Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις καποιον δοκιμασμενο,εμπιστο,αξιοπιστο μηχανικο για kawasaki πειραια κ γυρω περιοχες;

Αυτος π ειχα την εκανε σε αλλη χωρα.

Μ προτεινε καποιους, αλλα αν ξερετε κανεναν  καλο θα ηταν να αναφερθει

Δημοσ.

Ψαχνεις για επισημο επισκευαστη δηλαδη, τυπου αντιπροσωπεία; Αν ναι, δυσκολο γιατι η μαμα εταιρεία ακομα δεν εχει επισημο καινουριο ιδιοκτήτη ( η τεομοτο μας εχει χαιρετησει καιρο...)

Απο την αλλη, επειδη δεν ψαχνεις και κατι εξωτικο, εκτος και αν εχεις H2R, νομιζω σου κανει ενα σοβαρο και αξιοπιστο γενικό συνεργειο απλά 

Εγω προτείνω εδω χωρις σκεψη (προσωπικα απο Kawasaki, εκτος αλλης μαρκας, του εχω εμπιστευθει Z750, ZX10R, KLR650, KLE500, KAZER...)

https://www.moto-stasinis.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δαγκωνει, αλλα δεν ειναι και ο πιο φτηνός. Για την καθε εργασία ομως που κανει τραβαει ακομα και φωτογραφίες βημα βημα το μηχανακι σου για να δεις τι εκανε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να βάζω και χέρι στη φωτιά, αν μπορείς πέρνα από τον Μάκη (Λ. Θηβών 157, Κοκκινιά στην ουσία), πιάσε του κουβέντα για τη μηχανή, να τον κόψεις πώς σου ακούγεται. Η δική μου εμπειρία μαζί του είναι : μπορεί να σου φανεί μέχρι και "κάπως" (η εμφάνισή του περισσότερο βιβλιοθηκάριο θυμίζει παρά μηχανικό - ίσως σε ξενερώσει και "η ομιλία του" - θα καταλάβεις από κοντά πώς το εννοώ), αλλά παρ' ό,τι "είχε δουλειά" (και σε ώρες δύσκολες), με είχε εξυπηρετήσει για "ψιλολόγια" (πχ σαμπρέλα σε παπί), πράγμα που στις μέρες μας δύσκολα κάνει κάποιος. Γενικά έμεινα όσες φορές πήγα, με την αίσθηση (να μην αναλύω, αν και θα μπορούσα) ότι είναι "τίμιος" (κι όχι "σφάχτης"). Και ΑΥΤΟ κι αν είναι δύσκολο στις μέρες μας να το πετύχεις. Είναι "χοντατζής", αλλά φαντάζομαι ότι και τα,,,Καβασάκια "τα 'χει". Επίσης (κι αυτό "σπάνιο", όποτε τον ρώτησα για κόστη, δεν μου τα "μπέρδευε", όπως συνήθως κάνουν οι περισσότεροι). 

Άλλη μία : απλά προτείνω να κάνεις ένα πέρασμα, να πιάσεις μια κουβέντα μαζί του για την μηχανή, και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα αν αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία να του εμπιστευτείς το,,,εργαλείο σου. 

...κι ένα τελευταίο : σε κουβέντα με κάποιον άλλον  μηχανικό την περιοχής, όταν έτυχε να του τον αναφέρω, τον χαρακτήρισε με ειρωνεία στην φωνή, ως "αγαθό" (ο οποίος πιο μετά την κοπάνησε απ' την περιοχή, σε στυλ όπως ο δικός σου που είπες. Τον έψαχνα δε στα τηλέφωνα για κάτι, καθώς είχα πάρει μηχανάκι από αυτόν, αλλά με έγραφε κανονικά μετά που έφυγε). Σε ανύποπτο χρόνο, ρώτησα ΚΑΙ τον Μάκη που λέω, για τον "κοπανιστό", και το ΜΟΝΟ που είχε να πει αυτός γι' αυτόν, ήταν ένα "καλός άνθρωπος μωρέ". Προφανώς αυτό το μίνι-κουτσομπολιό που σου μεταφέρω δεν σου λέει και τόσα πολλά για την αξία του ως μηχανικού, αλλά ίσως ΚΑΤΙ λέει "για το ποιόν" και των δυο, και ειδικά για του Μάκη που "προτείνω"...

Επεξ/σία από washcloud
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Bump γιατί ψάχνω κι εγώ.

Τελικά βρήκες κανέναν που να σε κάλυψε;

Αν και θα με βόλευε νότια προάστια, αλλά ας είναι κι αλλού αν πρόκειται για γνώστη.

Δημοσ.
Στις 19/8/2022 στις 12:58 ΠΜ, phanispal είπε

Bump γιατί ψάχνω κι εγώ.

Τελικά βρήκες κανέναν που να σε κάλυψε;

Αν και θα με βόλευε νότια προάστια, αλλά ας είναι κι αλλού αν πρόκειται για γνώστη.

Νότια προάστια, υπάρχει εξουσιοδοτημένο το fanmoto στην Ηλιούπολη.
Εγώ εκεί πηγαίνω το δικό μου kawasaki versys.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τη περιοχή του Πειραιά δεν έχω ιδέα. Εγώ που μένω στο Κερατσίνι πάω τη μηχανή για service στου Κονίδη, στον σταθμό Λαρίσης. Βέβαια τον επισκέπτομαι με ραντεβού πάντα το πρωί κατά τις 10:00 και με παίρνει τηλέφωνο μετά την ολοκλήρωση του service, συνήθως κατά τις 14:00. Καλός μάστορας με καλές τιμές, σου δίνει συμβουλές χωρίς να είναι ενοχλητικά ομιλητικος. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Επεξ/σία από delmparmpounel
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...