Raptor1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Συνάδελφος εδώ στη δουλειά βήχει συνέχεια και απ'οτι πήρε το αυτί μου που μιλούσε σε άλλη συνάδελφο είχε χθες θετικό rapid. Τα αποτελέσματα δεν ανεβαίνουν online; Μπορεί ο άλλος να έρθει στη δουλειά θετικός; Η εταιρεία γενικά τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα (ευτυχώς). Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από Raptor1
naimore Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 και online αμα δεν τα ανεβαζεις δεν υπαρχει αυτοματη διαδικασια 1
makis269 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, Raptor1 είπε Συνάδελφος εδώ στη δουλειά βήχει συνέχεια και απ'οτι πήρε το αυτί μου που μιλούσε σε άλλη συνάδελφο είχε χθες θετικό rapid. Τα αποτελέσματα δεν ανεβαίνουν online; Μπορεί ο άλλος να έρθει στη δουλειά θετικός; Η εταιρεία γενικά τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα (ευτυχώς). φαντάσου να μην το τηρούσε κιόλας !!! 1
dionisis1925 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Πρέπει να κάτσεις 5 μέρες σπίτι σε καραντίνα ,από εκεί και πέρα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ(Γελάω) είναι με καθόλου ή με ήπια συμπτώματα και χωρίς πυρετό επιστρέφεις στην δουλειά με μάσκα FFP2 ή N95. Βέβαια ευτυχώς στα νοσοκομεία δεν ισχύει αυτό , όσο βγαίνεις θετικός και ας έχεις ήπια συμπτώματα κάθεσαι καραντίνα.
Raptor1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, dionisis1925 είπε Πρέπει να κάτσεις 5 μέρες σπίτι σε καραντίνα ,από εκεί και πέρα οι οδηγίες του ΕΟΔΥ(Γελάω) είναι με καθόλου ή με ήπια συμπτώματα και χωρίς πυρετό επιστρέφεις στην δουλειά με μάσκα FFP2 ή N95. Βέβαια ευτυχώς στα νοσοκομεία δεν ισχύει αυτό , όσο βγαίνεις θετικός και ας έχεις ήπια συμπτώματα κάθεσαι καραντίνα. Σίγουρα αυτό; Βασικά, μιας και άνοιξα τη συζήτηση, έστω ότι τη 2η-3η μέρα έχεις αρνητικό rapid, δεν μπορείς να πας στη δουλειά;
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 2:40 ΜΜ, Raptor1 είπε Συνάδελφος εδώ στη δουλειά βήχει συνέχεια και απ'οτι πήρε το αυτί μου που μιλούσε σε άλλη συνάδελφο είχε χθες θετικό rapid. Τα αποτελέσματα δεν ανεβαίνουν online; Μπορεί ο άλλος να έρθει στη δουλειά θετικός; Η εταιρεία γενικά τηρεί το πρωτόκολλο κατά γράμμα (ευτυχώς). Εγω θα τον εδινα στεγνα παντως. Σελφ εκανε,αν εκανε ραπιντ θα πρεπει και να ανεβει.
dionisis1925 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εγω θα τον εδινα στεγνα παντως. Σελφ εκανε,αν εκανε ραπιντ θα πρεπει και να ανεβει. Καλά μην παίρνεις και όρκο.. 1
soundou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 σημερα τελειωνει η καραντινα μου κ κατοπιν επικοινωνιας με τον ιατρο της μοναδας μου στο στεπ μ ενημερωσε μην κανεις καθολου ραπιντ δεν εχει σημασια.το πρωτοκολλο λεει 5 μερες καραντινα κ μετα επιστροφη με την αιτια οτι μπορει να βγαινει θετικο το ραπιντ για τις επομενες 2 εβδομαδες.
Speculoos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Η σωστή απάντηση είναι ότι τηρούμε τις τρέχουσες υγειονομικές οδηγίες όπως τις ορίζει ο οργανισμός κάθε χώρας. Λογικά θα πρέπει να υπάρχει και ιστοσελίδα που ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση. Δυστυχώς δε γνωρίζω ποιο το πρωτόκολλο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Από κει κι έπειτα ότι παραπάνω κάνουμε καλώς, αλλά είναι αποκλειστικά για μας και δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε στους υπόλοιπους. 1
dionisis1925 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, soundou είπε σημερα τελειωνει η καραντινα μου κ κατοπιν επικοινωνιας με τον ιατρο της μοναδας μου στο στεπ μ ενημερωσε μην κανεις καθολου ραπιντ δεν εχει σημασια.το πρωτοκολλο λεει 5 μερες καραντινα κ μετα επιστροφη με την αιτια οτι μπορει να βγαινει θετικο το ραπιντ για τις επομενες 2 εβδομαδες. Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες από την λήξη της απομόνωσης. Τουλάχιστον να τηρήσεις αυτό και όχι να έρχεσαι σε επαφές με άλλους. Για εμένα κακώς γυρίζεις. Εμένα γιατρός στο στεπ με 39 πυρετό με είχε βγάλει 2 ημέρες ελεύθερο από ένοπλες υπηρεσίες ο μπούφος και στην μονάδα με είχανε βάλει θαμαλοφύλακα και είχα αρρωστήσει χειρότερα. Εγώ στη θέση σου δεν θα τον έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά
soundou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες από την λήξη της απομόνωσης. Τουλάχιστον να τηρήσεις αυτό και όχι να έρχεσαι σε επαφές με άλλους. Για εμένα κακώς γυρίζεις. Εμένα γιατρός στο στεπ με 39 πυρετό με είχε βγάλει 2 ημέρες ελεύθερο από ένοπλες υπηρεσίες ο μπούφος και στην μονάδα με είχανε βάλει θαμαλοφύλακα και είχα αρρωστήσει χειρότερα. Εγώ στη θέση σου δεν θα τον έπαιρνα και πολύ στα σοβαρά το ξερω...
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, Speculoos είπε Από κει κι έπειτα ότι παραπάνω κάνουμε καλώς, αλλά είναι αποκλειστικά για μας και δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε στους υπόλοιπους. Με το να εισαι θετικος και να πηγαινεις για δουλεια,εισαι επικινδυνος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Επικαιροποίηση οδηγιών απομόνωσης και καραντίνας κρουσμάτων COVID-19 και στενών επαφών τους και της άρσης αυτής - Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (eody.gov.gr) 1
nyne Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Το νεότερο που βρήκα 30-5-22. https://eody.gov.gr/odigies-apomonosis-karantinas-kroysmaton-covid-19-kai-epafon-toys/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα