soundou Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 τελειωνω την ολικη ανακατασκευη του μοτερ της παλιας μου βεσπας.gilera runner.δεν εχω σκοπο να το δωσω απλα θα ηθελα να μηδενισω το κοντερ για να ξερω ο ιδιος τη μου γινεται.υπαρχει ευκολος τροπος?μπορει να θεωρητε παρανομο αλλα θελω να ειναι 0 για ψυχολογικους λογους για μενα.αν ντρεπεται κανεις να το γραψει δημοσια στειλτε μου προσωπικο μνμ.το μηχανακι ειναι gilera runner 50 του 2003 αν θυμαμαι καλα.ευχαριστω
sphinxgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ψάξε στο Google για Κοντέρ / Ταξίμετρα. Υπάρχουν άπειρα συνεργεία. 1
txcellas Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 και βλεπουμε μετα απο λιγο καιρο: Πωλειται vespa με ελαχιστα χλμ λογο διαμονης στο εξωτερικο,τιμη συζητησιμη!
paylidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 https://www.skroutz.gr/c/946/hlektrika-katsavidia/f/1050642/rythmisi-tachytitas.html εδω εισαι 1
soundou Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, paylidis είπε https://www.skroutz.gr/c/946/hlektrika-katsavidia/f/1050642/rythmisi-tachytitas.html εδω εισαι εχω black & decker.τη κανω μετα?
soundou Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Πηγαινε με οπισθεν μεχρι να φτασει στο 0. χαχαχαχα παλιο!!!
paylidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, soundou είπε εχω black & decker.τη κανω μετα? βγαζεις τη ντιζα του χιλιομετρητη και τη βαζεις στο B&D στο αναποδο με τις ωρες, οσο χρειαζεται... 1 1
Bitbit Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, txcellas είπε και βλεπουμε μετα απο λιγο καιρο: Πωλειται vespa με ελαχιστα χλμ λογο διαμονης στο εξωτερικο,τιμη συζητησιμη! Δε νομίζω να δει ο άλλος μηχανάκι του 2003 με ελάχιστα χιλιόμετρα και να θεωρεί ότι είναι πραγματικά. Εμένα σε ένα παλιο 50αρι δε δούλευε καν το κοντέρ μετά από χρόνια. Ούτε ασχολήθηκα. Δε σημαίνει ότι είχα σκοπό να ξεγελάσω κάποιον με μηχανάκι 30 ετών 1
soundou Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Το εχω ερωτα το μηχανακι γιαυτο κ συνεχιζω να του ριχνω λεφτα.τεσ πα καταλαβα δεν θα μηδενισει ποτε :ρ. δεν πειραζει
greekfragma Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δε χρειάζεται να μηδενίσεις κοντέρ. Το κρατάς κιόλας γιατί σου θυμίζει όσα ωραία χιλιόμετρα έκανες πάνω του. Σημειώνεις σε ένα εξελάκι-χαρτί-ημερολόγιο τη μέρα που έγινε η ανακατασκευή κινητήρα και προσθέτεις απλά στα χιλιόμετρα τη τιμή για το επόμενο-επόμενα σερβις. 2
soundou Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Δε χρειάζεται να μηδενίσεις κοντέρ. Το κρατάς κιόλας γιατί σου θυμίζει όσα ωραία χιλιόμετρα έκανες πάνω του. Σημειώνεις σε ένα εξελάκι-χαρτί-ημερολόγιο τη μέρα που έγινε η ανακατασκευή κινητήρα και προσθέτεις απλά στα χιλιόμετρα τη τιμή για το επόμενο-επόμενα σερβις. χμμ δεν εχεις κ αδικο θα χασει την ταυτοτητα κ τις αναμνησεις του.σωστος.
chaosmaster Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Αν αυτά περνάνε κτεο στον επόμενο έλεγχο θα σου ζητήσουν να ξαναγυρίσεις το κοντέρ. Αν δε περνάνε κτεο πας σε έναν με ταχογραφους κ το φτιάχνεις ή ακόμη κ το συνεργείο που στο φτιάχνει μπορεί να το κάνει. 1
lector Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 [troll] Κανε βολτες γυρω γυρω το τετραγωνο μεχρι να πιασει τα 100 χιλιαρικα και να μηδενισει μονο του [/troll] Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να βγαλεις μια φωτο το κοντερ, στην οποια θα υπαρχει timestamp.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Πενταψήφιο φαντάζομαι το κοντερ;Πόσα γραφει τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα