Προς το περιεχόμενο

RX 6500 XT 200€ VS RTX 2060 300€ (Κανούριες)

tolis501

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα είναι πολύ meme topic, Όπως βλέπετε και από το τίτλο συγκρίνω 

Rx 6500 xt https://bit.ly/3z38lLB 200€

RTX 2060 https://bit.ly/3PRGt2M 300€ (thank me later)

Είμαι PCIE3 μαζί με RYZEN 5 2400G ,και είμαι casual gamer φάση 144hz 1080p (γραφικά, οιοδήποτε πάνω από medium μου είναι αδιάφορο)

Λάβετε υπόψη το benchmark https://bit.ly/3M5pUO4 και το κατά πόσο αξίζει η διαφορά 100 ευρώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πιθανώς αγνοείς κάποια σημαντικά προβλήματα που έχει η 6500xt...  δεν είναι απαραίτητο να σε αφορούν αλλά δεν παραμερίζονται κιόλας.

Τώρα αν σε κάποια συγκεκριμένα games/scenes,  σε ένα benchmark που κανείς δε γνωρίζει αξιοπιστία κλπ, βγάζει μικρές διαφορές, δε λέει και κάτι.

Εδώ review της 6500xt, στους πίνακες υπάρχει και η σύγκριση με την 2060

• Like 2

Για pcie3 πάρε την 2060.

Αλλά καλά σου λέει πως γίνεται να συγκρίνεις κάρτες που έχουν 100€ διαφορά;

Να συγκρίνουμε τότε και την 2060 με την 6600xt,την 6600xt με την 3070 και παει λέγοντας.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw καταλαβαινω οτι αυτο π κανω ειναι cherry picking....αλλα εχουν και 100 ευρω διαφορα

12 ώρες πριν, nickol-us είπε

Δεν υπάρχει ο όρος gamer με τον 2400g

οσο αναφορα για αυτο....μη ξεχνας οτι εχει τη vega 11 που ειναι ιδανικη για low budget gamers και απλα επειδη δε μ χρειάστηκε upgrade μεχρι φετος...αποφασισα ν τη κρατησω

Πιθανώς αγνοείς κάποια σημαντικά προβλήματα που έχει η 6500xt...  δεν είναι απαραίτητο να σε αφορούν αλλά δεν παραμερίζονται κιόλας.

τα προβληματ τα της για gamer ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ EINAI IRELEVANT...απλα για ποιο λογο πχ ενας χρηστης π αγοραζει gpu με 200 ευρω να εχει 2 οθονες κλπ

Επεξ/σία από tolis501

2 λεπτά πριν, tolis501 είπε

btw καταλαβαινω οτι αυτο π κανω ειναι cherry picking....αλλα εχουν και 100 ευρω διαφορα

οσο αναφορα για αυτο....μη ξεχνας οτι εχει τη vega 11 που ειναι ιδανικη για low budget gamers και απλα επειδη δε μ χρειάστηκε upgrade μεχρι φετος...αποφασισα ν τη κρατησω

Αν έχεις τα παραπανω 100€ πηγαινε στην 2060.

Αν έχεις 150 καλυτερα πηγαινε στην rx 6600.

Αν έχεις 220 παραπανω πηγαινε στην 6600xt.

Γενικά ο,τι πληρωνεις παιρνεις είναι η φάση. 

Και με την 6500 θα δεις μεγάλη βελτίωση παντως σε σχέση με την vega

• Like 1

11 λεπτά πριν, tolis501 είπε

τα προβληματ τα της για gamer ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ EINAI IRELEVANT...απλα για ποιο λογο πχ ενας χρηστης π αγοραζει gpu με 200 ευρω να εχει 2 οθονες κλπ

Είμαι υποστηρικτής της 6500xt, μάλιστα ψάχνοντας τις απαντήσεις μου για να στο αποδείξω, βρήκα την απάντηση στο τοπικ που έχεις ανοίξει.

Επαναλαμβάνω, αν δε σε αφορούν τα προβλήματα της 6500 xt δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν.

Η σύγκριση μεταξύ στις δύο κάρτες είναι άκυρη. Δεν συγκρίνονται σε τίποτα. Ούτε σε επιδόσεις, ούτε σε τιμή, ούτε κάποιος αγοράζει κάρτα μόνο για σήμερα. Δηλαδή αν αύριο βρεις ευκαιρία να αλλάξεις τον 2400g, δε θα σε τρώει που είσαι με την 6500 xt;

Αν δεν σου αρέσουν τα αυγά της χήνας, δεν σημαίνει οτι πρέπει να έχουν ίδια τιμή με τα αυγά της κότας

Spoiler

nickol-us / insomnia / 2022 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 200€ παίρνεις Quadro T600  (Thank me later)

Μετά από εκεί 6600. 

31 λεπτά πριν, tolis501 είπε

1141318977_2022-05-30083847.png.f36f1038efcd80a6b1a68fb2bd22abc8.png

Με τον 2400g είναι το benchmark ? 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

1 λεπτό πριν, tolis501 είπε

με intel 4000 hd bro

Καταλαβαίνεις ότι η 6500xt στο σύστημα που λες οτι έχεις θα σέρνεται? 

Αν αδυνατείς να κατανοείς τα βασικά, δεν υπήρχε λόγος να ανοίξεις το θέμα. Τσιμπάς την 6500xt είσαι τρισευτυχισμένος γιατί έπιασες κότσο τις εταιρίες και με τα ρέστα τσιμπάς και ένα Lifan μοτόρι για το στρογγυλοφάναρο 

Επαναλαμβάνω, αν δε σε αφορούν τα προβλήματα της 6500 xt δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν.

συμφωνω απολυτα....αλλα εγω θελω να αγορασω τη καρτα

12 ώρες πριν, leros2004 είπε

Αν αδυνατείς να κατανοείς τα βασικά, δεν υπήρχε λόγος να ανοίξεις το θέμα. Τσιμπάς την 6500xt είσαι τρισευτυχισμένος γιατί έπιασες κότσο τις εταιρίες και με τα ρέστα τσιμπάς και ένα Lifan μοτόρι για το στρογγυλοφάναρο 

φερε μου,σοβαρα points οπως benchmark κλπ 

μην μπαινεις απλα για να ειρωνευεσαι,γιατι απο οτι φαινεται εσυ εισαι αυτος που δε καταλαβαινει ουτε τα πολυ βασικα,φερ ειπειν οταν συγκρινεις GPU για gaming....σημασια εχουν αποκλειστικα τα fps και τα settings οχι av decode και αλλα irelevant που ελαχιστη σημασια εχουν...

6 λεπτά πριν, tolis501 είπε

μην μπαινεις απλα για να ειρωνευεσαι,γιατι απο οτι φαινεται εσυ εισαι αυτος που δε καταλαβαινει ουτε τα πολυ βασικα,φερ ειπειν οταν συγκρινεις GPU για gaming....σημασια εχουν αποκλειστικα τα fps και τα settings οχι av decode και αλλα irelevant που ελαχιστη σημασια εχουν...

Μπορείς να μου βάλεις 1 benchmark με 2400g και την 6500xt ? 

Για να σε βοηθήσω, δέχομαι και όποιο benchmark βρεις με b350, x370, b450, x470 και οποιοδήποτε cpu έχουν επάνω.... 

Φυσικά πάντα με γνώμονα τα fps και τα settings όπως θέλεις εσύ...  

10 λεπτά πριν, tolis501 είπε

Ρε φίλε αγόρασε την αλλά με το συστημα σου θα έχεις αγοράσει ιπποδύναμη λίγο κάτω από την gtx 1650 την απλή συν τον περιορισμό στις πολλαπλες οθόνες κτλ. 

Αν έχεις σκοπό να αναβαθμίσεις όλο το συστημα σε pcie4 συντομα  και δεν σε ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες ατέλειες καλώς. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...