Green Dragon Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Παιδιά, αν γνωρίζετε να μου λύσετε μία απορία, πριν περάσω αύριο από το public. Επειδή η προωθητική ενέργεια αναφέρει αγορά από 199 ευρώ και πάνω. Εάν η συσκευή έχει στο public 250 ευρώ, το 20% επιστροφή αφορά το συνολικό ποσό των 250 ευρώ ή τη διαφορά 250-199 ευρώ. Μπορεί να είναι ανόητη η ερώτηση, αλλά πραγματικά δεν το κατέχω 😆
giorginho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, baskon είπε Προσωπικά είχα αρχίσει να ψήνομαι για S22 Ultra αλλά τελικά το μετάνιωσα κυρίως λόγω του exynos. Τι έχει ο exynos του S22? 🤔
baskon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 36 minutes ago, giorginho said: Τι έχει ο exynos του S22? 🤔 Αν είναι να δώσω 1200 ευρώ θέλω να έχει ότι καλύτερο και όχι συμβιβασμούς. Ειδικά στο κομμάτι των γραφικών είναι αρκετά χειρότερος από snap. Ίσως απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να βελτιωθεί η υποστήριξη απτους developers. Επιπλέον έχει διάφορες στην απόδοση της κάμερας. Anyway δεν είναι μόνο αυτό.. Διάβασα για θέματα μπαταρίας και άλλα προβληματακια οπότε αποφάσισα ότι δεν αξίζει τα λεφτά του. Αντε περιμένουμε μια eurobank να μη κάνει εξαιρέσεις σε Apple για να δοκιμάσουμε και IOS.
giorginho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Για την κάμερα τα δείγματα που εγώ είδα δε μου λένε και πολλά ως προς διάφορες, στο notebookcheck μάλιστα λένε ότι του SD έχει περισσότερο θόρυβο παντού, ενώ προτιμούν ξεκάθαρα τις δύο ζουμ κάμερες του exynos. Γραφικά... Αν θες να παίξεις μόνο 2-3 λεπτά κάτι γίνεται 😏 Στην μπαταρία λένε 222 έναντι 211 λεπτών στο στρες τεστ, οπότε πρακτικά μηδαμινή διαφορά και στα όρια του λάθους. Από τη στιγμή που και τα δύο τσιπ είναι στα 4nm είναι λογικό, αυτό που δεν είναι λογικό είναι να πέφτει 50-55% η απόδοση της gpu του SD μετά από λίγα λεπτά και να κρατιέται ψηλά μόνο με.... ανεμιστήρα (!) που έχει το redmagic 7 και την ίδια ώρα στο πιο "ρεαλιστική χρήσης τεστ" του notebookcheck η διαφορά να είναι 1,5 ώρα (14 έναντι 12,5) υπέρ του... Exynos! Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι πολλοί reviewers έχουν συγκρίνει exynos με 8GB ram με τον SD με 12GB ram... Τι συμπέρασμα να βγάλεις μετά; Δε ξέρω τι και πού διάβασες εσύ βέβαια... Όλα αυτά πάντα στη θεωρία, γιατί τα τεστ του ενός είναι η θεωρία του άλλου, κανένας δεν κάνει ακριβώς την δική σου προσωπική χρήση οπότε μόνο εκ των υστέρων μπορεί να βγάλει συγκεκριμένο συμπέρασμα για τον εαυτό του ο καθένας.
baskon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 11 minutes ago, giorginho said: Για την κάμερα τα δείγματα που εγώ είδα δε μου λένε και πολλά ως προς διάφορες, στο notebookcheck μάλιστα λένε ότι του SD έχει περισσότερο θόρυβο παντού, ενώ προτιμούν ξεκάθαρα τις δύο ζουμ κάμερες του exynos. Γραφικά... Αν θες να παίξεις μόνο 2-3 λεπτά κάτι γίνεται 😏 Στην μπαταρία λένε 222 έναντι 211 λεπτών στο στρες τεστ, οπότε πρακτικά μηδαμινή διαφορά και στα όρια του λάθους. Από τη στιγμή που και τα δύο τσιπ είναι στα 4nm είναι λογικό, αυτό που δεν είναι λογικό είναι να πέφτει 50-55% η απόδοση της gpu του SD μετά από λίγα λεπτά και να κρατιέται ψηλά μόνο με.... ανεμιστήρα (!) που έχει το redmagic 7 και την ίδια ώρα στο πιο "ρεαλιστική χρήσης τεστ" του notebookcheck η διαφορά να είναι 1,5 ώρα (14 έναντι 12,5) υπέρ του... Exynos! Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι πολλοί reviewers έχουν συγκρίνει exynos με 8GB ram με τον SD με 12GB ram... Τι συμπέρασμα να βγάλεις μετά; Δε ξέρω τι και πού διάβασες εσύ βέβαια... Όλα αυτά πάντα στη θεωρία, γιατί τα τεστ του ενός είναι η θεωρία του άλλου, κανένας δεν κάνει ακριβώς την δική σου προσωπική χρήση οπότε μόνο εκ των υστέρων μπορεί να βγάλει συγκεκριμένο συμπέρασμα για τον εαυτό του ο καθένας. Offtopic:Όσον αφορά τη μπαταρία γενικά το έλεγα ανεξάρτητα επεξεργαστή. Απλά ψαχνωντας διάβασα ότι δε βγάζουν ούτε μέχρι το απόγευμα κάποιοι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το 99% των εφαρμογών είναι καλύτερα βρλτιστοποιημεξες για snap. Ontopic: Λέτε να βγάλει και κάποιος άλλος προσφορά που να περιλαμβάνει κ IPhone? Να περιμένω η να σκεφτώ πάλι κανένα samsung.. 1
Giama Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, baskon είπε Ontopic: Λέτε να βγάλει και κάποιος άλλος προσφορά που να περιλαμβάνει κ IPhone? Να περιμένω η να σκεφτώ πάλι κανένα samsung.. Και στις προσφορές της Eurobank τις περισσότερες φορές εξαιρούνται τα προϊόντα Apple. Κάποια φορά που δεν εξαιρούνταν νομίζω είδα ότι έβγαλαν μη διαθέσιμα τα τελευταία μοντέλα της για τη διάρκεια της προσφοράς (και με το τέλος της προσφοράς έγιναν αυτόματα ξανά διαθέσιμα). Θυμάμαι στο Γερμανό αρκετές φορές να μην εξαιρούνται, αλλά το τελευταίο διάστημα οι προσφορές του Γερμανού έχουν 15% επιστροφή. Επίσης ο Γερμανός συνήθως κάνει προσφορά με τη Eurobank Πάσχα, Χριστούγεννα, black friday και αν θυμάμαι καλά και στις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο τότε λογικά με την έναρξη των θερινών εκπτώσεων θα βγάλει προσφορά.
leonidas1269 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ειδικά ο Γερμανός είναι στα όρια της κουτοπονηριας....μόλις τελειώσει η προσφορά τοτε εκ θαύματος....πολλά μοντέλα που δεν βρίσκεις γίνονται διαθέσιμα.... κοροϊδεύουν τον κόσμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα