά κουραφεξαλα τελικά ήρθε στα χερια μου απο κληρονομιά πουλήθηκε και έληξε το θέμα και το άγχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα