Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω πτυχίο lower, το επίπεδο των αγγλικών μου είναι μέτριο και σκέφτομαι να πάω στο εξωτερικό για δουλειά. Πέρα από ότι πρέπει να ξέρω αγγλικά προκειμένου να μπορώ να συνεννοουμαι και να γράφω, ζητάνε οι εργοδότες πτυχίο αγγλικών και αν ναι τι; Τι προτείνετε να κάνω έτσι ώστε να βελτιώσω τα αγγλικά μου; Γενικά θέλω σχετικά άμεσα να πάω προς τα έξω αλλά με κρατάει πίσω το επίπεδο των αγγλικών μου..

Επεξ/σία από pavlos77
Δημοσ.

Δεν έχεις πτυχιο αγγλικων :) ολα αυτα ειναι πιστοποιητικα. 

Η ερωτηση σου ειναι αρκετα γενικη, οποτε μια γενική απαντηση ειναι οτι μπορείς να κάνεις μαθηματα και να στοχεύεις σε IELTS ή TOEIC που ειναι απ'τα πιο συνηθισμένα πιστοποιητικα που μπορει να ζητησουν σε εργασιακο ή ακαδημαϊκό τομεα στο εξωτερικο. Επισης, τα ζητανε να ειναι πρόσφατα, πχ 2ετιας (οχι 10ετιας+ οπως γίνεται στην Ελλαδα). 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, pavlos77 είπε

Καλησπέρα, έχω πτυχίο lower, το επίπεδο των αγγλικών μου είναι μέτριο και σκέφτομαι να πάω στο εξωτερικό για δουλειά. Πέρα από ότι πρέπει να ξέρω αγγλικά προκειμένου να μπορώ να συνεννοουμαι και να γράφω, ζητάνε οι εργοδότες πτυχίο αγγλικών και αν ναι τι; Τι προτείνετε να κάνω έτσι ώστε να βελτιώσω τα αγγλικά μου; Γενικά θέλω σχετικά άμεσα να πάω προς τα έξω αλλά με κρατάει πίσω το επίπεδο των αγγλικών μου..

Εξαρτάται την θέση και την εξειδίκευση. Αν έχεις άλλα προσόντα, θα κάνουν απλά μια συνέντευξη στα αγγλικά και αυτό θα είναι αρκετό για αυτούς.  

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, είμαι προγραμματιστής και έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pavlos77 είπε

Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, είμαι προγραμματιστής και έχω τελειώσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας 

Αν έχεις γνώσεις πάνω στον τομέα σου τότε, δεν απασχολεί η γλώσσα. Θα σου πάρουν μια συνέντευξη, θα δουν σε τι επίπεδο ξέρεις να μιλάς κλπ ε και άμα σε πάρουν σε ενα μηνα, θα συνεννοείσαι κανονικά. 

Στην τελική κάνεις στην Ελλάδα και κανά μήνα εντατικά ιδιαίτερα με καναν καθηγητή που είναι Native speaker και θα εισαι ΟΚ. 

*το Lower ειναι μια ένδειξη ότι κάποτε, είχες μια βασική γνώση Αγγλικών. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν Lower απο διαφορετικούς φορείς ιδιαίτερα εύκολα που τα παίρνει ο καθένας. 

Δημοσ.

Καλώς. Επειδή πιστεύω ότι για να κάτσω να βελτιώσω τα αγγλικά μου θα βοηθούσε να έχω ενα στόχο, ένα πτυχίο, προτείνετε ένα IELTS?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Που σκέφτεσαι να πας;

Ολλανδία ,Σουηδία, Ιταλία θα δείξει .θα στείλω βιογραφικά και ότι κάτσει

Επεξ/σία από pavlos77
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...