vins Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να βάλω λάστιχα στο yaris του '08 στις διαστάσεις του τίτλου. Το budget είναι στα 250€. Κινείται Θεσσαλονικη και για κάποια ταξιδάκια, αλλά κάνει περίπου 6-7k χλμ το χρόνο. Τώρα φοράει κάποια Sava(?), με τα οποία αγοράστηκε μτχ. Τι προτείνετε σε αυτό το budget? Ευχαριστώ πολύ
Nabuko Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, vins είπε Τι προτείνετε σε αυτό το budget? Τα ίδια που φοράει 1
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 https://www.skroutz.gr/s/25222300/Falken-Sincera-SN110-Ecorun-185-60-R15-84T-Θερινό-Λάστιχο-για-Επιβατικό-Αυτοκίνητο.html Την μία κριτική που έχει μην της δώσεις καμία σημασία είναι εκτός πραγματικότητας. 2
Nabuko Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, liakinen είπε https://www.skroutz.gr/s/25222300/Falken-Sincera-SN110-Ecorun-185-60-R15-84T-Θερινό-Λάστιχο-για-Επιβατικό-Αυτοκίνητο.html Την μία κριτική που έχει μην της δώσεις καμία σημασία είναι εκτός πραγματικότητας. Θα δώσει σημασία στην τιμή όμως. 290 τιμή σκρουτζ + μτφ + τοποθέτηση. 😉
sphinxgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ενημερωτικά τα λάστιχα έχουν πάρει +30% τους τελευταίους μήνες και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Ελάχιστες επιλογές μένουν με 250€. Οπότε? Τα ίδια με αυτά που φοράει βάλε ξανά. 1
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Θα δώσει σημασία στην τιμή όμως. 290 τιμή σκρουτζ + μτφ + τοποθέτηση. 😉 Μπερδεύτηκα με την τιμή νόμιζα το πρώτο φθηνό στο Skroutz είχε και εγκατάσταση. Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει και δεν βλέπω κάτι αξιόλογο στα 250€. Τα Sava σε καλοκαιρινά δεν τα θέλω καθόλου (έχω άσχημη εμπειρία) σε αντίθεση με τα χειμερινά τους που έχω περάσει 3 τετράδες Eskimo s3 + τα οποία θεωρώ VFM για εμάς που ζούμε Δυτική Μακεδονία. 2
Nabuko Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει και δεν βλέπω κάτι αξιόλογο στα 250€. Θα τα κρατήσει πόσο? 4 χρόνια? Με 1-2 ευρώ παραπάνω τον μήνα μπορεί να πάει σε καλύτερο ελαστικό και να έχει το κεφάλι του ήσυχο. 1
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, Nabuko είπε Θα τα κρατήσει πόσο? 4 χρόνια? Με 1-2 ευρώ παραπάνω τον μήνα μπορεί να πάει σε καλύτερο ελαστικό και να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Αν μπορεί και τα έχει όμως μπροστά τα λεφτά ο άνθρωπος, γιατί δεν θα τα πληρώσει με τον μήνα. 1
vins Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ παίδες, η αλήθεια είναι ότι τα sava έχουν πέλμα ακόμα, αλλά έκανε το ένα καρουμπαλακι στο πλαι με μικρη επαφη πεζοδρομιου σε παρκαρισμα και θα ήθελα να τα αποφύγω. Τα Falken τα ξέρω αλλά ανέβηκε η τιμη τον τελευταίο καιρό.. Κατά πάσα πιθανότητα αυτά θα βάλω όμως, όπως είπε ο φίλος 4ετια θα βγάλουν (ελπιζω) οποτε μιλάμε για διαφορα επιπέδου σουβλακίου
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, vins είπε Ευχαριστώ παίδες, η αλήθεια είναι ότι τα sava έχουν πέλμα ακόμα, αλλά έκανε το ένα καρουμπαλακι στο πλαι με μικρη επαφη πεζοδρομιου σε παρκαρισμα και θα ήθελα να τα αποφύγω. Τα Falken τα ξέρω αλλά ανέβηκε η τιμη τον τελευταίο καιρό.. Κατά πάσα πιθανότητα αυτά θα βάλω όμως, όπως είπε ο φίλος 4ετια θα βγάλουν (ελπιζω) οποτε μιλάμε για διαφορα επιπέδου σουβλακίου Από επίσημο αντιπρόσωπο όμως να βάλεις τα Falken για να πάρεις και την εγγύηση ενός έτους ή 20.000 χλμ αντικατάστασης ελαστικού ότι και να πάθει. 1
vins Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ΥΓ. Τα Kleber dynaxer τα ξέρει κανείς? Είχα παλιότερα Kleber σε corolla και ήμουν ικανοποιημένος αλλά δεν έχω επαφή πλέον Επίσης μόλις πήρα προσφορά για Toyo cf2 στα 280 με περαστικά. Νομίζω είναι καλή προσφορά, είναι καλύτερα από τα Falken? Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από vins
Fordakias7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Βάλε τα φαλκεν σινσερα που σου πρότεινε το παιδί 290 πηγαίνουν μαζί με την τοποθέτηση είναι πολύ.καλυτερα λάστιχα από τα Σάβα μην τσιγκουνευτεις 40 50 ευρώ! 2
vins Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Βάλε τα φαλκεν σινσερα που σου πρότεινε το παιδί 290 πηγαίνουν μαζί με την τοποθέτηση είναι πολύ.καλυτερα λάστιχα από τα Σάβα μην τσιγκουνευτεις 40 50 ευρώ! Ναι δε θα έβαζα σαβα, για σινσερα πήγαινα, αλλά τελικά θα βάλω στην ίδια τιμή με τα σινσερα τα toyo cf2
Fordakias7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Καλη επιλογη και αυτα πολυ καλυτερα λατιχα απο τα σαβα Αν και τα sincera ειναι ενα κλικ καλυτερα αλλα ξεκιναει απο 74 ευρω το ενα με δεικτη H δεν θα προτεινα χαμηλοτερη δεικτη οποτε πανε 40 ευρω εξτρα απο τα toyo δηλαδη 320 περιπου αλλα ειναι κορυφαια φιλε μου,στην ιδια τιμη εχει επισης και τα bridgestone και αυτα πολυ καλα! 1
manapa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, vins είπε ΥΓ. Τα Kleber dynaxer τα ξέρει κανείς? Είχα παλιότερα Kleber σε corolla και ήμουν ικανοποιημένος αλλά δεν έχω επαφή πλέον Επίσης μόλις πήρα προσφορά για Toyo cf2 στα 280 με περαστικά. Νομίζω είναι καλή προσφορά, είναι καλύτερα από τα Falken? Τα Kleber Dynaxer HP4 τα έχω εγώ σε hyundai i20 , σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος ,θυγατρική της Michelin και αυτή , πολύ καλα σε στεγνό και βρεγμένο και σχεδόν αθόρυβα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα