giannis7gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1) 200 έως 450 ευρό 2)Θα ήθελα έναν αξιόπιστο εγγυημένο και σβέλτο επεξεργαστή. 3)Αν και εφόσον γίνεται με FM Radio,αν και βλέπω ότι ζορίζει η εύρεση με Ράδιο συν τα χαρακτηριστικά που ζητάω παρακάτω,(μπορεί να πάρω και χωρίς ράδιο αν δε τα καταφέρω γιατί ψάχνω καιρό),το ίδιο ισχύει και με Jack 3.5 4) Μέγεθος οθόνης 5.8 έως 6.5 ίντσες 5) Το κινητό το θέλω μαζεμένο όχι βαρύ,όχι παχύ να μη δυσκολεύομαι και να μην αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια 6 )Καλή μπαταρία και επαρκή μνήμη 7) Καλή κάμερα και καλή οθόνη θα ήταν ευπρόσδεκτα. 8)Σπάνια παίζω παιχνίδια ,αλλά χρησιμοποιώ το internet πολύ μέσα στην ημέρα. 9)Θα προτιμούσα να είχε NFC,να έχει σχετικά γρήγορη φόρτιση και να μην έχει και πολύ μεγάλο SAR 10) Παλιός χρήστης samsung,θα ήθελα samsung και Android αλλά δυσκολεύει η κατάσταση με όλα αυτά που ψάχνω..( στα υπόψιν είχα το s21 με το snapdragon,USA/China που είναι ελαφρύ έχει και ράδιο για να έκανα τη διαφορά,αλλά δε ξέρω αν το βρω,αν θα έχει εγγύηση,έστω και μεταχειρισμένο.) 11)Με ενδιαφέρουν και οι προτάσεις από εξωτερικό και τα μεταχειρισμένα σαν ύστατη λύση 12) Θα ήθελα και κάποια ενημέρωση από που να το παραγγείλω όταν το βρω,μη την πατήσω γιατί πολλά ακούγονται, τα ποιο αξιόπιστα σκρουντζομάγαζα(με φυσική παρουσία ακόμα καλύτερα ). 13) Και όσον αφορά τα μεταχειρισμένα τι ελέγχους πρέπει να κάνω στο κινητό όταν βρεθώ με τον εκάστοτε πωλητή για να πιστοποιήσω τη γνησιότητα του κινητού.. 14) Αυτά τα ολίγα εάν ξέχασα κάτι θα σας το πω στα σχόλια,δώστε μου τα φώτα σας για να μη πάει Σεπτέμβρης μέχρι να βρω αυτό που θέλω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από giannis7gr
andreas1gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Samsung s21fe 5g από αγγελία στα 400 περίπου... 1
Ceec Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, koutsis είπε Samsung a52s Σκεφτόμουν να το αγοράσω αλλά σε κριτικές διάβασα για bug που αναβοσβήνει η οθόνη. 1 1 1
GATE123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, giannis7gr είπε 1) 200 έως 450 ευρό 2)Θα ήθελα έναν αξιόπιστο εγγυημένο και σβέλτο επεξεργαστή. 3)Αν και εφόσον γίνεται με FM Radio,αν και βλέπω ότι ζορίζει η εύρεση με Ράδιο συν τα χαρακτηριστικά που ζητάω παρακάτω,(μπορεί να πάρω και χωρίς ράδιο αν δε τα καταφέρω γιατί ψάχνω καιρό),το ίδιο ισχύει και με Jack 3.5 4) Μέγεθος οθόνης 5.8 έως 6.5 ίντσες 5) Το κινητό το θέλω μαζεμένο όχι βαρύ,όχι παχύ να μη δυσκολεύομαι και να μην αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια 6 )Καλή μπαταρία και επαρκή μνήμη 7) Καλή κάμερα και καλή οθόνη θα ήταν ευπρόσδεκτα. 8)Σπάνια παίζω παιχνίδια ,αλλά χρησιμοποιώ το internet πολύ μέσα στην ημέρα. 9)Θα προτιμούσα να είχε NFC,να έχει σχετικά γρήγορη φόρτιση και να μην έχει και πολύ μεγάλο SAR 10) Παλιός χρήστης samsung,θα ήθελα samsung και Android αλλά δυσκολεύει η κατάσταση με όλα αυτά που ψάχνω..( στα υπόψιν είχα το s21 με το snapdragon,USA/China που είναι ελαφρύ έχει και ράδιο για να έκανα τη διαφορά,αλλά δε ξέρω αν το βρω,αν θα έχει εγγύηση,έστω και μεταχειρισμένο.) 11)Με ενδιαφέρουν και οι προτάσεις από εξωτερικό και τα μεταχειρισμένα σαν ύστατη λύση 12) Θα ήθελα και κάποια ενημέρωση από που να το παραγγείλω όταν το βρω,μη την πατήσω γιατί πολλά ακούγονται, τα ποιο αξιόπιστα σκρουντζομάγαζα(με φυσική παρουσία ακόμα καλύτερα ). 13) Και όσον αφορά τα μεταχειρισμένα τι ελέγχους πρέπει να κάνω στο κινητό όταν βρεθώ με τον εκάστοτε πωλητή για να πιστοποιήσω τη γνησιότητα του κινητού.. 14) Αυτά τα ολίγα εάν ξέχασα κάτι θα σας το πω στα σχόλια,δώστε μου τα φώτα σας για να μη πάει Σεπτέμβρης μέχρι να βρω αυτό που θέλω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!! Asus Zenfone 8 . Μπορείς να το βρεις στις αγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα