Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή η συγκεκριμένη φάση έπαιξε σε όλα τα σαητ σχεδόν κοπι πεηστ και δεν περίμενα να μπει και εδώ αφού είμαστε πόλλοι που καταλαβαίνουμε 2-3 πραγματα... 

Κατά αρχάς δεν είναι PES, είναι FIFA 22 από ότι γράφει (εκτός αν γράφει λάθος) 

Δεύτερον, τα 2000 βιουζ δεν το λες και χιλιάδες, είναι σαν να λέω εγώ που μένω σε ένα σπίτι 12 χρόνια, ότι μένω δεκάδες χρόνια εδώ... 

Τρίτον είναι εμφανες ότι είναι παιχνίδι, στα μέχρι και ραντάρ έχει, ενω και τα γραφικά δεν είναι και ΝΒΑ 2Κ να σε μπερδέψει για αληθινό. 

Και τέταρτον ότι είχε σε μια στιγμή 2000 θεάσεις δεν σημαίνει ότι την πάτησαν όλοι, έκαναν κλικ εβλεπαν ότι είναι μουφα και έφευγαν... Με ενα χεράκι κατω (που το αφαιρεσαν) εάν έβλεπαν ότι είχε πολλά δεν θα κάθονταν δευτερόλεπτο. Απλό αγνό κλικμπεητ είναι... 

Επεξ/σία από eko13
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, eko13 είπε

Κατά αρχάς δεν είναι PES, είναι FIFA 22 από ότι γράφει (εκτός αν γράφει λάθος) 

This is a football match simulation video with efootball PES 2021 gameplay. Realistic Football Gameplay for football game lovers with additional from all modders and credits to them all.

απο το description.

το βιντεο και η εικονα ειναι απο διαφορετικα stream αλλα και τα 2 ειναι pes

Επεξ/σία από imblish
Δημοσ.
10 ώρες πριν, lightsout είπε

Στην Konami δεν φοβούνται τέτοια μπερδέματα..

efootball2022011021.jpg

ροναλντο με μασελάκι δράκουλα και πρόσφατο μποτέ φρυδιών, μέσι ρομποτ χρυσαυγίτης με μάτια pug.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

το PES εχει σταματησει να υπαρχει 2 χρονια τωρα...efootball λεγεται και ειναι μαπα σαν παιχνιδι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, inetien12 είπε

Δηλαδη σε λιγα χρονια που τα γραφικα θα ξεφύγουν τι θα γινετε ?

Τι θα γίνουμε; Καλά θα είμαστε μωρέ.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Ναι, το μετέδωσε και το mega. Όχι το fake:P

Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο και δεν ξέρω. Αλλά το μετέδωσε ζωντανά ελληνικό κανάλι δίχως καμία συνδρομή? Περίεργο μου φαίνεται. 

Δημοσ.

Αν όντως συνέβη ο τίτλος θα έπρεπε να αλλάξει σε 2000 αμοιβαδες παρακολούθησαν ζωντανά έναν αγώνα PES στο YouTube νομίζοντας ότι είναι ο τελικός του Champions League

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο και δεν ξέρω. Αλλά το μετέδωσε ζωντανά ελληνικό κανάλι δίχως καμία συνδρομή? Περίεργο μου φαίνεται. 

Λες να δείχναν και στο mega αγώνα του pes και να μας κοροίδεψαν!!

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι κατά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, αρκετά κανάλια έδειχναν σκηνές από πολεμικά παιχνίδια ως πλάνα από τις επιθέσεις…

• Like 2
Δημοσ.

αμα μπηκε κανενας που βλεπει max 144p λογικο

αμα μπηκε κανενας που βλεπει με HD/FHD/2K/4K πρεπει να του παρουν το μηχανημα και το απολυτηριο δημοτικου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...