funkyjohny Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμείς έχουμε ένα μηχανικό που τον κυνηγάμε να τελειώσει το σπίτι βάψιμο τρίψιμο πατωμάτων και μία εβδομάδα δε τον βρίσκουμε. Εσείς οι μηχανικοί που απαντάτε δηλαδή ότι δε θα σε εξυπηρετούσα και άλλα λόγια ν'αγαπιομαστε δεν είναι νταβατζιλικι? Καλά σας χαρακτηρίζει ως τέτοιους. Ημερομηνία παράδοσης 5 Ιουλίου και τώρα 17 και δε σηκώνει τηλέφωνα??? Ρε πάτε καλά??? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από funkyjohny 2
NEKTOYO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 φιλε acid rain (οξινη βροχη) το ιδιο προβλημα ειχε κ η μανα μου με το μηχανικο , πριν ποοολα χρονια της ειχε βγαλει πολα στατικα στο οικοποδο κλπ ανουσια πραγματα που δεν χρειαζωνται κλπ . Με κατι λαδοματακια με κατι σπροξιματακια το μυστικο ειναι..... αφηστε να παρελθει το 6μηνο και μετα βλεπουμε , δηλ . οτι μπωρουσε ανετα να παει σε αλλο μηχανικο ,της ειπαν βρειται μια νεα κοπελιτσα να σας τα φτιαξει ολα απο την αρχη ...... Παντως η γνωμη μου ειναι ,συζητησε μαζι του υγενικα και ηρεμα (λεω εγω τωρα) αφου κ στην νεα νεο μηχανικο να πατε παλι τα ιδια θα πληρωσεται . αυτααααα..
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 30/5/2022 στις 4:21 ΜΜ, AcidRain1 είπε Καλημέρα θέλω να ρωτήσω μήπως κάποιος από δω μέσα γνωρίζει . Έχω έναν μηχανικό που μου έχει εκδώσει την άδεια του σπιτιού και έχει αναλάβει επίσης και την επίβλεψη . Όλα καλά όλα ωραία μέχρι που νταβατζιλιδικα μου λέει η μου δίνεις τα διπλά η δεν ξανά έρχομαι . Όπως και έγινε επειδή του είπα όχι νταβατζιλιδικα λεφτά σε μένα. Με αποτέλεσμα έχει κλείσει τηλέφωνα έχει εξαφανιστεί εντελώς η οικοδομή έχει κολλήσει και ρωτάω μηχανικούς και μου λένε ας παραιτηθεί ο παλιός και βλέπουμε. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν εγώ τι μπορώ να κάνω μιας και δεν έχω καμία επικοινωνία με τον κύριο αυτόν και πως μπορώ να συνεχίσω το έργο που μου έχει κολλήσει. Πήρα μέχρι πολεοδομία και μου λέει ο νόμος έχει ασάφειες και δεν ξέρουμε εμείς και τέτοια. Ευχαριστώ Με συγχωρέις για το ερώτημα, απλά επειδή είμαι νέος σε ηλικία, έχεις μονοκατοικία, την οποία τώρα κάνεις έργα και ο μηχανικός τα επιβλέπει? Tέλος πάντων ότι και αν είναι, γενικά να ξέρεις ότι η πλειοψηφία των μηχανικων έχουν γίνει χειρότεροι και από τους δικηγόρους. Κοροιδεύουν. Η γνώμη μου είναι να επισκεφτείς ένα γνωστό σου δικηγόρο, και να του πεις την περίπτωση. Ένα ζήτημα χρήζει λεπτών κινήσεων και υπομονής. Δυστυχώς, όταν δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί σε μια χώρα, όλοι αυτοί θα εδρεύουν. Γι αυτό στο Εξωτερικό είναι ΚΡΑΤΗ και εδώ Μπανανία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα