beastgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Άσχετα από τιμή τι προτείνετε; Έχω ένα samsung s9 το οποίο θέλω να αλλάξω (απο τα πολλά χτυπήματα αρχίζει να ξεφλουδίζει η οθόνη αλλά ακόμα μια χαρά πάει το άτιμο λολ) Οπότε ξέρω το λειτουργικό της samsung, μια χαρά μου φάνηκε αλλά δεν είμαι πια και Poweruser. Από oneplus δεν έχω ιδέα τι παίζει, δεν είχα ποτέ. Να την κάνω τη μετάβαση ή να μείνω εκεί που είμαι; Τι λέει το ΟS ? Δεν έχω απαιτήσεις από ιπποδύναμη (δεν παίζω παιχνίδια) Εχω δει τα σπεκ, to oneplus φαίνεται πολύ καλύτερο σε μπαταρία, το s22 σε υποστήριξη (5 χρόνια)
GATE123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 +1 στο OnePlus. Καθαρό λειτουργικό. Απλά για να έχεις δυετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας πρέπει να το πάρεις από το επίσημο site τις, ή από Amazon. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 30/5/2022 στις 10:04 ΜΜ, beastgr είπε Άσχετα από τιμή τι προτείνετε; Έχω ένα samsung s9 το οποίο θέλω να αλλάξω (απο τα πολλά χτυπήματα αρχίζει να ξεφλουδίζει η οθόνη αλλά ακόμα μια χαρά πάει το άτιμο λολ) Οπότε ξέρω το λειτουργικό της samsung, μια χαρά μου φάνηκε αλλά δεν είμαι πια και Poweruser. Από oneplus δεν έχω ιδέα τι παίζει, δεν είχα ποτέ. Να την κάνω τη μετάβαση ή να μείνω εκεί που είμαι; Τι λέει το ΟS ? Δεν έχω απαιτήσεις από ιπποδύναμη (δεν παίζω παιχνίδια) Εχω δει τα σπεκ, to oneplus φαίνεται πολύ καλύτερο σε μπαταρία, το s22 σε υποστήριξη (5 χρόνια) Οι επιλογές σου είναι 2. Αν θές να γλυτώσεις χρήματα, πάς στο S21FE που προσφέρει τα περισσότερα που έχει το S22. Αλλιώς αν θές το κάτι παραπάνω πάς σε Oneplus 10pro.
beastgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ήμουν έτοιμος να πάρω το s22 γιατί είναι σχετικά μικρό που θα με βόλευε αλλά το ιντερνετ βρίθει με ποστ για την πολύ μικρή μπαταρία του και με φοβίζει. Από την άλλη το Oneplus 10 pro είναι αρκετά μεγάλο (δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο αλλά είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω) με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Δεν έχω ιδέα για το OS που φαίνεται ότι αλλάζει λόγω συνεργασίας με oppo. Γέρνω προς oneplus, ελπίζω να μην απογοητευτώ.
GATE123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, beastgr είπε Ήμουν έτοιμος να πάρω το s22 γιατί είναι σχετικά μικρό που θα με βόλευε αλλά το ιντερνετ βρίθει με ποστ για την πολύ μικρή μπαταρία του και με φοβίζει. Από την άλλη το Oneplus 10 pro είναι αρκετά μεγάλο (δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο αλλά είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω) με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία. Δεν έχω ιδέα για το OS που φαίνεται ότι αλλάζει λόγω συνεργασίας με oppo. Γέρνω προς oneplus, ελπίζω να μην απογοητευτώ. Αν πας σε καθαρό λειτουργικό μετά είναι λίγο δύσκολο να φύγεις. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά μεγάλο αλλά όλα είναι συνήθεια. Και εγώ είχα συνηθίσει τις 5.5" και εδώ και χρόνια έχω 6.28" Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από GATE123
beastgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Τελικά πηρα το oneplus 10 pro. Μετά από μια βδομάδα χρήσης είμαι ευχαριστημένος. Σχεδόν δύο ημέρες κρατάει η μπαταρία (μετρία χρήση browsing και λίγο youtube). Φορτίζει απο 10% σε 100% σε ένα μισάωρο (σφαίρα). Δε φαίνεται να έχει bloatware. Είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με αυτό που είχα πριν (s9) αλλά με gestures κάτι γίνεται.
giorgiok82 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 επειδη ενδιαφερομαι.εντυπωσεις στο διαστημα αυτο?απο που αγορα?
beastgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Είμαι ευχαριστημένος με τη συσκευή. Εντάξει δεν είμαι power user και προφανώς τρέχει χωρίς κολλήματα. Φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα με τον φορτιστή που δίνει η εταιρία. Από 5% σε 100% είναι κανένα μεσάωρο. Η μπαταρία για τη χρήση που κάνω κρατάει σχεδόν 2 μέρες αλλά αυτό είναι φυσικά ανάλογα με τη χρήση. Το samsung s22 σίγουρα θα έχει χειρότερες επιδόσεις. Το λειτουργικό σε σχέση με το samsung poy είχα έχει λιγότερο bloatware. Η εταιρεία έχει κάποιες εφαρμογές εγκατεστημένες αλλά μπορείς να τις απεγκαταστήσεις Το αν θα σου αρέσει εξαρτάται από το τι είχες και τι περιμένεις από τη συσκευή. Όσο για την αγορά, μένω εξωτερικό και το αγόρασα σε προσφορά 650ΕΥΡ μαζί με wireless charger από τoν πάροχο. Στα μαγαζιά βλάπω ότι είναι ακόμα αρκετά ακριβό...
Witcher1st Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, beastgr είπε Είμαι ευχαριστημένος με τη συσκευή. Εντάξει δεν είμαι power user και προφανώς τρέχει χωρίς κολλήματα. Φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα με τον φορτιστή που δίνει η εταιρία. Από 5% σε 100% είναι κανένα μεσάωρο. Η μπαταρία για τη χρήση που κάνω κρατάει σχεδόν 2 μέρες αλλά αυτό είναι φυσικά ανάλογα με τη χρήση. Το samsung s22 σίγουρα θα έχει χειρότερες επιδόσεις. Το λειτουργικό σε σχέση με το samsung poy είχα έχει λιγότερο bloatware. Η εταιρεία έχει κάποιες εφαρμογές εγκατεστημένες αλλά μπορείς να τις απεγκαταστήσεις Το αν θα σου αρέσει εξαρτάται από το τι είχες και τι περιμένεις από τη συσκευή. Όσο για την αγορά, μένω εξωτερικό και το αγόρασα σε προσφορά 650ΕΥΡ μαζί με wireless charger από τoν πάροχο. Στα μαγαζιά βλάπω ότι είναι ακόμα αρκετά ακριβό... Μην αφηνεις να πεφτει η μπαταρια τοσο χαμηλα και μη το φορτιζεις μεχρι το 100%. Αν θελεις να σου κρατησει για 2,3 χρονια η μπαταρια.
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δυστυχως τωρα το ειδα το τοπικ. Γενικα εχει πεσει αρκετα η 1+ σαν εταιρεια, και οι συσκευες εχουν αρκετα θεματακια (ενα google υποθεση). Ειχα το 1+3 και η υποσχεση τους ηταν 1 update/μηνα (εστω ενημερωσεις ασφαλειας). Μετα που βγηκε το 5αρι, αραιωσαν αρκετα ωσπου και πηγαιναν 3μηνο+. Αργουσαν και τα android updates. Ασε που δεν μου αρεσαν κατι κινησεις τυπου "δεν βαζουμε πιστοποιηση ip68 για να βγει το κινητο πιο φθηνο στον καταναλωτη, αλλα πιστεψτε μας, αντεχει". Επισης, οθονη, καμερα, ποιοτητα κατασκευης, dac τα οποια τα βρηκα αρκετα κατωτερα. Ενημερωτικα πηγα απο Note 1-> note 2 -> 1+1 -> 1+3 -> πισω στο s10+ Ευχαριστημενος απο Samsung. Επειδη εχει και η αδερφη μου το s9+, ακομα και το 10αρι εχει μεγαλες διαφορες τοσο σε hardware, οσο και σε software (3 χρονια+ υποστηριξη κτλ)
laserjesus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δυστυχως τωρα το ειδα το τοπικ. Γενικα εχει πεσει αρκετα η 1+ σαν εταιρεια, και οι συσκευες εχουν αρκετα θεματακια (ενα google υποθεση). Ειχα το 1+3 και η υποσχεση τους ηταν 1 update/μηνα (εστω ενημερωσεις ασφαλειας). Μετα που βγηκε το 5αρι, αραιωσαν αρκετα ωσπου και πηγαιναν 3μηνο+. Αργουσαν και τα android updates. Ασε που δεν μου αρεσαν κατι κινησεις τυπου "δεν βαζουμε πιστοποιηση ip68 για να βγει το κινητο πιο φθηνο στον καταναλωτη, αλλα πιστεψτε μας, αντεχει". Επισης, οθονη, καμερα, ποιοτητα κατασκευης, dac τα οποια τα βρηκα αρκετα κατωτερα. Ενημερωτικα πηγα απο Note 1-> note 2 -> 1+1 -> 1+3 -> πισω στο s10+ Ευχαριστημενος απο Samsung. Επειδη εχει και η αδερφη μου το s9+, ακομα και το 10αρι εχει μεγαλες διαφορες τοσο σε hardware, οσο και σε software (3 χρονια+ υποστηριξη κτλ) Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω και εγώ για την OP. Από τότε που την αγόρασε η BBK έχει πτώση. Βέβαια εγώ έφτασα μέχρι op8 και τώρα έχω realme gt 2 pro αλλά αλλά θα είναι το BBK κινητό μου .. το Samsung της συζύγου μου φαίνεται πολύ ποιο polished ιδίως σε software
Gohan1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, laserjesus είπε Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω και εγώ για την OP. Από τότε που την αγόρασε η BBK έχει πτώση. Βέβαια εγώ έφτασα μέχρι op8 και τώρα έχω realme gt 2 pro αλλά αλλά θα είναι το BBK κινητό μου .. το Samsung της συζύγου μου φαίνεται πολύ ποιο polished ιδίως σε software Πως είναι το OS της realme ; Εγώ έχω ακόμα το op6 και λατρεύω το Oxygen, αλλά είμαι πλέον σε διαδικασία αλλαγής. Συμφωνώ όμως για την πτώση της Oneplus και για αυτό είμαι σε μεγάλο δίλημμα
laserjesus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Gohan1 είπε Πως είναι το OS της realme ; Εγώ έχω ακόμα το op6 και λατρεύω το Oxygen, αλλά είμαι πλέον σε διαδικασία αλλαγής. Συμφωνώ όμως για την πτώση της Oneplus και για αυτό είμαι σε μεγάλο δίλημμα Το ίδιο γυμνό με το Oxygen... Ίδια εταιρία ίδιο OS. Εγώ θα πάω σε fold4. Και το gt2 backup.
Gohan1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, laserjesus είπε Το ίδιο γυμνό με το Oxygen... Ίδια εταιρία ίδιο OS. Εγώ θα πάω σε fold4. Και το gt2 backup. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μου αρέσει και μένα η ιδέα των fold κινητών, αν και με αγχώνει λίγο η οθόνη
leokan23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο OnePlus 10 pro λειτουργεί 5g, VoLTE και WIFI Calling? (σε cosmote ίσως;) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από leokan23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα