Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Ποσά αλλά που δεν τα θεωρούσε απαραίτητα η εταιρία μετά τα έδωσε ως δίκη της επινόηση; Πρώτα δεν μας έλεγε ότι οι 5.5 ίντσες είναι υπερβολή και τώρα βγάζει θηρία με 6,5 ίντσες οθόνη; το ίδιο με την ambled το ίδιο με την ram 

Τα τηλέφωνα της και καλά και Αγία και super αλλά ένα τηλέφωνο των 1500€ πρέπει να δικαιολογεί τα 1500€ το ίδιο που λέω ισχύει και για τις android ναυαρχίδας των 1000 και 1500€.

Κυκλοφορω με ένα poco f3 8/256 ευχαρίστως να αποδεχθώ ότι έχω λάθος εάν κάποιος τεκμηριωμένα μου αποδείξει τι αξίζει παραπάνω ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο είτε android είτε iOS ώστε να δικαιολογεί τα 1200€ διαφορά 

Όλα αυτά είναι δικές επιλογές… 

επετρεψε όμως και κάποιους άλλους να έχουν άλλες…

κατά τα αλλά αν δούνε αυξήσεις στις τιμές, οι δικαιολογίες που φαίνεται να δίνει η Apple είναι το λιγότερο γελοίες…

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Μα δεν το είδαμε ακόμα από την apple πως προεξοφλείς ότι θα το κάνει πιο σωστά;  Το μονο που ξέρουμε είναι ότι θα το κάνει πιο ακριβά 

Αυτή είναι η φιλοσοφία της. Το έχει επιβεβαιώσει σε όλα τα άλλα πχ face id. Απλά έχει ένα τρόπο να το παρουσιάζει σαν μία "τρομερή καινοτομία"... Το οποίο δεν ισχύει φυσικά...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tlykog είπε

Αυτή είναι η φιλοσοφία της. Το έχει επιβεβαιώσει σε όλα τα άλλα πχ face id. Απλά έχει ένα τρόπο να το παρουσιάζει σαν μία "τρομερή καινοτομία"... Το οποίο δεν ισχύει φυσικά...

Σωστός !!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MrRush είπε

Το S7 Edge ήταν ακόμα στην εποχή όπου η Samsung είχε τελείως σκουπιδοsoftware οπότε λογικό να ήταν μάπα. Τότε έπαιρες κινητό με Android Version X και το πολύ να έβλεπες update σε X+2 σε χρονική περίοδο όπου είχαν βγάλει στα Pixel X+3 και την Beta του X+4

Και κλασσικά η Apple θα βγει on stage και θα κάνει λες και ανακάλυψε ζωή στον Άρη την στιγμή που θα μπορούσε να το έχει βάλει από το 2017 όπως όλος ο κόσμος. Κρατάει επίτηδες features από τους χρήστες και τα δίνει στους "εκλεκτούς" πελάτες των Pro iPhones, λες και τα "απλά" δεν κοστίζουν ήδη ένα σκασμό λεφτά, και σου λέει ιννοβέισιο.

Είναι λίγο ειρωνία που αυτά τα γράφω από MacBook αλλά η Apple στο Mac με την Apple γενικά έχει τεράστια διαφορά, είναι σαν άλλες εταιρίες.

Καλα να πω την αλήθεια δεν είναι και υποχρεωμένη να το βάλει επειδή το έβαλαν στην αντίπερα όχθη.. Δεν είναι και κανένα grande feature βρε παιδιά! Προσωπικά ποτέ δεν με ενόχλησε η απουσία του, δεν λέω θα με χαλάσει να το έχω, αλλά μου είναι παντελώς αδιάφορο..! Το οτι δεν έχει airdrop πχ το Android είναι ομως deal breaker για εμένα γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό feature. Δεν καταλαβαίνω την τόση πρεμούρα, μάλλον δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, martisaul είπε

κάτσε φίλε μου, πώς δεν έχεις. Το 13ρι έχω. Πολύ καλά δουλεύει το face id, αλλά άψογα όχι. Ιδίως όταν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και σκρολάρεις, λόγω γωνίας, μαξιλαριών κλπ. 

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνει πάλι το ρύθμιση για το face id. Επιμένω: κανένα πρόβλημα. Ακόμα και στο κρεβάτι, στο σκοτάδι και υπό (νορμάλ) γωνία δεν αστοχεί ποτέ. Επιπλέον, κάθε φορά που το ξεκλειδώνεις, μαθαίνει ακόμα καλύτερα το πρόσωπό σου, οπότε κάνεις και λίγες μέρες υπομονή. Έχω ένα iphone Xs, είχα ένα iphone 12 και έχω και ένα ipad pro 2021. Κανένα πρόβλημα στο ξεκλείδωμα face id, όμως στο αρχικό σετάρισμα του έδωσα πολύ μεγάλη σημασία.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Με το καλό και το 2030 με δακτυλικό κάτω από την οθόνη 

Το θέμα είναι να είσαι πάντα πρωτοπόρος και ινοβεσιο 

Έχει πλάκα που συγκρίνεις το άψογο faceid με το…. δακτυλικό αποτύπωμα. 
Μαύρη είναι η νύχτα ε;

Δε πειράζει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Το οποίο βέβαια αρκετοί “φίλοι” και “εχθροί” της το υπερτονίζουν παρουσιάζοντας τα αναλόγως, εκεί είναι που χάνεται η ουσία…

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Έχει πλάκα που συγκρίνεις το άψογο faceid με το…. δακτυλικό αποτύπωμα. 
Μαύρη είναι η νύχτα ε;

Δε πειράζει. 

Μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό σου ενώ κάθεται σε τραπέζι στο πλάι σου; Όχι. Το Face ID δεν είναι άψογο, είναι ένα half measure γιατί η Apple δεν ήθελε να βάλει τους ανώριμους τότε under-display fingerprint sensors στο iPhone X και δεν ήθελε να βάλει πίσω κανονικό sensor. Παραμένει όμως ένα άβολο half measure, ειδικά τώρα που έχουμε γρήγορους under-display sensors που δουλεύουν με ηχιτικά κύμματα και δεν θέλουν καν φως

• Confused 3
Δημοσ.

Ελπίζω να το πατένταρε όμως μην το αντιγράψουν άλλοι και έχουν δικαστήρια παλι! (Όσο για το περίφημο face I'd  το δαχτυλίκο εμενα που χρησιμοποιώ το κινητό σε απόλυτο σκοτάδι με βολεύει πιο πολύ... άλλο το ένα κλείδωμα και άλλο το άλλο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MrRush είπε

Μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό σου ενώ κάθεται σε τραπέζι στο πλάι σου; Όχι. Το Face ID δεν είναι άψογο, είναι ένα half measure γιατί η Apple δεν ήθελε να βάλει τους ανώριμους τότε under-display fingerprint sensors στο iPhone X και δεν ήθελε να βάλει πίσω κανονικό sensor. Παραμένει όμως ένα άβολο half measure ειδικά τώρα που έχουμε γρήγορους under-display sensors που δουλεύουν με ηχιτικά κύμματα και δεν θέλουν καν φως

Το αν έφτασε ή ξεπέρασε το under display δακτυλικό αποτύπωμα το Face ID εν έτη 2022 είναι λίγο άτοπο ακόμα και σαν επιχείρημα…

πάντως άβολο half measure δεν είναι, ίσα ίσα που είναι πιο βολικό…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
Δημοσ.

Να μου φέρει ένας ανδροειδής τύπος, κινητό του 2018 να πατήσει σε ευθεία αλλά και σε στροφές με iphone Χ. 

Όροι και προυποθέσεις.
Να συμπεριληφθεί και η μπαταριούλα. 😂

*Κάνουνε (τα IOS) τέτοια διαχείρηση πόρων κτλ, που ούτε το 2040 δε θα λύσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

**Κοιτάξτε λοιπόν να λύσετε ουσιαστικότερα προβλήματα και όχι προβλήματα εφέ 😉 

***Και όχι δε κάνω παρέα με τον Αλέκο τον Καρπά, 😂😂😎 απλά μ αρέσει να λέω αλήθειες.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το οποίο βέβαια αρκετοί “φίλοι” και “εχθροί” της το υπερτονίζουν παρουσιάζοντας τα αναλόγως, εκεί είναι που χάνεται η ουσία…

Δυστυχώς ο καθένας μας βλέπει το κομμάτι της αλήθειας που τον συμφέρει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, TaxiarhisGR said:

Μολις μπει και το Type c αντιο Samsung αμα συνεχισει ετσι με την μπαταρια της. Ειχα το 11 pro με 3200mAh και κρατουσε πιο πολυ απο το S22 ultra με 5000mAh ειναι απιστευτο αυτο.

Ε ναι. αφού η Apple καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής. Το έχουμε πει.

Βέβαια πως γίνεται όλοι να κλαίγονται ότι δεν βγάζουν απόγευμα με iPhone ενώ στην 2η περίπτωση βγάζουν 2 μέρες (οκ υπερβάλλω αλλά βγάζεις άνετα 24 ώρες)... μάλλον οι χρήστες iPhone δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά τις συσκευές τους...

@ontopic

Όλο και πιο κοντά στα android έρχεται η Apple και από θέμα hardware και κυρίως από θέμα software/features. Πιστεύω ότι πλέον έχει χάσει το νόημα σαν συσκευή. Δηλαδή έχει χάσει το uniqueness. Πλέον τι android τι iOS τα ίδια είναι. Ακριβώς όμως! (βέβαια αρκετοί έχουν μείνει χρόνια πίσω και νομίζουν ακόμα ότι το Android βρίσκεται στην κατάσταση που βρισκόταν στην έκδοση 4~... αλλά οκ λίγοι είναι αυτοί. Πάλι καλά οι υπόλοιποι βλέπουν αντικειμενικά και αγοράζουν iPhone είτε γιατί έτσι γουστάρουν είτε για flex. Δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για το λειτουργικό δλδ.)

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Confused 4
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, MrRush είπε

Μπορείς να ξεκλειδώσεις το κινητό σου ενώ κάθεται σε τραπέζι στο πλάι σου; Όχι. Το Face ID δεν είναι άψογο, είναι ένα half measure γιατί η Apple δεν ήθελε να βάλει τους ανώριμους τότε under-display fingerprint sensors στο iPhone X και δεν ήθελε να βάλει πίσω κανονικό sensor. Παραμένει όμως ένα άβολο half measure, ειδικά τώρα που έχουμε γρήγορους under-display sensors που δουλεύουν με ηχιτικά κύμματα και δεν θέλουν καν φως

Σε Oneplus 8T ο under display fingerprint δε δούλευε ΚΑΘΟΛΟΥ κάτω από πολύ ήλιο... Χίλιες φορές face Id. 

Αν είχε και fingerprint πχ στο κουμπί ενεργοποίησης δε θα έλεγα και όχι, αλλά, προσωπικά, δε μου λείπει κιόλας. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...