Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με πολυμηχάνημα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

Έχω το samsung sl m2675F και μου έβγαλε πριν λίγο install toner cadridge.

Βάζω καινούριο τόνερ που είχα και συνεχίζει και μου το βγάζει, ενώ το έβαλα σωστά και το status το λαμπάκι συνεχίζει να είναι κόκκινο.

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως στο βαλε βγαλε τα τονερ εκανες καμια αποτομη κινηση; Τσεκαρε προσεκτικα τα εξης: Το τονερ εχει στη μπροστινη πλευρα ενα τσιπ, και πλευρικα πρεπει να εχει καποιες μεταλλικες επαφες. Το τσιπ και οι μεταλλικες επαφες αντιστοιχουν σε καποια πινακια στο εσωτερικο του μηχανηματος οπου θα πρεπει να εφαπτονται. Δες με το ματι τις θεσεις και αν ολα εφαπτονται σωστα, μπορει καποιο πινακι να εχει λερωθει ή να εχει στραβωσει και να μην κανει επαφη στο τονερ, με αποτελεσμα το μηχανημα να μην καταλαβαινει οτι εχεις βαλει μεσα τονερ.

Edit: Τωρα προσεξα οτι γραφεις συγκεκριμενα οτι σου εβγαλε μηνυμα install toner cartridge. Αυτο δεν ειναι λογικο, αν το τονερ που ειχες μηδενισε θα επρεπε να σου γραφει replace. Οποτε τσεκαρε επισης αν κλεινει καλα η πορτα του τονερ ή μηπως εχει πιτσικαρει. Δοκιμασε να την πιεσεις λιγο στο μεσο και δεξια, περιπου στην περιοχη που ειναι το τσιπ, να δεις αν αλλαξει κατι.

 

Επεξ/σία από lector
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...