Georgebek2 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 24 minutes ago, aGka8l said: Σε τι αμάξι την έχεις βάλει? Μπάρες τι έχεις ? Εμφανισιακά και εμένα η menabo μαρεσει περισσότερο. Η hermes από την άλλη έχει 5 χρόνια εγγύηση αλλά επειδή την θέλω να μπαινοβγαζω το καρότσι θεωρώ δεν βολεύει το σύστημα με τα 2 κλειδιά . Yaris με μπαρες hermes. Η menabo ειναι σιγουρα πιο ομορφη αλλα και πιο χαμηλη, να τσεκαρεις αν χωραει το καροτσι σου ομως, η hermes ειναι πιο ανετη μαλλον για καροτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Να κανω αλλη μια ερώτηση γιατι ο καθε πωλητης μου λέει τα δικά του , Aπο μπάρες αξιζει να μπουν αλουμινιου δεδομένου οτι τα ποδια ειναι σιδερενια? Eιμαι ανάμεσα σε hermes gs3 ΄(120€) ή menabo αλουμινενιες 135€ . To αμαξι ειναι yaris hybrid 2024. Για μπαγκαζίερα σκέφτομαι hermes 400 ή 450 λιτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου ΤΙς HERMES εχω σε yaris 2 ειναι λιγο φασαριοζες χωρις μπαγαζιερα (εχω την thule που ανοιγει και απ τις 2 πλευρες). αν επαιρνα ξανα θα επελεγα σε στυλ thule (λεπτες) μηπως και ειναι πιο ησυχες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα