polemikos Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Η Respawn Entertainment επιβεβαίωσε ότι το Star Wars Jedi: Survivor, το σίκουελ του Jedi: Fallen Order που ανακοίνωσε στις αρχές της χρονιάς βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Στο ετήσιο συνέδριο Star Wars Celebration Anaheim 2022, το γνωστό στούντιο αποκάλυψε ότι το Jedi: Survivor αποτελεί συνέχεια του action-adventure παιχνιδιού Star Wars: Fallen Order που κυκλοφόρησε το 2019. Το Star Wars Jedi: Survivor διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα στο «Fallen Order» με το παιχνίδι να διατηρεί τον Cal Kestis (και το droid BD-1) στον ρόλο του πρωταγωνιστή, έναν δηλαδή από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία που κυβερνάται από την Αυτοκρατορία. Η Respawn Entertainment έκανε γνωστό ότι το Star Wars Jedi: Survivor θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί το σύστημα μάχης του πρώτου παιχνιδιού ενώ ενδεχομένως θα υπάρξουν βελτιώσεις. Σε ορισμένους gamers δεν άρεσε το σύστημα μάχης του Star Warts Jedi: Fallen Order χαρακτηρίζοντάς το ως το πιο αδύναμο σημείο του παιχνιδιού. Αν ωστόσο υπάρξουν βελτιώσεις, θα είναι καλοδεχούμενες από όλους. Το Star Wars Jedi: Survivor έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2023 με την Electronic Arts να έχει βάλει στόχο την κυκλοφορία του πριν το τέλος του οικονομικού της έτους που είναι τον ερχόμενο Μάρτιο. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή τη περίοδο από την Respawn Entertainment για τη τελευταία γενιά κονσολών, Xbox Series X|S και PlayStation 5 ωστόσο θα διατεθεί και για υπολογιστές. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν σχέδια να κυκλοφορήσει για παλαιότερες κονσόλες όπως τα Xbox One και PS4. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
mants118 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) (με αφορμή αυτή την είδηση) Διαβάζω από τώρα είδηση τότε που θα κυκλοφορήσει: πολλοί χρήστες του Disney+ νόμιζαν ότι έβλεπαν κάποια σειρά star wars αλλά τελικά ήταν το gameplay του παιχνιδιού αυτού 😂 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από mants118 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) SiNgLe pLaYeR GaMeS ArE dEad 🤪 -EA- 2017 Πάντως πολύ χαίρομαι που βγαίνει ποιοτικό Star Wars content games/σειρές. Μετά της αποτυχημένες προσπάθειες τις EA με τα Battlefront και της Disney με τα ep VII-VIII-IX είχα αρχίσει να χάνω την ελπίδα για παλιο καλο Star Wars..... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από Zengar Zombolt
Predatorkill Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Ελεος ρε παιδια με τις star wars ειδησεις, καθε μερα και απο μια τη τελευταια εβδομαδα. 1
Legendares Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Ελεος ρε παιδια με τις star wars ειδησεις, καθε μερα και απο μια τη τελευταια εβδομαδα. Εμένα και πολλούς άλλους μας ενδιαφέρουν. Αν δε θέλεις μην ανοίγεις το ποστ. Απλά μπήκες να γράψεις αυτό το σχόλιο; άραξε 4 3
cmak Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Big fan & gamer της σειράς Star Wars από το θρυλικό Jedi Outcast & Kyle Katarn, και δε ξέρω πως με αγόρασε το Fallen Order από το τρέιλερ και μόνο περιμένοντας κάτι αντίστοιχο. Εννοείται πως απογοητεύτηκα μιας και το παιχνίδι που έπαιζα δεν ήταν Star Wars αλλά ένα τύπου uncharted με φωτόσπαθο. Δε ξέρω ποσό θα βελτιωθεί το συγκεκριμένο, αλλά δε θα κρατούσα μεγάλο καλάθι. 2
Kostasallinone Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Αυτή είναι η λεγόμενη στρατηγική συνεργασία του Insomnia με το Star Wars. Οι πρώτοι 10 που θα τηλεφωνήσουν κερδίζουν συνδρομή Disney+ για ένα χρόνο. Γίνε ένας από τους 10 πρώτους και ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο του Disney+, 423 σειρές, 143.641 επεισόδια, 245 ταινίες και πολλά ακόμα σε περιμένουν! Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ! 1
Mordred34 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ακυρο νομιζα οτι ηταν σειρα.....🤣 Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από Mordred34
adamv123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Γινεται το star wars celebration αυτες τις μερες , για οσους αναρωτιουνται για τις πολλες ειδησεις τελευταια
Predatorkill Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Legendares είπε Εμένα και πολλούς άλλους μας ενδιαφέρουν. Αν δε θέλεις μην ανοίγεις το ποστ. Απλά μπήκες να γράψεις αυτό το σχόλιο; άραξε Αραχτος ειμαι και οπου θελω θα σχολιαζω. Αραξε. Οι φαν των Star Wars δεν περιμενουν το insomnia για να μαθουν νεα. Εχουν μπει 4 νεα απο τη Παρασκευη.
NickTG Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 hour ago, cmak said: Εννοείται πως απογοητεύτηκα μιας και το παιχνίδι που έπαιζα δεν ήταν Star Wars αλλά ένα τύπου uncharted με φωτόσπαθο. Δεν βλέπω πως ακριβώς μοιάζουν πέρα από την κάμερα. 1
ExCiZieR Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Αραχτος ειμαι και οπου θελω θα σχολιαζω. Αραξε. Οι φαν των Star Wars δεν περιμενουν το insomnia για να μαθουν νεα. Εχουν μπει 4 νεα απο τη Παρασκευη. Ναι γιατι ειναι ενα ετησιο event αυτες τις μερες και γινονται ανακοινωσεις συνεχεια. Και εγω θα προτιμουσα μαλλον "διαρροες" απο μπρεικθρου ινοβεισο κινητα και τι συνεβη σημερα που να εχει σχεση με την Apple. Αλλα φευ. Αραχτα μιλαω. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από ExCiZieR 1
NickTG Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 2 hours ago, Predatorkill said: Ελεος ρε παιδια με τις star wars ειδησεις, καθε μερα και απο μια τη τελευταια εβδομαδα. 26 minutes ago, Predatorkill said: Αραχτος ειμαι και οπου θελω θα σχολιαζω. Αραξε. Οι φαν των Star Wars δεν περιμενουν το insomnia για να μαθουν νεα. Εχουν μπει 4 νεα απο τη Παρασκευη. Τώρα που δικαιωματικά σχολίασες να είσαι σίγουρος ότι θα σε έχουν στο νου αν θελήσουν να ανεβάσουν πάλι για Star Wars.
jadawin Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Χάθηκε να φτιάξουν ενα rpgακι τυπου Knights of the Old Republic; Να τρελαθουμε ξανα.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 hour ago, jadawin said: Χάθηκε να φτιάξουν ενα rpgακι τυπου Knights of the Old Republic; Να τρελαθουμε ξανα.... Έχει ανακοινωθεί remake του Kotor. 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα