Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελειωνω την ολικη ανακατασκευη του μοτερ της παλιας μου βεσπας.gilera runner.δεν εχω σκοπο να το δωσω απλα θα ηθελα να μηδενισω το κοντερ για να ξερω ο ιδιος τη μου γινεται.υπαρχει ευκολος τροπος?μπορει να θεωρητε παρανομο αλλα θελω να ειναι 0 για ψυχολογικους λογους για μενα.αν ντρεπεται κανεις να το γραψει δημοσια στειλτε μου προσωπικο μνμ.το μηχανακι ειναι gilera runner 50 του 2003 αν θυμαμαι καλα.ευχαριστω

Δημοσ.

και βλεπουμε μετα απο λιγο καιρο:

Πωλειται vespa με ελαχιστα χλμ λογο διαμονης στο εξωτερικο,τιμη συζητησιμη!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soundou είπε

εχω black & decker.τη κανω μετα?

βγαζεις τη ντιζα του χιλιομετρητη και τη βαζεις στο B&D στο αναποδο με τις ωρες, οσο χρειαζεται...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, txcellas είπε

και βλεπουμε μετα απο λιγο καιρο:

Πωλειται vespa με ελαχιστα χλμ λογο διαμονης στο εξωτερικο,τιμη συζητησιμη!

Δε νομίζω να δει ο άλλος μηχανάκι του 2003 με ελάχιστα χιλιόμετρα και να θεωρεί ότι είναι πραγματικά. Εμένα σε ένα παλιο 50αρι δε δούλευε καν το κοντέρ μετά από χρόνια. Ούτε ασχολήθηκα. Δε σημαίνει ότι είχα σκοπό να ξεγελάσω κάποιον με μηχανάκι 30 ετών 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το εχω ερωτα το μηχανακι γιαυτο κ συνεχιζω να του ριχνω λεφτα.τεσ πα καταλαβα δεν θα μηδενισει ποτε :ρ. δεν πειραζει

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να μηδενίσεις κοντέρ. Το κρατάς κιόλας γιατί σου θυμίζει όσα ωραία χιλιόμετρα έκανες πάνω του. Σημειώνεις σε ένα εξελάκι-χαρτί-ημερολόγιο τη μέρα που έγινε η ανακατασκευή κινητήρα και προσθέτεις απλά στα χιλιόμετρα τη τιμή για το επόμενο-επόμενα σερβις.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

Δε χρειάζεται να μηδενίσεις κοντέρ. Το κρατάς κιόλας γιατί σου θυμίζει όσα ωραία χιλιόμετρα έκανες πάνω του. Σημειώνεις σε ένα εξελάκι-χαρτί-ημερολόγιο τη μέρα που έγινε η ανακατασκευή κινητήρα και προσθέτεις απλά στα χιλιόμετρα τη τιμή για το επόμενο-επόμενα σερβις.

χμμ δεν εχεις κ αδικο θα χασει την ταυτοτητα κ τις αναμνησεις του.σωστος.

Δημοσ.

Αν αυτά περνάνε κτεο στον επόμενο έλεγχο θα σου ζητήσουν να ξαναγυρίσεις το κοντέρ. Αν δε περνάνε κτεο πας σε έναν με ταχογραφους κ το φτιάχνεις ή ακόμη κ το συνεργείο που στο φτιάχνει μπορεί να το κάνει. 

• Thanks 1
Δημοσ.

[troll]

Κανε βολτες γυρω γυρω το τετραγωνο μεχρι να πιασει τα 100 χιλιαρικα και να μηδενισει μονο του

[/troll]

Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να βγαλεις μια φωτο το κοντερ, στην οποια θα υπαρχει timestamp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...