Janetos30 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά γεια σας. Πρόσφατα παρέλαβα ένα ZTE H1600 από την Cosmote 1) Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το προηγούμενο Speedport Enrty 2i? Εγώ νομίζω πως όχι ιδιαίτερα. Η ταχύτητα ειναι η ίδια, μη σας πω και λίγο χειρότερη από πριν. Εκεί που έπιανε 43 ώρα πιάνει περίπου 36 mbps 2) Το customer care που με πήρε να με ενημερώσει για την αλλαγή router μου είπε ότι πρέπει να πάω το παλιό στον Γερμανό για να το αποχρεωθώ. Αν το κρατήσω το παλιό μήπως το «σκοτώσω» κανένα 10€ και δεν το γυρίσω, υπάρχει περίπτωση να μου βάλει κανένα πρόστιμο η Cosmote? 3) Επειδή έχω repeater παλιό στο σαλόνι δουλεύει μόνο η 2.4GHz μπάντα και οχι η 5GHz. Βασικά παρατήρησα ότι αν κλείσω την 5Ghz και σβήσω το WLAN (εννοείται πατάω apply μέσα στο μενού του router) μετά λοιπόν αν ξανανοίξω το WLAN με το κουμπάκι, πάλι παίζει και στις 2 μπάντες. Εγώ θέλω μόνο την μια. Δεν θέλω να γεμίζω 500 ακτινοβολίες το σπίτι Το ρύθμισα sheduled το WLAN να κλείνει αργά το βράδυ και να ανοιγει το πρωί. Όμως δυστυχώς δεν βρήκα τρόπο να ανοίγει μόνο η μία μπάντα δηλαδή τα 2.4 θα μου ανοίγει και η 5... Άσχημο αυτό γιατί κάθε μέρα θα πρέπει να κλείνω χειροκίνητα την 5. Μια μεσοβέζικη λύση είναι να την βάλω να εκπέμπει μόνο στο 20% αλλά θα προτιμούσα να την είχα τελείως κλειστή by default Υπάρχει κανένας τρόπος όταν ανοίγει το WLAN το πρωί να μου ανοίγει ΜΟΝΟ η 2.4 και όχι η 5? Μάλλον όχι ε; Κανένας που ξέρει καλύτερα το συγκεκριμένο router μήπως μπορεί να βοηθήσει; 4) Θα γίνει διπλασιασμός των ταχυτήτων της cosmote σε όλο το δύκτιο με ίδια χρέωση, ή είναι ράδιο αρβύλα αυτό; Ευχαριστώ, καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά του insomnia... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από Janetos30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Θα χρεωθείς 60 ευρώ τον παλιό εξοπλισμό αν δεν επιστραφεί, για περισσότερες απορίες έχει έτοιμο θέμα για το συγκεκριμένο μόντεμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janetos30 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Σου έχει τύχει να χρεωθεί γνωστός σου ή εσύ; Ευχαριστώ για την πληροφορία Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από Janetos30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πολλοί, θα σου έρθει σε επόμενο λογαριασμό. Μόνον όσοι έχουν παλιά εξοπλισμό (πριν τα Speedport) που δεν τα έδιναν με χρησιδάνειο., δεν τα επιστρέφουν Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από jkoukos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janetos30 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Θα το γυρίσω, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα