Joshua21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, soundou είπε τελειωνω την ολικη ανακατασκευη του μοτερ της παλιας μου βεσπας.gilera runner. Μάλλον δεν ξέρεις από βέσπα, αυτό είναι σκούτερ.
soundou Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πενταψήφιο φαντάζομαι το κοντερ;Πόσα γραφει τώρα; 47k 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Μάλλον δεν ξέρεις από βέσπα, αυτό είναι σκούτερ. οταν ειμουν πιτσιρικας τα λεγαμε βεσπακια
SaFiS Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Το κοντέρ ανοίγει εύκολα, ξεκουμπώνεις το αξονάκι με τα μικρά γραναζάκια που γυρίζει τις μεγάλες "ρόδες" και μετά την κεντρική ασφάλεια που κρατάει τις "ρόδες". Τα βάζεις όλα στο 0, κουμπώνεις ασφάλειες, αξονάκι και είσαι ΟΚ. Πρέπει να έχω κάπου ένα χαλασμένο κοντέρ από Runner, θα προσπαθήσω να το βρω και να ανεβάσω φωτό. Ιστορίες με B&D δεν λειτουργούν σε αυτό, μόνο μπροστά γράφει... 1
nik0laus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 2:27 ΜΜ, Dantε είπε Πηγαινε με οπισθεν μεχρι να φτασει στο 0. Ωωω ρε φιλε τι μου θυμησες... Ταινια "Ferris Bueller's day off" που ειχαν βαλει τη ferrari σε τριποδα Στις 31/5/2022 στις 9:50 ΜΜ, SaFiS είπε Ιστορίες με B&D δεν λειτουργούν σε αυτό, μόνο μπροστά γράφει... Εκει κολλησες εσυ τωρα .... Ας βαλει το B&D να γυρναει τη ντιζα μπροστα μεχρι να μηδενισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα