naimore Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 οκ εγινε μια φορα πασο, καθε φορα που παιρνουμε πρεπει να απανταμε στην ερευνα ικανοποιησης; κι αν δεν θελουμε; γιατι μας το φορτωνετε με το ετσι θελω; δεν καταλαβα, δεν θα επρεπε να εχουμε δικαιωμα επιλογης; τεσπα, τους το κλεισα στη μαπα αυτη τη φορα, για να δουμε αν θα ξαναπαρουν μπορει να χρειαστει πλοκ
naimore Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 14 minutes ago, Ukforthemoment said: Εδωσες τηλέφωνο επικοινωνίας; με παιρνουν πισω μωρε σ αυτο που τους παιρνω, πφφ
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, naimore είπε με παιρνουν πισω μωρε σ αυτο που τους παιρνω, πφφ Πάρε με απόκρυψη. 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, naimore είπε καθε φορα που παιρνουμε πρεπει να απανταμε στην ερευνα ικανοποιησης; Μιλατε συχνα με τα intersport?
naimore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 ετυχε μωρε και μιλησα κανα 2 φορες για μια παραγγελια, ειναι και δυσκολο να το κλεισεις, πρεπει να σου πει το ποιημα ο αλλος για την ερευνα και να καθεσαι να απαντας, κι ενταξει , την 1η φορα απαντησα κανονικα (εκανα την ερευνα), την 2η με κουρασε και γι αυτο και το κλεισα (δεν απαντησα καν)
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, naimore είπε ετυχε μωρε και μιλησα κανα 2 φορες για μια παραγγελια, ειναι και δυσκολο να το κλεισεις, πρεπει να σου πει το ποιημα ο αλλος για την ερευνα και να καθεσαι να απαντας, κι ενταξει , την 1η φορα απαντησα κανονικα (εκανα την ερευνα), την 2η με κουρασε και γι αυτο και το κλεισα (δεν απαντησα καν) Δε χρειαζεται να μπαινεις σε διαδικασιες. Αν δε σε ενδιαφερει,απλα λες δεν εχω χρονο,ευχαριστω,αν επιμεινει απλα το κλεινεις. Δε θα πληγωθουν. Εγω τελευταια εχω αρχισει να απανταω και στις εισπρακτικες,επειδη δε θελω να χανω πελατες που μπορει να παρουν απο αγνωστο τηλ,οταν ακουω το ποιηματακι "καλησπερα μπορω να μιλησω με τον κυριο Ταδε Ταδε" απλα το κλεινω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα