Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου ηρθε ενημερωση στο κινητο. Επιστροφη το 20% της αξιας σε yellows.Εξαιρουνται τα iphone.

yellows.jpg.22119e3faf112236e15af70396e2f2d0.jpg

Δημοσ.

Πώς λειτουργεί αυτό με τα yellows; Αν υποθέσουμε ότι αγοράζεις ένα smartphone αξίας 350 ευρώ με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Πειραιώς.

Πόσα yellows θα σου επιστραφούν στην κάρτα σου; Και πότε;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Πώς λειτουργεί αυτό με τα yellows; Αν υποθέσουμε ότι αγοράζεις ένα smartphone αξίας 350 ευρώ με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της Πειραιώς.

Πόσα yellows θα σου επιστραφούν στην κάρτα σου; Και πότε;

Θα σου επιστραφεί το 20% της αξίας σε πόντους yellows 

https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/prosfora/kerdise-yellows-sta-polukatastimata-public

Δημοσ.

Θα μπορούσαν να έχουν και τα iPhone αλλά τουλάχιστον έχουν τα S22. Το ultra 256 βγαίνει στα 1040 ευρώ. Δεδομένων των συνθηκών και των τιμών που έχουν τα καλά κινητά είναι αξιοπρεπής τιμή. 

Δημοσ.

Δε λέει κάτι διαφορετικό στους όρους. Και στο παρελθόν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τιμολόγιο. Από κει και πέρα δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ntabas είπε

Γίνεται και με τιμολόγιο?

Δεν βρίσκω λογική να μη γίνεται με τιμολόγιο, η κάρτα δεν "καταλαβαίνει" αν αγοράζεις με τιμολόγιο ή με απόδειξη...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ntabas είπε

Γίνεται και με τιμολόγιο?

Υποψιν οτι η αποφορολογηση γινεται κατευθειαν πλεον με το αρθρο 39α, οποτε θα παρεις τους ποντους απο την καθαρη αξια μονο.

Δημοσ.
18 minutes ago, SabotazNic said:

Υποψιν οτι η αποφορολογηση γινεται κατευθειαν πλεον με το αρθρο 39α, οποτε θα παρεις τους ποντους απο την καθαρη αξια μονο.

Τιμολόγιο δε σημαίνει υποχρεωτικά αποφορολόγηση και άρθρο 39α (υπάρχουν-με κάποιοι που δεν ειμαστε σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ). 

Προσωπικά είχα αρχίσει να ψήνομαι για S22 Ultra αλλά τελικά το μετάνιωσα κυρίως λόγω του exynos. Μαλλον θα περιμένω καμία επιστροφη απο Eurobank (που δεν εχει εξαιρέσεις συνήθως) για να πάω σε Iphone για πρώτη φορά στη ζωή μου (το έχω ψιλοσιχαθεί το ανδροιδ :P )

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, baskon είπε

Τιμολόγιο δε σημαίνει υποχρεωτικά αποφορολόγηση και άρθρο 39α (υπάρχουν-με κάποιοι που δεν ειμαστε σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ). 

Προσωπικά είχα αρχίσει να ψήνομαι για S22 Ultra αλλά τελικά το μετάνιωσα κυρίως λόγω του exynos. Μαλλον θα περιμένω καμία επιστροφη απο Eurobank (που δεν εχει εξαιρέσεις συνήθως) για να πάω σε Iphone για πρώτη φορά στη ζωή μου (το έχω ψιλοσιχαθεί το ανδροιδ :P )

Άσχετο αλλά ξέρουμε που βγαίνει το ultra με snap? 

Δημοσ.

Eπίσης άσχετο αλλά ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί αποτελεί προσφορά η ΧΧ επιστροφή μέσω κάποιας πιστωτικής κάρτας.  

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά ειναι η επιστροφή με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες για το 99% των χρηστών που στη καθημερινότητα τους βάζουν βενζίνη, πάνε σουπερ μάρκετ κλπ. 

Τώρα αν κάποιος δε πάει σουπερ μάρκετ και κινείτε με ποδήλατο πιθανώς να μην έχει τι να τα κάνει τα yellows πχ.

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, baskon είπε

Τώρα αν κάποιος δε πάει σουπερ μάρκετ και κινείται με ποδήλατο πιθανώς να μην έχει τι να τα κάνει 

Να μην ψωνιζει ουτε απο ΜΜ, publ, Κωτσ(για go4m), κλπ; Δυσκολο. 

Δημοσ.
1 hour ago, matrixxx said:

Να μην ψωνιζει ουτε απο ΜΜ, publ, Κωτσ(για go4m), κλπ; Δυσκολο. 

Συμφωνώ ότι είναι δύσκολο και φυσικά και εγώ θεωρώ ότι είναι μια χαρά οι προσφορές με τις κάρτες. Απλά ως απάντηση στον φίλο το έθεσα γιατί το λογικότερο είναι κάποιος να ψωνίζει γάλα και σαλάτες και δευτερευοντως iPhone.. 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...