mathewgx Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Καλημέρα. Πρόσφατα αναβάθμισα τον σκληρό δίσκο σε ένα Dell laptop με τον samsung 970 evo plus. Επειδή βλέπω ότι ανεβάζει θερμοκρασίες κατά την έντονη χρήση σκέφτομαι να του βάλω μία ψύκτρα. Ο προβληματισμός μου είναι αν χωράνε αυτές οι ψύκτρες σε laptop. Για παράδειγμα βλέπω αυτή : https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html#reviews Ξέρει κανείς αν χωράει σε laptop ή κάποια άλλη λύση ως 10ευρώ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, mathewgx είπε Ο προβληματισμός μου είναι αν χωράνε αυτές οι ψύκτρες σε laptop. δες πως είναι στο latitude 3500 από την dell για να καταλάβεις Στην ουσία ένα διαμορφωμένο ψιλό λαμακι Έτσι για να έχεις εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, mathewgx είπε Καλημέρα. Πρόσφατα αναβάθμισα τον σκληρό δίσκο σε ένα Dell laptop με τον samsung 970 evo plus. Επειδή βλέπω ότι ανεβάζει θερμοκρασίες κατά την έντονη χρήση σκέφτομαι να του βάλω μία ψύκτρα. Ο προβληματισμός μου είναι αν χωράνε αυτές οι ψύκτρες σε laptop. Για παράδειγμα βλέπω αυτή : https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html#reviews Ξέρει κανείς αν χωράει σε laptop ή κάποια άλλη λύση ως 10ευρώ; Ευχαριστώ. αυτή που έβαλες, αν δεν είναι κανένα τέρας το laptop (precision κτλ, δηλαδή με αρκετό πάχος ,τότε δεν χωράει με την καμία γιατί πρέπει να υπολογίσεις και το ύψος ψύκτρας). https://www.skroutz.gr/s/31448868/Thermal-Grizzly-M-2-SSD-Cooler.html Ίσως μια τέτοια να σου χωράει αλλά και πάλι , δύσκολα το βλέπω. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις, thermal pads χοντρά και η μεταφορά να γίνεται επάνω στο σασί του laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Εγω εβαλα μια τζαμπανταν , κοιτα κατω που λεω m2 σε λαπτοπ και δες τι ψυκτρα εβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επιβιβεβαιωμένα οι μικρότερες σε ύψος είναι αυτές που πουλάει η Aqua Computer. Και μετά κάποιοι OEM από aliexpress Έχω το παλιό σχέδιο, αλλά το καινούριο είναι το ίδιο σε ύψος. Αυτός που έχεις βάλει, όπως και τα EK χρειάζονται παραπάνω χώρο που το λάπτοπ μπορεί να μην έχει. Κρατάς σαν σίγουρο πως αυτές οι ψύκτρες είναι κυρίως για one-sided M.2. Για double sided θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από Dr.Tesla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα