Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Ας πούμε πως δεν κατάλαβα , που μπερδεύτηκες να σε βοηθήσω .

Χμμ... εσύ να βοηθήσεις εμένα, παρόλο που εσύ είσαι αυτός που δεν κατάλαβε? Καλό :)

6 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Έγραψα μεταξύ αλλων , "Προσωρινή Κατάσταση " "Γραφειοκρατία" "Ελάχιστος Χρόνος" "Γνωστος Ενοικιαστής" "Χασουρα" και μια σύντομη περιληψη στης αλλαγές που εγιναν στο κτιριο.

Με το να "μπω μεσα" εννοώ = Καταγγελία  γιατι ετσι  η να μου έρθει 3 χιλιάρικα ο λογαριασμος ρευματος και να φυγει ο ενοικιαστής εν μια νυκτι . 

Αν εχεις διαθεση για αντιλογο δεν ειναι αυτο το Thread που γυρευεις.

Μια ερωτηση εκανα , διαβασε ξανα την πρωτη μου αναρτηση .

Όσες φορές και να διαβάσω την πρώτη σου ανάρτηση δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω ήδη απαντήσει στην ερώτηση σου, άλλο που η απάντηση δεν σου άρεσε ή δεν ήταν αυτή που περίμενες.

Πάμε μία ακόμα πιο ταληράκια, αν εκμισθώσεις το διαμέρισμα χωρίς να κάνεις διαχωρισμό παροχών (χωρίς να βάλεις δικό του μετρητή ΔΕΗ) όχι μόνο κινδυνεύεις να μπεις μέσα, αλλά λόγω της κατάστασης είναι σίγουρο ότι θα έχεις προστριβές με τον ενοικιαστή. Μόνο αν κάνεις διαχωρισμό θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τίποτα άλλο από εμένα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σίγουρα , γιατι απο οτι ξερω αφορα πολυ κοσμο , αλώστε ουτε ο πρώτος ειμαι αλλα σιγουρα και ουτε ο τελευταίος που αντιμετωπίζει αυτο το θεμα.

Ειπα να ρωτήσω εδω για γνώμη , και κυρίως τον τροπο να παρω την διαφορά τον χρημάτων μου για το ρευμα  σωστά , αναγνωρίζοντας παραλληλα οτι δεν ειναι αυτο το σωστο και οτι πρεπει να υπαρχει διαφορετικη παροχη σε καθε οικια , πραγμα που θα τακτοποιηθεί για το καλο ολων.

Παρολαυτα σε καθε thread που δημιουργώ ανεξάρτητα με το θεμα πέφτουν να με φανε ολοι , λες και κανεις δεν εχει αδήλωτο ακίνητο η ενα ρολοι σε δυο σπιτια η και εγω δεν ξερω τι ! ολοι με το σταυρο στο χερι.

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Χμμ... εσύ να βοηθήσεις εμένα, παρόλο που εσύ είσαι αυτός που δεν κατάλαβε? Καλό :)

Όσες φορές και να διαβάσω την πρώτη σου ανάρτηση δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω ήδη απαντήσει στην ερώτηση σου, άλλο που η απάντηση δεν σου άρεσε ή δεν ήταν αυτή που περίμενες.

Πάμε μία ακόμα πιο ταληράκια, αν εκμισθώσεις το διαμέρισμα χωρίς να κάνεις διαχωρισμό παροχών (χωρίς να βάλεις δικό του μετρητή ΔΕΗ) όχι μόνο κινδυνεύεις να μπεις μέσα, αλλά λόγω της κατάστασης είναι σίγουρο ότι θα έχεις προστριβές με τον ενοικιαστή. Μόνο αν κάνεις διαχωρισμό θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τίποτα άλλο από εμένα.

Αυτο το ειπαμε , προς τι το υφος τοτε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr^Robot είπε

Αυτο το ειπαμε ,

Το είπαμε, αλλά έτσι όπως είχες απαντήσει ήταν ξεκάθαρο ότι δεν το είχες καταλάβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο πάνω έγραψα σε αλλη απάντηση ότι θέλω να είμαι και νόμιμος , αυτό νομίζω πως ήταν ποίο ξεκάθαρο.

Παρόλαυτα ελπίζω να μου δώσουν αύριο ρεπό μπας και καταφέρω να βρω τον λογιστή μήπως κάνω τίποτα .

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.

Το πολύ πολυ να βαλεις  κάποιον μεσα να σε φεσωσει στην δεη πεντε εξη χιλιαρικακια και να σηκωθεί να φυγει χωρις να μπορείς να κανεις το παραμικρό αφου δεν θα εχει αυτος στο ονομα του τον μετρητη.

Πρωτα φτιαχνουμε τα σπίτια και μετα τα νοικιάζουμε.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το πολύ πολυ να βαλεις  κάποιον μεσα να σε φεσωσει στην δεη πεντε εξη χιλιαρικακια και να σηκωθεί να φυγει χωρις να μπορείς να κανεις το παραμικρό αφου δεν θα εχει αυτος στο ονομα του τον μετρητη.

Η τα αφήνουμε ανεκμετάλλευτα και να ριμαζουν , μέχρι να βρεθεί ο τρόπος να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή η μετάβιβαση γιατί βρίσκεσαι σε κράτος όπου είναι γραφειοκρατικος παράδεισος. Διάβασε το νήμα και θα καταλάβεις.

Βέβαια τα αυτονόητα τα ξέρω , άλλο είχα ρωτήσει εγώ. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Η τα αφήνουμε ανεκμετάλλευτα και να ριμαζουν , μέχρι να βρεθεί ο τρόπος να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή η μετάβιβαση γιατί βρίσκεσαι σε κράτος όπου είναι γραφειοκρατικος παράδεισος. Διάβασε το νήμα και θα καταλάβεις.

Βέβαια τα αυτονόητα τα ξέρω , άλλο είχα ρωτήσει εγώ. 

Παντα φταίνε οι αλλοι ειναι γνωστό άλλωστε 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παντα φταίνε οι αλλοι ειναι γνωστό άλλωστε 

Ο τρόπος σκέψης σού τα λέει όλα.

Αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι ουσιώδες στην συζήτηση παρακαλώ προσπέρασε το νήμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν παίζει να φτάσει ποτέ του τόσο, ζήτημα είναι αν φτάσει στα 1500, όσοι έχουνε τόσα είναι από παλιές οφειλές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν παίζει να φτάσει ποτέ του τόσο, ζήτημα είναι αν φτάσει στα 1500, όσοι έχουνε τόσα είναι από παλιές οφειλές. 

Εκτός το ότι δεν υπάρχει κάποια οφειλή.

Για το διάστημα που υπολογίζω εγώ ότι θα μπορέσω να κάνω την διαδικασία δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει τόσο .

Εκτός βέβαια και αν φωτίσουν κανένα στάδιο γηπέδου για κανένα μήνα.

Και ξανά λέω , είναι άνθρωποι μιας Α ηλικίας οι οποίοι εργάζονται ακόμα , συνεπώς την μισή μέρα θα λείπουν από σπίτι .

Ότι πόσο και να προκύψει αν μπουν θα είναι στα λογικά διαχειρίσιμα πλαίσια .

Και τι ρώτησα; Πώς μπορώ να δω τι έκαψαν οι γονείς μου και τι αυτοί ώστε να ζητήσω τα σωστά χρήματα μέχρι να προβώ στης σωστές ενέργειες..  έστω και να μην τα βγάλω ακριβώς με χασουρα.

Αλλά όταν ψάχνεις για απλά πράγματα , μια γνώμη η μια πληροφορία στο insomnia είναι σαν να θες να αυτομαστιγωθεις , όλη η γνώση και η ειρωνία μαζί με τα σωστό και το δίκαιο σε ένα πακέτο.

Δεν κάνει κανείς τον κόπο να διαβάσει αυτό που έχω γράψει . Ξέρω το σωστό , ξέρω τι είναι το νόμιμο και θα το πράξω , μέχρι τότε πως μπορώ να κάνω αυτό που σκέφτομαι δεν αφορά κανένα. Μόνο η επισήμανση του "λάθους" τρόπου διαχείρισης είναι παρών στην συζήτηση.

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλέστε ηλεκτρολόγο να τοποθετήσει μετρητή ραγας στους γενικούς αγωγούς πριν από τον κάθε πίνακα, θα έχετε και μια άποψη από τον κεντρικό μετρητή και θα κάνετε την μοιρασιά, βέβαια, είναι πεταμενα λεφτά από την στιγμή που θα περάσετε άλλη παροχή, αλλά δεν υπάρχει κάποια άλλη λυση. Το πέρασμα νέου μετρητή πάντως δεν θα είναι εύκολη και σύντομη υπόθεση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γίνει το σωστό Βασίλη , ώστε ο ενοικιαστής να αναλαμβάνει τα έξοδα που του αντιστοιχούν , αλλά μέχρι τότε πρέπει να βρω τον τρόπο για να παίρνω τα χρήματα που  αντιστοιχούν στην προκειμένη.

Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που ασχολούνται οι φιλτατοι συμφορουμητες.

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.

Μία προσωρινή λύση (και όχι καλή) είναι να συγκρίνεις με τους παλιούς λογαριασμούς την κατανάλωση που έχεις και η αύξηση που θα διαπιστώσεις προφανώς θα 'ναι των ενοικιαστών. Επίσης, αν είσαι τυχερός και έχεις υποπίνακα σε κάθε όροφο, θα μπορείς να βάλεις μετρητή στο πίνακα (κιλοβατοωρόμετρο) και να βλέπεις ακριβώς την κατανάλωση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να φωνάξεις ηλεκτρολόγο και θα πρέπει να ελέγξεις και τα δηλωμένα τετραγωνικά στο λογαριασμό για να μη φας πρόστιμο (δηλαδή, αν το σπίτι κάτω είναι 75 τετραγωνικά και το πάνω 80 τότε προφανώς θα πρέπει να έχεις αναγραφόμενο σύνολο κοντά στα 155).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Μην το λες, ξέρω μια περίπτωση που ο ενοικιαστής (ένα άτομο) έμεινε μέσα μόλις 3 μήνες μέσα (τόσο είχε συμφωνηθεί να μείνει για σαιζόν), και ο λογαριασμός ήρθε 1.890€ με κατανάλωση 4.800KWh.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε ένα μετρητή στο δεύτερο διαμέρισμα και κάνες τους υπολογισμούς μέχρι να ολοκληρώσεις τη διαδικασία με ΔΕΔΔΗΕ.

Απλά μην το αφήσεις έτσι γιατι είσαι εκτεθειμένος και ο νοικάρης σου μπορεί να σε χορέψει στο ταψί που λέμε, επειδή θα είσαι φουλ παράνομος.

Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Επεξ/σία από Tsino

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...