Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Εδω και 3 μερες ξεκίνησα να παιρνω πικολινικο ψευδάργυρο 22mg κατα το μεσημεριανό φαγητο. Ωστοσο παρατηρησα οτι μετα απο λιγη ώρα νιωθω μια ζάλη και ενα μικρο ανακατεμα μετα απο 2-3 ωρες ομως επανερχομαι. Σας εχει συμβει? Υπαρχει καποιο tip για να μη συμβαινει αυτο?

ευχαριστώ

Δημοσ.

να φανταστω στο εχει συνταγογραφησει γιατρος, δε το παιρνεις ετσι απο μονος σου.

συνηθως ζαλαδες υπαρχεουν στην υπερδοσολογια. καλο ειναι να επικοινωνησεις με τον γιατρο σου να σου δωσει σωστη συμβουλη

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

ναι μου το προτεινε γιατρος.. αν επαιρνα το μισο?

..αν έπαιρνες τηλέφωνο το γιατρο;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, MariaLog είπε

να φανταστω στο εχει συνταγογραφησει γιατρος, δε το παιρνεις ετσι απο μονος σου.

Συμπλήρωμα είναι όχι φάρμακο. Το παίρνεις κι από μόνος σου.

13 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

ναι μου το προτεινε γιατρος.. αν επαιρνα το μισο?

Μήπως λες ψεματάκια? Το πήρες γιατί κάπου διάβασες ότι αδυνατίζεις κλπ κλπ. 

Γιατρός να σου είπε 22mg τη μέρα χλωμό. Είναι πάρα πολύ. Μήπως είναι 22mcg? 

1000mcg=1mg 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Συμπλήρωμα είναι όχι φάρμακο. Το παίρνεις κι από μόνος σου.

Μήπως λες ψεματάκια? Το πήρες γιατί κάπου διάβασες ότι αδυνατίζεις κλπ κλπ. 

Γιατρός να σου είπε 22mg τη μέρα χλωμό. Είναι πάρα πολύ. Μήπως είναι 22mcg? 

1000mcg=1mg 

Δε λέω ψεματακια φίλε. Δεν το πήρα για αδυνατισμα. Δερματολόγος μου το πρότεινε για τριχόπτωση. Οχι, 22 mg γράφει το μπουκαλάκι

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

Δε λέω ψεματακια φίλε. Δεν το πήρα για αδυνατισμα. Δερματολόγος μου το πρότεινε για τριχόπτωση. Οχι, 22 mg γράφει το μπουκαλάκι

Sorry παίχτη, δικό μου λάθος. Το μπέρδεψα με το chromium picolinate, ενώ εσύ λες για zinc pic

Πριν κανά 3αρι χρόνια είχα πάρει ψευδάργυρο και είχα το ίδιο θέμα. Επίσης αισθανόμουν και μια γεύση σιδήρου στο στόμα κλπ. Τα πέταξα στα σκουπίδια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Sorry παίχτη, δικό μου λάθος. Το μπέρδεψα με το chromium picolinate, ενώ εσύ λες για zinc pic

Πριν κανά 3αρι χρόνια είχα πάρει ψευδάργυρο και είχα το ίδιο θέμα. Επίσης αισθανόμουν και μια γεύση σιδήρου στο στόμα κλπ. Τα πέταξα στα σκουπίδια.

Δεν πειράζει φίλε. Παίρνεις καποιο άλλο συμπλήρωμα ψευδαργύρου τωρα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Christos c_k είπε

Δεν πειράζει φίλε. Παίρνεις καποιο άλλο συμπλήρωμα ψευδαργύρου τωρα?

Όχι όχι και ούτε πρόκειται

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο ψευδαργυρος αλληλεπιδρα με αλλα στοιχεια στο αιμα/οργανισμο.  καλο ειναι το σκευασμα που παιρνεις να μην περιεχει αλλες συνοδες ουσιες/εκδοχα.

ποιο σου εγραψε? παιρνεις αλλα φαρμακα?

αναλογα την ηλικια και το βαρος ο γιατρος αποφασιζει την δοσολογια. τυχον παρενεργειες πρεπει να αναφερονται στον γιατρο

Επεξ/σία από MariaLog
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaLog είπε

ο ψευδαργυρος αλληλεπιδρα με αλλα στοιχεια στο αιμα/οργανισμο.  καλο ειναι το σκευασμα που παιρνεις να μην περιεχει αλλες συνοδες ουσιες/εκδοχα.

ποιο σου εγραψε? παιρνεις αλλα φαρμακα?

αναλογα την ηλικια και το βαρος ο γιατρος αποφασιζει την δοσολογια. τυχον παρενεργειες πρεπει να αναφερονται στον γιατρο

Μονο το b12 fix. Το Ζinc Picolinate Της Solgar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...