Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνάδελφος εδώ στη δουλειά βήχει συνέχεια και απ'οτι πήρε το αυτί μου που μιλούσε σε άλλη συνάδελφο είχε χθες θετικό rapid.

Τα αποτελέσματα δεν ανεβαίνουν online;  Μπορεί ο άλλος να έρθει στη δουλειά θετικός; Η εταιρεία γενικά τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα (ευτυχώς).

Επεξ/σία από Raptor1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Raptor1 είπε

Συνάδελφος εδώ στη δουλειά βήχει συνέχεια και απ'οτι πήρε το αυτί μου που μιλούσε σε άλλη συνάδελφο είχε χθες θετικό rapid.

Τα αποτελέσματα δεν ανεβαίνουν online;  Μπορεί ο άλλος να έρθει στη δουλειά θετικός; Η εταιρεία γενικά τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα (ευτυχώς).

φαντάσου να μην το τηρούσε κιόλας !!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει να κάτσεις 5 μέρες σπίτι σε καραντίνα ,από εκεί και πέρα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ(Γελάω) είναι με καθόλου ή με ήπια συμπτώματα και χωρίς πυρετό επιστρέφεις στην δουλειά με μάσκα FFP2 ή N95.

Βέβαια ευτυχώς στα νοσοκομεία δεν ισχύει αυτό , όσο βγαίνεις θετικός και ας έχεις ήπια συμπτώματα κάθεσαι καραντίνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dionisis1925 είπε

Πρέπει να κάτσεις 5 μέρες σπίτι σε καραντίνα ,από εκεί και πέρα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ(Γελάω) είναι με καθόλου ή με ήπια συμπτώματα και χωρίς πυρετό επιστρέφεις στην δουλειά με μάσκα FFP2 ή N95.

Βέβαια ευτυχώς στα νοσοκομεία δεν ισχύει αυτό , όσο βγαίνεις θετικός και ας έχεις ήπια συμπτώματα κάθεσαι καραντίνα.

Σίγουρα αυτό; 

Βασικά, μιας και άνοιξα τη συζήτηση, έστω ότι τη 2η-3η μέρα έχεις αρνητικό rapid, δεν μπορείς να πας στη δουλειά;

Δημοσ.
Στις 31/5/2022 στις 2:40 ΜΜ, Raptor1 είπε

Εγω θα τον εδινα στεγνα παντως.

Σελφ εκανε,αν εκανε ραπιντ θα πρεπει και να ανεβει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εγω θα τον εδινα στεγνα παντως.

Σελφ εκανε,αν εκανε ραπιντ θα πρεπει και να ανεβει.

Καλά μην παίρνεις και όρκο..

• Like 1
Δημοσ.

σημερα τελειωνει η καραντινα μου κ κατοπιν επικοινωνιας με τον ιατρο της μοναδας μου στο στεπ μ ενημερωσε μην κανεις καθολου ραπιντ δεν εχει σημασια.το πρωτοκολλο λεει 5 μερες καραντινα κ μετα επιστροφη με την αιτια οτι μπορει να βγαινει θετικο το ραπιντ για τις επομενες 2 εβδομαδες.

Δημοσ.

Η σωστή απάντηση είναι ότι τηρούμε τις τρέχουσες υγειονομικές οδηγίες όπως τις ορίζει ο οργανισμός κάθε χώρας. Λογικά θα πρέπει να υπάρχει και ιστοσελίδα που ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση. Δυστυχώς δε γνωρίζω ποιο το πρωτόκολλο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Από κει κι έπειτα ότι παραπάνω κάνουμε καλώς, αλλά είναι αποκλειστικά για μας και δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε στους υπόλοιπους.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, soundou είπε

σημερα τελειωνει η καραντινα μου κ κατοπιν επικοινωνιας με τον ιατρο της μοναδας μου στο στεπ μ ενημερωσε μην κανεις καθολου ραπιντ δεν εχει σημασια.το πρωτοκολλο λεει 5 μερες καραντινα κ μετα επιστροφη με την αιτια οτι μπορει να βγαινει θετικο το ραπιντ για τις επομενες 2 εβδομαδες.

• Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες από την λήξη της απομόνωσης.

Τουλάχιστον να τηρήσεις αυτό και όχι να έρχεσαι σε επαφές με άλλους.

Για εμένα κακώς γυρίζεις.

Εμένα γιατρός στο στεπ με 39 πυρετό με είχε βγάλει 2 ημέρες ελεύθερο από ένοπλες υπηρεσίες ο μπούφος και στην μονάδα με είχανε βάλει θαμαλοφύλακα και είχα αρρωστήσει χειρότερα.

Εγώ στη θέση σου δεν θα τον έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά :)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dionisis1925 είπε
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες από την λήξη της απομόνωσης.

Τουλάχιστον να τηρήσεις αυτό και όχι να έρχεσαι σε επαφές με άλλους.

Για εμένα κακώς γυρίζεις.

Εμένα γιατρός στο στεπ με 39 πυρετό με είχε βγάλει 2 ημέρες ελεύθερο από ένοπλες υπηρεσίες ο μπούφος και στην μονάδα με είχανε βάλει θαμαλοφύλακα και είχα αρρωστήσει χειρότερα.

Εγώ στη θέση σου δεν θα τον έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά :)

το ξερω...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Speculoos είπε

Από κει κι έπειτα ότι παραπάνω κάνουμε καλώς, αλλά είναι αποκλειστικά για μας και δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε στους υπόλοιπους.

Με το να εισαι θετικος και να πηγαινεις για δουλεια,εισαι επικινδυνος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...