Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Επειδή πρόσφατα αγόρασα το toyota c-hr και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την μπαγκαζιερα όμως επειδή το ταξίδι θα είναι Γερμανία Ελλάδα και επιστροφή και χρειάζομαι και ταχύτητες άνω τον 130χλμ αρκετές φορές θα έχω πρόβλημα και αν όχι τη προτείνετε? Να πάρω από την toyota με κόστος στο χιλιάρικο η υπάρχει καλύτερη επιλογή.

Και γω σε αναζητηση ειμαι, μαλλον περιμενουμε καποιον πιο ειδικο να απαντησει.

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γνωριζει πως τοποθετούνται αυτες εδω οι μπάρες οροφής.

Μια φορα της εβαλα αλλα δεν θυμάμαι.

το πρασινο μπαινει στην βαση του αυτοκινητου ,...το κοκκινο;1484325192_.jpg.204e5c2884e8c3eeda6ea4e15fc682f7.jpg

Δημοσ.

Λογικα το αυτοκινητο έχει  προκαθορισμενες θεσεις για να μπουν οι μπαρες. Εκει υπαρχουν  αντιστοιχες υποδοχες όπου μπαινουν τα αγκιστρα (αυτα που δειχνεις με κοκκινο) ώστε να ασφαλισουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι σε αναζήτηση μπαγκαζιέρας/μπάρες οροφής και θέλω γνώμες απ' όσους γνωρίζουν. Στα λίτρα νομίζω ότι είμαι στα 410-470 (θέλω να χωράει 2 βαλίτσες και 2 καρότσια σίγουρα). 

Το budget που θέλω να διαθέσω είναι στα 600-800€. Τώρα αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση και ανεβαίνει λίγο η τιμή, δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά ιδανικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 800. 

Έχω βρει διάφορες online, αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα/αντοχή κλπ. Επίσης άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο θόρυβος που θα κάνει. Για παράδειγμα ξέρω ότι η Menabo στα 70-80χλμ ακούγεται. Ίδιας κατηγορίας είναι και οι Hermes, αλλά σε προηγούμενο comment, είδα κάποιον να αναφέρει ότι ακούγεται στα 120χλμ. Ισχύει αυτό;

Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε Thule αλλά αν είναι με 700-800€ να πάρω την πιο φθηνή και όχι τόσο καλή, δε νομίζω ότι αξίζει. Υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά; 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι σε αναζήτηση μπαγκαζιέρας/μπάρες οροφής και θέλω γνώμες απ' όσους γνωρίζουν. Στα λίτρα νομίζω ότι είμαι στα 410-470 (θέλω να χωράει 2 βαλίτσες και 2 καρότσια σίγουρα). 

Το budget που θέλω να διαθέσω είναι στα 600-800€. Τώρα αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση και ανεβαίνει λίγο η τιμή, δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά ιδανικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 800. 

Έχω βρει διάφορες online, αλλά δεν έχω ιδέα για την ποιότητα/αντοχή κλπ. Επίσης άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο θόρυβος που θα κάνει. Για παράδειγμα ξέρω ότι η Menabo στα 70-80χλμ ακούγεται. Ίδιας κατηγορίας είναι και οι Hermes, αλλά σε προηγούμενο comment, είδα κάποιον να αναφέρει ότι ακούγεται στα 120χλμ. Ισχύει αυτό;

Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε Thule αλλά αν είναι με 700-800€ να πάρω την πιο φθηνή και όχι τόσο καλή, δε νομίζω ότι αξίζει. Υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά; 

Ευχαριστώ!

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσον αφορά το θόρυβο πρέπει να βρείς κάποιον που έχει το ίδιο αμάξι με εσένα και όχι απαραίτητα σχόλια για μπάρες- μπαγκαζιέρα σε άλλα αυτοκίνητα .

Είχα της Hermes μπάρες και μπαγκαζιέρα , σε Astra J σου έσπαγαν τα νεύρα στα 90χλμ και στα 120 σε έπιανε πονοκέφαλος.

Έβαλα ακριβώς τις ίδιες μπάρες-μπαγκαζιέρα σε Seat Leon και ίσα ίσα τις άκουγα στα 120χλμ

Οπότε παίζει ρόλο και το αμάξι.

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Ευχαριστώ!

Έχω ένα χρόνο την "φθηνή" pacific 200 της Thule σε Vitara και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Thule Pacific 200 - 410L, 631251 (trim.gr)

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσον αφορά το θόρυβο πρέπει να βρείς κάποιον που έχει το ίδιο αμάξι με εσένα και όχι απαραίτητα σχόλια για μπάρες- μπαγκαζιέρα σε άλλα αυτοκίνητα .

Είχα της Hermes μπάρες και μπαγκαζιέρα , σε Astra J σου έσπαγαν τα νεύρα στα 90χλμ και στα 120 σε έπιανε πονοκέφαλος.

Έβαλα ακριβώς τις ίδιες μπάρες-μπαγκαζιέρα σε Seat Leon και ίσα ίσα τις άκουγα στα 120χλμ

Οπότε παίζει ρόλο και το αμάξι.

Σε ευχαριστώ. Θα το ψάξω λίγο περισσότερο. 

Μόλις τώρα, Bomber-21 είπε

Έχω ένα χρόνο την "φθηνή" pacific 200 της Thule σε Vitara και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Thule Pacific 200 - 410L, 631251 (trim.gr)

Την είδα και εγώ. Από μπάρες ποιες έβαλες; Επίσης από θόρυβο πως είσαι; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Σε ευχαριστώ. Θα το ψάξω λίγο περισσότερο. 

Την είδα και εγώ. Από μπάρες ποιες έβαλες; Επίσης από θόρυβο πως είσαι; 

Αυτές

Thule SmartRack XT, 118 cm, 730402| THULE | ☎ 2105810581 (trim.gr)

Δεν ακούω κάτι ενοχλητικό.

Το μόνο που παρατήρησα είναι πολύ μικρή αύξηση της κατανάλωσης.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν την αφηνω συνεχεια στο αυτοκινητο λετε να φθαρει πολυ γρηγορα; Εχω μια menabo δε την εχω βγαλει γιατι βαριεμαι μιας και την χρειαζομαι περιπου ενα σκ τον μηνα. Δε θελω να αντεξει 10ετια, αλλα μη χαλασει και στα 2 χρονια...

Δημοσ.
1 hour ago, Georgebek2 said:

Αν την αφηνω συνεχεια στο αυτοκινητο λετε να φθαρει πολυ γρηγορα; Εχω μια menabo δε την εχω βγαλει γιατι βαριεμαι μιας και την χρειαζομαι περιπου ενα σκ τον μηνα. Δε θελω να αντεξει 10ετια, αλλα μη χαλασει και στα 2 χρονια...

πιο πολυ να φοβάσαι τα λάστιχα της πόρτας του αυτοκινήτου αν δενει σε αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, poihths said:

πιο πολυ να φοβάσαι τα λάστιχα της πόρτας του αυτοκινήτου αν δενει σε αυτά.

Μπα εκει φαινεται ναναι κομπλε. Πιο πολυ με σκεφτομαι τη μπαγκαζιερα, και οχι το ξεθωριασμα μιας και ειναι μαυρη αλλα μη κανει κανα "κρακ" και ανοιξει σε κανα σημειο καμια μερα με ηλιο...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/6/2023 στις 9:42 ΜΜ, Georgebek2 είπε

Sorry για το παλιό bump αλλά τελικά τι αγόρασες? Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 και την hermes oyster 

Δημοσ.
7 hours ago, aGka8l said:

Sorry για το παλιό bump αλλά τελικά τι αγόρασες? Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 και την hermes oyster 

Menabo γιατι μου αρεσε πιο πολυ εμφανισιακα....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Menabo γιατι μου αρεσε πιο πολυ εμφανισιακα....

Σε τι αμάξι την έχεις βάλει? Μπάρες τι έχεις ? Εμφανισιακά και εμένα η menabo μαρεσει περισσότερο. Η hermes από την άλλη έχει 5 χρόνια εγγύηση αλλά επειδή την θέλω να μπαινοβγαζω το καρότσι θεωρώ δεν βολεύει το σύστημα με τα 2 κλειδιά . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...