funkyjohny Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμείς έχουμε ένα μηχανικό που τον κυνηγάμε να τελειώσει το σπίτι βάψιμο τρίψιμο πατωμάτων και μία εβδομάδα δε τον βρίσκουμε. Εσείς οι μηχανικοί που απαντάτε δηλαδή ότι δε θα σε εξυπηρετούσα και άλλα λόγια ν'αγαπιομαστε δεν είναι νταβατζιλικι? Καλά σας χαρακτηρίζει ως τέτοιους. Ημερομηνία παράδοσης 5 Ιουλίου και τώρα 17 και δε σηκώνει τηλέφωνα??? Ρε πάτε καλά??? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από funkyjohny 2
NEKTOYO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 φιλε acid rain (οξινη βροχη) το ιδιο προβλημα ειχε κ η μανα μου με το μηχανικο , πριν ποοολα χρονια της ειχε βγαλει πολα στατικα στο οικοποδο κλπ ανουσια πραγματα που δεν χρειαζωνται κλπ . Με κατι λαδοματακια με κατι σπροξιματακια το μυστικο ειναι..... αφηστε να παρελθει το 6μηνο και μετα βλεπουμε , δηλ . οτι μπωρουσε ανετα να παει σε αλλο μηχανικο ,της ειπαν βρειται μια νεα κοπελιτσα να σας τα φτιαξει ολα απο την αρχη ...... Παντως η γνωμη μου ειναι ,συζητησε μαζι του υγενικα και ηρεμα (λεω εγω τωρα) αφου κ στην νεα νεο μηχανικο να πατε παλι τα ιδια θα πληρωσεται . αυτααααα..
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 30/5/2022 στις 4:21 ΜΜ, AcidRain1 είπε Καλημέρα θέλω να ρωτήσω μήπως κάποιος από δω μέσα γνωρίζει . Έχω έναν μηχανικό που μου έχει εκδώσει την άδεια του σπιτιού και έχει αναλάβει επίσης και την επίβλεψη . Όλα καλά όλα ωραία μέχρι που νταβατζιλιδικα μου λέει η μου δίνεις τα διπλά η δεν ξανά έρχομαι . Όπως και έγινε επειδή του είπα όχι νταβατζιλιδικα λεφτά σε μένα. Με αποτέλεσμα έχει κλείσει τηλέφωνα έχει εξαφανιστεί εντελώς η οικοδομή έχει κολλήσει και ρωτάω μηχανικούς και μου λένε ας παραιτηθεί ο παλιός και βλέπουμε. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν εγώ τι μπορώ να κάνω μιας και δεν έχω καμία επικοινωνία με τον κύριο αυτόν και πως μπορώ να συνεχίσω το έργο που μου έχει κολλήσει. Πήρα μέχρι πολεοδομία και μου λέει ο νόμος έχει ασάφειες και δεν ξέρουμε εμείς και τέτοια. Ευχαριστώ Με συγχωρέις για το ερώτημα, απλά επειδή είμαι νέος σε ηλικία, έχεις μονοκατοικία, την οποία τώρα κάνεις έργα και ο μηχανικός τα επιβλέπει? Tέλος πάντων ότι και αν είναι, γενικά να ξέρεις ότι η πλειοψηφία των μηχανικων έχουν γίνει χειρότεροι και από τους δικηγόρους. Κοροιδεύουν. Η γνώμη μου είναι να επισκεφτείς ένα γνωστό σου δικηγόρο, και να του πεις την περίπτωση. Ένα ζήτημα χρήζει λεπτών κινήσεων και υπομονής. Δυστυχώς, όταν δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί σε μια χώρα, όλοι αυτοί θα εδρεύουν. Γι αυτό στο Εξωτερικό είναι ΚΡΑΤΗ και εδώ Μπανανία
super1 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στις 30/5/2022 στις 3:21 ΜΜ, AcidRain1 είπε Καλημέρα θέλω να ρωτήσω μήπως κάποιος από δω μέσα γνωρίζει . Έχω έναν μηχανικό που μου έχει εκδώσει την άδεια του σπιτιού και έχει αναλάβει επίσης και την επίβλεψη . Όλα καλά όλα ωραία μέχρι που νταβατζιλιδικα μου λέει η μου δίνεις τα διπλά η δεν ξανά έρχομαι . Όπως και έγινε επειδή του είπα όχι νταβατζιλιδικα λεφτά σε μένα. Με αποτέλεσμα έχει κλείσει τηλέφωνα έχει εξαφανιστεί εντελώς η οικοδομή έχει κολλήσει και ρωτάω μηχανικούς και μου λένε ας παραιτηθεί ο παλιός και βλέπουμε. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν εγώ τι μπορώ να κάνω μιας και δεν έχω καμία επικοινωνία με τον κύριο αυτόν και πως μπορώ να συνεχίσω το έργο που μου έχει κολλήσει. Πήρα μέχρι πολεοδομία και μου λέει ο νόμος έχει ασάφειες και δεν ξέρουμε εμείς και τέτοια. Ευχαριστώ Καλημέρα, βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση, τα πράγματα αρχίζουν πραγματικά να γίνονται απελπιστικά μετά από 7 μήνες. Έχετε καμία συμβουλή για το τι μπορώ να κάνω ή πώς λύσατε το πρόβλημά σας;
AcidRain1 Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, super1 είπε Καλημέρα, βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση, τα πράγματα αρχίζουν πραγματικά να γίνονται απελπιστικά μετά από 7 μήνες. Έχετε καμία συμβουλή για το τι μπορώ να κάνω ή πώς λύσατε το πρόβλημά σας; Φίλε μου μετά από πόσο καιρό κατάφερα να το λύσω το θέμα χωρίς χρήματα . Πήγα από αστυνομία μέχρι έπαιρνα τηλέφωνο όπου φαντάζεσαι. Ένας εφοριακος πήγε και τον έπιασε αφού τον κατήγγειλα στην εφορία και του έκανε έλεγχο και μου έβγαλε την παραίτηση του λέγοντας μου ότι θα δω τι θα πάθω και ότι θα με καταστρέψει. Πάνω από 1 χρόνο το προσπαθούσα με χιλιάδες τηλέφωνα και να μου λέει σιγά μην ασχοληθώ εγώ μαζί σου. Το ΤΕΕ μου είπε ότι μπορείς να παυσεις εσύ μηχανικό με καταγγελία και τρέχα γυρευε αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα πιάσει.
vamvakoolas Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, super1 said: Καλημέρα, βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση, τα πράγματα αρχίζουν πραγματικά να γίνονται απελπιστικά μετά από 7 μήνες. Έχετε καμία συμβουλή για το τι μπορώ να κάνω ή πώς λύσατε το πρόβλημά σας; η πιο απλη λυση που ειχα ειναι οτι βρηκα νεο μηχανικο που ανελαβε το εργο και μεταφορικα $#@$σε τον παλιο. Μπορει ο νεος μηχανικος αφου παρει το εργο στα χερια του να σε βοηθησει να κανεις καταγγελια και να παει πειθαρχικο ΤΕΕ χρησιμο https://www.michanikos.gr/forums/topic/57036-αλλαγη-υπεύθυνου-μηχανικού-μεσω-τεε/ ΠΡΟΣΟΧΗ σε προκαταβολες σε μηχανικους εργολαβους (οχι μεγαλα ποσα και αν γινεται να γραψετε καποιο χαρτι) Επεξ/σία 12 Μαρτίου από vamvakoolas
vagos789 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου https://ecopress.gr/ypen-i-teliki-rythmisi-gia-allagi-michan/
elgol Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Κι υστερα λεμε για μεταρρυθμισεις στην Ελλαδα, οταν πας σε ενα γιατρο και δε σε ικανοποοιει δεν μπορεις να τον αλλαξεις; Το μηχανικο γιατι οχι, αν κρινεις οτι η δουλεια που εκανε δεν ειναι ικανοποιητικη ή αν σου ζητα διαφορετικη αμοιβη απο τη συμφωνημενη;
super1 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 12/3/2025 στις 8:55 ΠΜ, AcidRain1 είπε Φίλε μου μετά από πόσο καιρό κατάφερα να το λύσω το θέμα χωρίς χρήματα . Πήγα από αστυνομία μέχρι έπαιρνα τηλέφωνο όπου φαντάζεσαι. Ένας εφοριακος πήγε και τον έπιασε αφού τον κατήγγειλα στην εφορία και του έκανε έλεγχο και μου έβγαλε την παραίτηση του λέγοντας μου ότι θα δω τι θα πάθω και ότι θα με καταστρέψει. Πάνω από 1 χρόνο το προσπαθούσα με χιλιάδες τηλέφωνα και να μου λέει σιγά μην ασχοληθώ εγώ μαζί σου. Το ΤΕΕ μου είπε ότι μπορείς να παυσεις εσύ μηχανικό με καταγγελία και τρέχα γυρευε αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα πιάσει. Φίλε μου, εδώ και μερικές μέρες κοιτάζω αν μου έχεις απαντήσει, αλλά αυτή η πλατφόρμα δεν στέλνει email, οπότε δεν ήξερα αν το είδες. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Ειλικρινά, εκτιμώ τον χρόνο που αφιερώνεις να μου απαντήσεις και να με καθοδηγήσεις σε αυτό το θέμα. Το έχω σκεφτεί σοβαρά να πάω στην εφορία, αλλά ξέρεις πως είναι τα πράγματα εκεί… Συνήθως απαντούν τυπικά: «Εμείς είμαστε εδώ για να εισπράττουμε φόρους, όχι για να λύνουμε νομικές διαφορές». Αναρωτιέμαι, όμως, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το θέσω διαφορετικά, ώστε να αναγκαστούν να ασχοληθούν και να αναλάβουν δράση. Ίσως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή διαδικασία που θα μπορούσα να επικαλεστώ, ώστε να μην το προσπεράσουν αμέσως. Αν έχεις κάποια ιδέα ή αν γνωρίζεις κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και τον χρόνο σου! 😊 1 λεπτό πριν, super1 είπε Στις 12/3/2025 στις 8:55 ΠΜ, AcidRain1 είπε Φίλε μου μετά από πόσο καιρό κατάφερα να το λύσω το θέμα χωρίς χρήματα . Πήγα από αστυνομία μέχρι έπαιρνα τηλέφωνο όπου φαντάζεσαι. Ένας εφοριακος πήγε και τον έπιασε αφού τον κατήγγειλα στην εφορία και του έκανε έλεγχο και μου έβγαλε την παραίτηση του λέγοντας μου ότι θα δω τι θα πάθω και ότι θα με καταστρέψει. Πάνω από 1 χρόνο το προσπαθούσα με χιλιάδες τηλέφωνα και να μου λέει σιγά μην ασχοληθώ εγώ μαζί σου. Το ΤΕΕ μου είπε ότι μπορείς να παυσεις εσύ μηχανικό με καταγγελία και τρέχα γυρευε αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα πιάσει. Φίλε μου, εδώ και μερικές μέρες κοιτάζω αν μου έχεις απαντήσει, αλλά αυτή η πλατφόρμα δεν στέλνει email, οπότε δεν ήξερα αν το είδες. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Ειλικρινά, εκτιμώ τον χρόνο που αφιερώνεις να μου απαντήσεις και να με καθοδηγήσεις σε αυτό το θέμα. Το έχω σκεφτεί σοβαρά να πάω στην εφορία, αλλά ξέρεις πως είναι τα πράγματα εκεί… Συνήθως απαντούν τυπικά: «Εμείς είμαστε εδώ για να εισπράττουμε φόρους, όχι για να λύνουμε νομικές διαφορές». Αναρωτιέμαι, όμως, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το θέσω διαφορετικά, ώστε να αναγκαστούν να ασχοληθούν και να αναλάβουν δράση. Ίσως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή διαδικασία που θα μπορούσα να επικαλεστώ, ώστε να μην το προσπεράσουν αμέσως. Αν έχεις κάποια ιδέα ή αν γνωρίζεις κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και τον χρόνο σου! 😊 Στις 12/3/2025 στις 8:55 ΠΜ, AcidRain1 είπε Φίλε μου μετά από πόσο καιρό κατάφερα να το λύσω το θέμα χωρίς χρήματα . Πήγα από αστυνομία μέχρι έπαιρνα τηλέφωνο όπου φαντάζεσαι. Ένας εφοριακος πήγε και τον έπιασε αφού τον κατήγγειλα στην εφορία και του έκανε έλεγχο και μου έβγαλε την παραίτηση του λέγοντας μου ότι θα δω τι θα πάθω και ότι θα με καταστρέψει. Πάνω από 1 χρόνο το προσπαθούσα με χιλιάδες τηλέφωνα και να μου λέει σιγά μην ασχοληθώ εγώ μαζί σου. Το ΤΕΕ μου είπε ότι μπορείς να παυσεις εσύ μηχανικό με καταγγελία και τρέχα γυρευε αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα πιάσει. Φίλε μου, εδώ και μερικές μέρες κοιτάζω αν μου έχεις απαντήσει, αλλά αυτή η πλατφόρμα δεν στέλνει email, οπότε δεν ήξερα αν το είδες. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Ειλικρινά, εκτιμώ τον χρόνο που αφιερώνεις να μου απαντήσεις και να με καθοδηγήσεις σε αυτό το θέμα. Το έχω σκεφτεί σοβαρά να πάω στην εφορία, αλλά ξέρεις πως είναι τα πράγματα εκεί… Συνήθως απαντούν τυπικά: «Εμείς είμαστε εδώ για να εισπράττουμε φόρους, όχι για να λύνουμε νομικές διαφορές». Αναρωτιέμαι, όμως, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το θέσω διαφορετικά, ώστε να αναγκαστούν να ασχοληθούν και να αναλάβουν δράση. Ίσως υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή διαδικασία που θα μπορούσα να επικαλεστώ, ώστε να μην το προσπεράσουν αμέσως. Αν έχεις κάποια ιδέα ή αν γνωρίζεις κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και τον χρόνο σου! 😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα