washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Να 'σαι καλά, σου εύχομαι να πάει καλά.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scapeland Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το χρόνο σας σε αυτή τη δημοσίευση! Καλή συνέχεια... ...με ωραίες διαδρομές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 11:30 ΜΜ, Scapeland είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το χρόνο σας σε αυτή τη δημοσίευση! Καλή συνέχεια... ...με ωραίες διαδρομές!!! Βρήκες κάποια άκρη τελικά; Με ενδιαφέρει γιατί εγώ το έχω αφησει ακόμα έτσι το δικό μου… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scapeland Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 11/6/2022 στις 4:22 ΜΜ, Bomber-21 είπε Βρήκες κάποια άκρη τελικά; Με ενδιαφέρει γιατί εγώ το έχω αφησει ακόμα έτσι το δικό μου… Αγαπητέ, Δεν έχω βρει ακόμη κάποια άκρη γιατί ακόμη δεν έχω πάρει όσα τηλέφωνα θα ήθελα. Αν υπάρξει κάποια θετική έκβαση θα σε ενημερώσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
italos17 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Παυλίδης Αργυρούπολη, Λυκούδης Χαϊδάρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα