mpouris Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, τώρα τελευταία το Google Adsense βλέπω ότι ζητάει να συνδέσω ιστότοπο , ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτό; Εγώ έχω κέρδη μόνο μέσω του Youtube δεν έχω κάποιο ιστότοπο δικό μου να προσθέσω για ποιο λόγο μου το ζητάει;
gorge18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Αν προχωράνε οι πληρωμες μη κανεις κατι. (Με την εφορία τι κανεις; πως δηλώνεις τα εσοδα;)
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Σε θεωρεί επαγγελματία, αν δεν προσθέσεις αυτό που ζητά πιθανόν στο μέλλον να έρθει μπαν.
mpouris Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Αν προχωράνε οι πληρωμες μη κανεις κατι. (Με την εφορία τι κανεις; πως δηλώνεις τα εσοδα;) Ναι και εγώ έτσι λέω να κάνω, εξάλλου δεν έχω κάποιο site δικό μου να προσθέσω. Μου είχε ζητήσει κάποια φορολογικά στοιχεία και τα λοιπά και τα είχα δώσει, αυτό είχα κάνει και μετά ήταν οκ δεν είχα θέμα μ αυτό, εξάλλου τα έσοδα που έχω είναι λίγα. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Σε θεωρεί επαγγελματία, αν δεν προσθέσεις αυτό που ζητά πιθανόν στο μέλλον να έρθει μπαν. Μάλιστα περίεργο αυτό. Τι προτείνεις να κάνω; Να φτιάξω κάποιο site και να το προσθέσω;
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, mpouris είπε Ναι και εγώ έτσι λέω να κάνω, εξάλλου δεν έχω κάποιο site δικό μου να προσθέσω. Μου είχε ζητήσει κάποια φορολογικά στοιχεία και τα λοιπά και τα είχα δώσει, αυτό είχα κάνει και μετά ήταν οκ δεν είχα θέμα μ αυτό, εξάλλου τα έσοδα που έχω είναι λίγα. Μάλιστα περίεργο αυτό. Τι προτείνεις να κάνω; Να φτιάξω κάποιο site και να το προσθέσω; Δεν μπορεις να κανεις και πολλά αφου δεν εισαι επαγγελματίας, άστο ετσι και οσο πάει.
l3ft3r1s Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 To create an AdSense account for YouTube you need to apply through YouTube, not directly to AdSense. https://support.google.com/adsense/thread/10541301/adsense-account-asking-for-website-however-i-want-to-use-my-youtube-channel?hl=en#:~:text=To create an AdSense account for YouTube you need to apply through YouTube%2C not directly to AdSense.
mpouris Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε To create an AdSense account for YouTube you need to apply through YouTube, not directly to AdSense. https://support.google.com/adsense/thread/10541301/adsense-account-asking-for-website-however-i-want-to-use-my-youtube-channel?hl=en#:~:text=To create an AdSense account for YouTube you need to apply through YouTube%2C not directly to AdSense. Τι εννοείς αδερφέ ; Για να έχεις έσοδα από τις διαφημίσεις του Youtube πρέπει να έχεις λογαριασμό στο adsense
l3ft3r1s Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, mpouris είπε Τι εννοείς αδερφέ ; Για να έχεις έσοδα από τις διαφημίσεις του Youtube πρέπει να έχεις λογαριασμό στο adsense Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αυτό που αναφέρεται στο link είναι πως αλλιώς ανοίγει ο λογιαριασμός adsense αν τον ανοίξεις μέσα από το youtube, και αλλιώς / με διαφορετικές απαιτήσεις αν τον ανοίξεις αυτόνομα.
mpouris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αυτό που αναφέρεται στο link είναι πως αλλιώς ανοίγει ο λογιαριασμός adsense αν τον ανοίξεις μέσα από το youtube, και αλλιώς / με διαφορετικές απαιτήσεις αν τον ανοίξεις αυτόνομα. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο αδερφέ. Και αν ισχύει μπορείς να τον καταργήσεις και να τον ξανά ανοίξεις; Αυτό το γράφει; Ή παίζει να μην είναι και απαραίτητο να φτιάξεις site από την στιγμή που έχεις έσοδα μόνο από το youtube; Βρήκα και αυτό το βίντεο για το adsense και δεν λέει κάτι τέτοιο και επίσης δεν αναφέρει τίποτα για το ότι πρέπει να έχεις κάποιο site δικό σου για έσοδα από το youtube Βρήκα ένα βίντεο που εξηγεί για αυτό ακριβώς το θέμα, αλλά δεν πολύ κατάλαβα τι λέει, κάποιος που ξέρει καλά αγγλικά ας βοηθήσει. Νομίζω λέει δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ενέργεια και το αφήνουμε έτσι όπως είναι; Ναι μάλλον αυτό είναι guys δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια ενέργεια, είναι απλά για αυτούς που έχουν έσοδα από site, απλά λέει απαιτείται site και σε μπερδεύει έτσι Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από mpouris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα