A_panM Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, εδώ και μια εβδομάδα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση wifi της τηλεόρασης μου (Samsung ue40ju6240) την οποία και έχω περίπου 6 χρόνια. Όταν προσπαθώ να δω πχ νετφλιξ η youtube μου βγάζει σφάλμα ότι δεν βρίσκει την mac address. Αυτό που κάνω είναι να την βγάζω από την πρίζα και να την ξαναβάλω και συνδέεται αυτόματα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο συμφορουμιτη κάτι τέτοιο;
HALF EVIL Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ναι και σε μένα το ίδιο. Της ίδιας σειράς τηλεόραση. Η U6700 ή 6740 δεν θυμάμαι. Θα φάει ένα σουτ που θα ναι όλο δικό της.
A_panM Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ναι και σε μένα το ίδιο. Της ίδιας σειράς τηλεόραση. Η U6700 ή 6740 δεν θυμάμαι. Θα φάει ένα σουτ που θα ναι όλο δικό της. Τι να πω ρε γμτ. Έχω κάνει και την τελευταία αναβάθμιση πριν κάνα 6μηνο. Γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα τελευταία μόνο το ότι αργεί να ανταποκριθεί μόλις ανοίγει αλλά μετά στρώνει .. και νετφλιξ βλέπει η γυναίκα μου πολύ και youtube για τα παιδιά. Αλλά την τελευταία εβδομάδα μας ταλαιπωρεί αυτή η αηδία που χάνει την συνδεσιμότητα... Τι να πω...
HALF EVIL Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, A_panM είπε Τι να πω ρε γμτ. Έχω κάνει και την τελευταία αναβάθμιση πριν κάνα 6μηνο. Γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα τελευταία μόνο το ότι αργεί να ανταποκριθεί μόλις ανοίγει αλλά μετά στρώνει .. και νετφλιξ βλέπει η γυναίκα μου πολύ και youtube για τα παιδιά. Αλλά την τελευταία εβδομάδα μας ταλαιπωρεί αυτή η αηδία που χάνει την συνδεσιμότητα... Τι να πω... Δεν είναι θέμα ρούτερ πάντως γιατί το άλλαξα πρόσφατα. Μάλλον το μόντεμ της τηλεόρασης ίσως να είναι παλαιάς τεχνολογίας; Λέω τώρα. Σε μένα θέλει σβήσιμο από το κουμπί, όχι από την πρίζα. Και μερικές φορές αργεί να ανταποκριθεί, άλλες όχι.
A_panM Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Δεν είναι θέμα ρούτερ πάντως γιατί το άλλαξα πρόσφατα. Μάλλον το μόντεμ της τηλεόρασης ίσως να είναι παλαιάς τεχνολογίας; Λέω τώρα. Σε μένα θέλει σβήσιμο από το κουμπί, όχι από την πρίζα. Και μερικές φορές αργεί να ανταποκριθεί, άλλες όχι. Δεν νομίζω και εγώ να είναι θέμα ρούτερ. Το ίδιο ρούτερ έχω δύο χρόνια τώρα το κλασικό της κοσμοτε. Και στο οποίο ουδέποτε έχω πειράξει κάτι. Hard reset πώς γίνεται ;είδα μια επιλογή που τη λέει αυτοδιαγνωση και έχει εκεί επαναφορά αλλά όχι για το δίκτυο .. και δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνω.
HALF EVIL Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, A_panM είπε Δεν νομίζω και εγώ να είναι θέμα ρούτερ. Το ίδιο ρούτερ έχω δύο χρόνια τώρα το κλασικό της κοσμοτε. Και στο οποίο ουδέποτε έχω πειράξει κάτι. Hard reset πώς γίνεται ;είδα μια επιλογή που τη λέει αυτοδιαγνωση και έχει εκεί επαναφορά αλλά όχι για το δίκτυο .. και δεν ξέρω αν αξίζει να το κάνω. Δύο τρεις φορές έκανα εξ αρχής ρύθμιση σαν την πρώτη φορά. Άλλοτε ήταν οκ, άλλοτε δεν συνδέονταν άμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα