Aristintis Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Παιδιά ξέρετε κανένα τρόπο να κατέβουν γρήγορα παιχνίδια και διάφορα στο playstation 4 γρήγορα δλδ σε μια νύχτα να έχουν κατέβει πολλά εγώ πιάνω ίντερνετ από πάνω και πιάνει το πολύ 10 νομίζω mbps είδα σε βίντεο ότι κάτι κάνουν με αριθμούς αυτά είναι ασφαλές η θα σου κλέψουν καμία κάρτα
VonLoutsos Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 56 minutes ago, Aristintis said: Παιδιά ξέρετε κανένα τρόπο να κατέβουν γρήγορα παιχνίδια και διάφορα στο playstation 4 γρήγορα δλδ σε μια νύχτα να έχουν κατέβει πολλά εγώ πιάνω ίντερνετ από πάνω και πιάνει το πολύ 10 νομίζω mbps είδα σε βίντεο ότι κάτι κάνουν με αριθμούς αυτά είναι ασφαλές η θα σου κλέψουν καμία κάρτα Αν παίρνεις δωρεάν (από πάνω) και γκρινιάζεις κιόλας για το οτι δεν κατεβάζεις γρήγορα, δεν νομίζεις πως έχεις πολλές απαιτήσεις; Όπως και να έχει αν η ταχύτητα με τον χαλκό σου είναι 10Mbps δεν θα πάρεις παρά πάνω. Και ειδικά που θέλουν κάρτα μάλλον λεφτά θα πετάξεις σε λάθος μέρος. 1
Aristintis Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Αν παίρνεις δωρεάν (από πάνω) και γκρινιάζεις κιόλας για το οτι δεν κατεβάζεις γρήγορα, δεν νομίζεις πως έχεις πολλές απαιτήσεις; Όπως και να έχει αν η ταχύτητα με τον χαλκό σου είναι 10Mbps δεν θα πάρεις παρά πάνω. Και ειδικά που θέλουν κάρτα μάλλον λεφτά θα πετάξεις σε λάθος μέρος. Α οκ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα