Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Καλη επιλογη και αυτα πολυ καλυτερα λατιχα απο τα σαβα 

Αν και τα sincera ειναι ενα κλικ καλυτερα αλλα ξεκιναει απο 74 ευρω το ενα με δεικτη H δεν θα προτεινα χαμηλοτερη δεικτη οποτε πανε 40 ευρω εξτρα απο τα toyo δηλαδη 320 περιπου αλλα ειναι κορυφαια φιλε μου,στην ιδια τιμη εχει επισης και τα bridgestone και αυτα πολυ καλα!

Να σου πω, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο με ενδιαφέρει να βγάλουν όσο περισσότερο καιρό μπορούν γιατί δεν κάνει χιλιόμετρα, ούτε αναπτύσσει ταχύτητες (είναι 2ο αμάξι για πολη). Γι αυτό και πάω στα toyo, μίλησα με λαστιχά (όχι αυτόν που θα τα βάλω, άλλο γνωστό που είναι σε άλλη πόλη) και μου είπε για αυτή τη δουλειά, δλδ να κρατήσουν παραπάνω χωρίς πολλά χλμ ανά χρόνο, αν τα βρήκα στην ίδια τιμή να βάλω τα toyo. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Στο άλλο θα βάλω τα σινσερα προς τέλη της χρονιάς 

• Like 1
Δημοσ.

Sava (Inensa) είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης σε παρόμοιο αμάξι της οικογένειας.

Πιστέψαμε οτι επειδή δεν γίνοντουσαν πολλά χλμ με το συγκεκριμένο <5000km/χρόνο οτι θα βγάλουν εύκολα 4-ετία.

Στα 3 χρόνια με ψιλόβροχο έκανε πατινάζ στις κατηφόρες!

Πάμε γι άλλα!

Προσωπικά θα πήγαινα οπωσδήποτε σε λύση με δείκτη Α στο βρεγμένο.

Falken Sincera SN110 Ecorun ή Hankook Ventus Prime 3 Κ125 (ακόμα καλύτερα) από εμένα εφόσον δεν θέλουμε να ανέβουμε περισσότερο σε budget.

Θυγατρικές δεν θα κοίταζα καθώς έχω καταλήξει οτι δεν αντέχουν στο χρόνο, εκτός αν θέλουμε να τα λιώσουμε στα χλμ και να τα στείλουμε στον ένα χρόνο όπως γίνεται στα επαγγελματικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Θυγατρικές δεν θα κοίταζα καθώς έχω καταλήξει οτι δεν αντέχουν στο χρόνο

Mην είσαι απόλυτος και μην βάζεις όλες τις μάρκες στο ίδιο καλάθι, γιατί και η Falken θυγατρική θεωρείται. 😄

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Mην είσαι απόλυτος και μην βάζεις όλες τις μάρκες στο ίδιο καλάθι, γιατί και η Falken θυγατρική θεωρείται. 😄

Και ποιά είναι η κύρια, η Sumitomo;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Και ποιά είναι η κύρια, η Sumitomo;

Μητρική (parent company) είναι η Sumitomo, ναι, ενώ η Falken είναι subsidiary.

Σε θεωρητικό επίπεδο πάντα μιας και πρακτικά πιστεύω ότι Falken και Dunlop είναι αυτόνομες εταιρίες. 😉

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μητρική (parent company) είναι η Sumitomo, ναι, ενώ η Falken είναι subsidiary.

Σε θεωρητικό επίπεδο πάντα μιας και πρακτικά πιστεύω ότι Falken και Dunlop είναι αυτόνομες εταιρίες. 😉

Αναφέρομαι σε κύριο brand και θυγατρικό, όπως οι περισσότεροι στην συγκεκριμένη αγορά, ως το πρώτο να είναι ποιό ποιότικο και το δεύτερο υποδεέστερο.

Στην περίπτωση της Falken η μητρική εταιρεία είναι η Sumitomo, όμως το κύριο brand είναι το Falken (τουλάχιστον στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία δεν ξέρω τι γίνεται).

Αντίστοιχα πχ στη Vredestein η μητρική εταιρεία είναι η Apollo, όμως το κύριο brand είναι το Vredestein (πάλι για Ευρώπη).

Από την άλλη η Dunlop που ανήκει από κοινού πλέον σε Goodyear και Sumitomo, επίσης χαρακτηρίζεται (από όσο ξέρω) ως κύριο brand.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, beknick είπε

Καλά και το Toyo και τα falken άλλα δες να είναι φρέσκα πριν τα βαλεις

Σ αυτό έχεις δίκιο, το έχω στο νου μου να δω ημερομηνία παραγωγής πριν τα περάσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...