Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Δηλαδή θα τις πεις ότι θέλεις να κάνεις επιχείρηση με την δική της περιουσία και αυτή θα δεχθεί ε;;;;

Το επιχειρείν περνάει σε άλλο επίπεδο 

4 ώρες πριν, lector είπε

Χωρια απο την ιδιοκτητρια και το συμβολαιο παντως, εμενα δε θα μου αρεσε το σπιτι που μενω (και θα μενω ξανα μετα απο μερικους μηνες αν εφευγα σαιζον) να γινει κεντρο διερχομενων, εστω και επ'αμοιβη... Τα προσωπικα σου αντικειμενα ας πουμε τι θα τα κανεις; 

Δεν υπάρχει θέμα, o ts είναι ζεν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, darkpsyelf είπε

Καλησπέρα νοικιάζω ένα σπίτι 60τ.μ ανακαινισμενο με τα παντα μέσα είναι πολύ βολικό και cozy στον 5ο Αθήνα σε καλό σημείο. Λείπω σεζόν και σκεφτόμουν με τον αδερφό μου που είναι Αθήνα να το κάνουμε airbnb έτσι ώστε να γλιτώνω εγώ το νοίκι και να βγάζει και αυτός κάτι. Αξίζει γενικά? Τι γίνετε σε περίπτωση που γίνει κάποια ζημιά στα έπιπλα η γενικά στο σπίτι? Αναλαμβάνει τη ζημιά το airbnb? Πόσο γρήγορα στήνετε η φάση και τι έγγραφα χρειάζομαι? Επίσης φαντάζομαι η ιδιοκτήτρια λογικά θα αγχωθεί με την όλη φάση οπότε κάπως πρέπει να την πείσω ότι οποιαδήποτε ζημιά είναι καλυμμένη. Βλέποντας τιμές σε παρόμοια διαμερισματα θα μπορούσα να το νοικιάζω άνετα 50-70 ηνερισιως. Είναι καλά λεφτά και είναι κρίμα να πάνε χαμένα εφόσον δε μένει κάνεις εκεί τώρα. 

Από την στιγμή που δεν είσαι ιδιοκτήτης, ξεχνάς το όλο θέμα. 

Για να γίνει αυτό έπρεπε να σου επιτρεπει την υπενοικιαση στο συμβόλαιο. 

Αυτό αν βρεις ιδιοκτήτη να στο επιτρέψει θα είναι 1 στους 10000000. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τα βρεις με την ιδιοκτήτρια όλες οι πλατφόρμες,airbnb,booking κτλ .

εχουν κανονισμούς που επιλέγεις η όχι.

Όλες αποζημιώνουν τυχόν ζημιές...

Προσωπικά με δύο σπίτια στις βραχυχρόνιας 5-6 χρόνια θυμάμαι 3-4 ζημιες κωμικού επιπέδου όπως ένα πορτατίφ,η πιάτο κτλ.

Το είπαν οι ίδιοι οι τουρίστες θέλοντας να το αποζημιώσουν,κάτι που δεν δέχτηκα .....

Τα σπίτια τα αφήνουν πεντακάθαρα όταν φεύγουν......

*Εμένα ήρθε "παράξενος"  Γερμανός με μια κυρία.....

Δεν τους άρεσε το σπίτι το οποίο το παρουσιάζω υπέρ αναλυτικά στο airbnb εν προκειμένο .....

Έφυγαν στο 30λεπτό.

Δεν πήρε ευρώ πίσω(240€ 4 βραδυα),και λόγω της πολιτικής που ακολουθώ,αλλά και μετά από συνομιλία μου με airbnb όπου ο φίλος Γερμανός είπε και  ψεμματακια......😂😅🤣

Μην φοβάσαι ΚΑΘΟΛΟΥ να το κάνεις...

Στείλε μου inbox να μου πεις λεπτομέρειες να σου πω αν θα μπορείς να δίνεις και κάτι έξτρα στην ιδιοκτήτρια ως κίνητρο να σε αφήσει....

😉

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συμβόλαιο ενοικίασης λέει ότι ενοικιάζεται από τον ταδε στον ταδε για να στεγαστεί , όχι να το κάνει μπιζνα. Οπότε πρέπει να αλλάξει το συμβόλαιο. Οσον αφορά πόσο εύκολο είναι να βγάλεις λεφτά από airbnb ή τι γίνεται με ζημιές κτλ οι εμπειρίες διαφέρουν και θα ακούσεις πολλές απόψεις.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Επισκέπτης
Δημοσ.
15 ώρες πριν, darkpsyelf είπε

Καλησπέρα νοικιάζω ένα σπίτι 60τ.μ ανακαινισμενο με τα παντα μέσα είναι πολύ βολικό και cozy στον 5ο Αθήνα σε καλό σημείο. Λείπω σεζόν και σκεφτόμουν με τον αδερφό μου που είναι Αθήνα να το κάνουμε airbnb έτσι ώστε να γλιτώνω εγώ το νοίκι και να βγάζει και αυτός κάτι. Αξίζει γενικά? Τι γίνετε σε περίπτωση που γίνει κάποια ζημιά στα έπιπλα η γενικά στο σπίτι? Αναλαμβάνει τη ζημιά το airbnb? Πόσο γρήγορα στήνετε η φάση και τι έγγραφα χρειάζομαι? Επίσης φαντάζομαι η ιδιοκτήτρια λογικά θα αγχωθεί με την όλη φάση οπότε κάπως πρέπει να την πείσω ότι οποιαδήποτε ζημιά είναι καλυμμένη. Βλέποντας τιμές σε παρόμοια διαμερισματα θα μπορούσα να το νοικιάζω άνετα 50-70 ηνερισιως. Είναι καλά λεφτά και είναι κρίμα να πάνε χαμένα εφόσον δε μένει κάνεις εκεί τώρα. 

Ξεχασε το απαγορευετε! 

1 ώρα πριν, alexioannou είπε

Αν τα βρεις με την ιδιοκτήτρια όλες οι πλατφόρμες,airbnb,booking κτλ .

εχουν κανονισμούς που επιλέγεις η όχι.

Όλες αποζημιώνουν τυχόν ζημιές...

Προσωπικά με δύο σπίτια στις βραχυχρόνιας 5-6 χρόνια θυμάμαι 3-4 ζημιες κωμικού επιπέδου όπως ένα πορτατίφ,η πιάτο κτλ.

Το είπαν οι ίδιοι οι τουρίστες θέλοντας να το αποζημιώσουν,κάτι που δεν δέχτηκα .....

Τα σπίτια τα αφήνουν πεντακάθαρα όταν φεύγουν......

*Εμένα ήρθε "παράξενος"  Γερμανός με μια κυρία.....

Δεν τους άρεσε το σπίτι το οποίο το παρουσιάζω υπέρ αναλυτικά στο airbnb εν προκειμένο .....

Έφυγαν στο 30λεπτό.

Δεν πήρε ευρώ πίσω(240€ 4 βραδυα),και λόγω της πολιτικής που ακολουθώ,αλλά και μετά από συνομιλία μου με airbnb όπου ο φίλος Γερμανός είπε και  ψεμματακια......😂😅🤣

Στείλε μου inbox να μου πεις λεπτομέρειες να σου πω αν θα μπορείς να δίνεις και κάτι έξτρα στην ιδιοκτήτρια ως κίνητρο να σε αφήσει....

😉

Δεν ειναι ιδιοκτήτης ρε μεγαλε ενοικιαστης ειναι που προσπαθει να βγαλει εχτραδακι! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, costas1973 είπε

Ξεχασε το απαγορευετε! 

Δεν ειναι ιδιοκτήτης ρε μεγαλε ενοικιαστης ειναι που προσπαθει να βγαλει εχτραδακι! 

Ο άνθρωπος δεν ρωτάει τι δεν μπορεί να κάνει.

αν το σπίτι αξίζει και βγάλει όλο το καλοκαιριακι 3500€(να το κλείνει 10-15 μερες τον μήνα) και δώσει στην ιδιοκτήτρια 1000-1200€,εγώ λέω ότι θα του το καθαρίζει κιόλας......

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Ο άνθρωπος δεν ρωτάει τι δεν μπορεί να κάνει.

αν το σπίτι αξίζει και βγάλει όλο το καλοκαιριακι 3500€(να το κλείνει 10-15 μερες τον μήνα) και δώσει στην ιδιοκτήτρια 1000-1200€,εγώ λέω ότι θα του το καθαρίζει κιόλας......

Γελαμε πραγματικα με τις καινοτομες ιδέες σας!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Κηδεία με ξένα κόλλυβα θα τό'λε η γιαγιά μου αν ζούσε ακόμα.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexioannou είπε

Παραβιάζει το συμφωνητικό, άρα τον πετάει έξω με συνοπτικές διαδικασίες.

Ή το αλλάζει σε επαγγελματικό, με άλλο τίμημα φυσικά.

Αν είναι σε πολυκατοικία, ίσως έχει κι από εκεί θέμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...