LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Έχω το εξής πρόβλημα ενώ βάζω τους δικούς μου drivers για την κάρτα γραφικών τα WIndows μετά από λίγο βάζουν τους δικούς του που είναι και ποιο παλιοί 2022 αυτοί που βάζω 2020 των Windows Έχω κάνει αυτό με την τιμή στο registry έχω κάνει την αλλαγή στο Πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής τοπικής ομάδας έχω κάνει αυτό στις Ρυθμίσεις εγκατάστασης συσκευής τίποτα πάλι μου κατεβάζει τον παλιό driver και τον κάνει εγκατάσταση. Μάλλον βρήκα λύση με αυτό wushowhide.diagcab Είναι εργαλείο της Microsoft με αναζήτηση στο Google το βρίσκουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δοκίμασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, 1ns0mn1a είπε Δοκίμασε... Το έχω κάνει δεν δούλεψε. Μάλλον βρήκα λύση το έχω γράψει. Δούλεψε η λύση θα κάνω αναφορά μήπως πρέπει να σβηστεί εκτός και αν το αφήσουν για άλλους που έχουν η θα έχουν στο μέλλον το ίδιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ειχα αντιστοιχο προβλημα παλαιοτερα ειχα βρει λυση με το group policy editor των win10 pro που απενεργοποιουσε τα αυτοματα optional updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 12:50 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Μάλλον βρήκα λύση το έχω γράψει. Υπάρχει πάντως κι αυτή η επιλογή: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 12:47 ΜΜ, 1ns0mn1a είπε Δοκίμασε... Στα windows10 δεν δουλευει αυτο. Θα ερπεπε να δουλευει αλλα δεν….τουλαχιστον οσο το δοκιμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα